İOS Samsung Galaxy Alpha için Android Lollipop güncellemesi sunulmaya başlandı

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Samsung Galaxy Alpha için Android Lollipop güncellemesi sunulmaya başlandı

    Samsung Galaxy Alpha için Android Lollipop güncellemesi sunulmaya başlandı

    Samsung, farklı modeller için Android Lollipop güncellemesi sunarken, güncelleme alan son model ise Galaxy Alpha oldu…


    Samsung, arka arkaya farklı modelleri için Android Lollipop güncellemesi yayınlamaya devam ediyor. Lollipop güncellemesine kavuşan önemli modellerden bir tanesi de Galaxy Alpha olurken, hatırlanacağı üzere geçtiğimiz sene Ağustos ayında bu akıllı telefon duyurulmuş ve arkasından da bir çok ülkede satışa sunulmuştu.

    Samsung Galaxy Alpha oldukça önemli modellerden bir tanesi ve metal çerçeve ve premium tasarım ile gelen akıllı telefon Apple’ın iPhone 6 modeline rakip olarak gelmişti.
    Akıllı telefon 4.7″büyüklüğünde ve 1280x720piksel çözünürlüğünde dokunmatik Super AMOLED ekran içerirken, Samsung tarafından üretilen 1.8 GHz Cortex-A15 ve 1.3 GHz Cortex-A7 olmak üzere sekiz çekirdekli işlemcili Exynos 5 Octa 5430 yonga setinden güç almakta.
    Galaxy Alpha, 2GB sistem belleği içeriyor ve 32GB dahili veri kapasitesi de içerirken, bu kapasitenin microSD kart desteği sunulmadığından artırılamadığını da belirtelim.
    Cihazın arka yüzünde 12MP kamera yer alıyor ve ön kamerası da 2.1MP çözünürlük sunuyor. Parmak izi tarayıcısına da sahip olan akıllı telefon yeni güncelleme ilse Android 5.0.2 Lollipop mobil işletim sistemine kavuştu.
    Güncelleme şu an için firmanın anavatanı Güney Kore’de sunulmuş durumda. OTA ya da Samsung KIES üzerinden kolayca yüklenebilen bu yeni güncelleme iyileştirme, geliştirmeler, hata düzeltmelerini de beraberinde getiriyor.
İşlem Yapılıyor
X