İOS LG Lancet Windows Phone'a Merhaba!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS LG Lancet Windows Phone'a Merhaba!

    LG'nin Windows Phone akıllı telefonu LG Lancet hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Cihazın teknik özellikleri de yeni bir sızıntı ile belli oldu.



    LG'nin kısa süre önce varlığından haberdar olduğumuz Windows Phone telefonu en sonunda gözler önüne serildi. Şirketin android platformundan sonra Windows Phone için de başarılı bir grafik çizmeyi planladığı söylenirken, ilk LG WP cihazın adının da LG Lancet olduğu ortaya çıktı.Her şeyden önce LG Lancet şimdilik sadece Amerika Birleşik Devletleri'nde ve Verizon üzerinden satışa sunulacak. Cihaz kavisli köşeleri ile dikkat çekerken, 4.5 inç'lik TFT ekran için 854 x 480 piksel çözünürlüğünden bahsediliyor. Arka yüzde bulunan 8 Megapiksellik kamera 1080p video kaydıyapabilirken LG Lancet, Qualcomm'un Snapdragon 410 işlemci yonga seti ile birlikte geliyor.8GB dahili depolama alanının sadece 4GB'lıkkısmının kullanıma açık olduğu belirtilirken, microSD kartlar ile belleğin yükseltilme şansı olduğu da not düşülüyor. Cihaz son olarak Windows Phone 8.1 Update 2 sürümüyle kutusuna giriyor. LG Lancet aynı zamanda Android platformunda da kullanılan "knock on" özelliğiyle kullanılabilecekmiş.

    LG Lancet'in resmi çıkış tarihi ve son kullanıcı için satış fiyatı belirsizken, ürünün orta segmentteki Lumia 640 ile kapışacağı belirtiliyor.
İşlem Yapılıyor
X