Android Wear için büyük güncelleme

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Android Wear için büyük güncelleme

    Android Wear için büyük güncelleme

    Akıllı saat işletim sistemi Android Wear için büyük güncelleme geliyor


    İnternet arama motoru olarak karşımıza gelen Google, yazılım ve donanım segmentinde de başarısını sürdürüyor. Mobil platform için geliştirdiği Android işletim sistemi ile büyük başarı yakalayan firma, pazarın en çok tercih edilen işletim sistemi olmayı başardı.

    Akıllı telefonlar için Google tarafından geliştirilen Android Wear işletim sistemi büyümeye devam ediyor. Yayınlayacağı yeni güncelleme ile Android Wear üzerine dikkatleri çekmek isteyen Google, güncelleme ile bir çok özelliği akıllı telefonlara aktaracak. Güncellemenin sağlayacağı en önemli özelliklerden biri ise ekranın her zaman açık şekilde kalması. Kullanıcı akıllı saate bakmıyorsa cihaz bunu algılıyor ve ekranını siyah beyaz hale getiriyor. Bu özellikle batarya ömrü daha uzuyor.

    Güncellemenin getirdiği diğer bir özellik ise, akıllı saatin dokunmatik özelliğini kullanarak istediğiniz emojiyi çizmeniz mümkün. Arayüzünde önemli değişiklikler gelecek ve böylelikle akıllı telefonun kullanımı daha da kolay olacak. Diğer bir özellik ise, Android Wear ‘ı oluşturan kartlar arasında geçişi basit bir bilek hareketi ile sağlanacak. Kullanıcı bileğini aşağı yukarı hareket ettirdiğinde kartlar arasında gezilebilecek.
    Gelen güncelleme ile birlikte gelen diğer bir özellik ise kablosuz ağ desteği. B yeni özellik ile birlikte akıllı saatler Bluetooth’a gerek duymayacak. Gelen güncelleme öncelikli olarak LG’nin Watch Urbane akıllı saati ile başlayacak.
İşlem Yapılıyor
X