İOS Apple Store Uygulaması Türkiye’de

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Apple Store Uygulaması Türkiye’de

    Apple, kullanımda olduğu pazarlarda büyük ilgi gören uygulaması Apple Store uygulamasını Türkiye’deki kullanıcılar için de yayınladı.

    Cupertino merkezli teknoloji devi Apple, Türkiye pazarında büyümeye yönelik adımlarına bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz yıl Türkiye’deki ilk Apple Store Perakende satış mağazasını açan firma, şimdi de kullanıcılar için büyük kolaylıklar sağlayan Apple Store uygulamasını kullanıma sundu.
    Apple Store uygulamasını indirin İphone ve İPad kullanıcıları, uygulama üzerinden Apple Store üzerinde satışı yapılan tüm ürünlere avantajlı fiyatlarla sahip olabiliyor. Apple Store uygulaması ile ayrıca kullanıcıya en yakın Apple Store ya da Apple Premium Reseller perakende satış noktaları kolayca bulunabiliyor.
    Apple Store Randevu Alma

    Apple Store uygulamasının bir diğer önemli özelliği ise randevu alma özelliği Apple kullanıcıları için önemli bir konu olan Apple Store randevuları da uygulama ile birlikte artık daha kolay bir şekilde alınacak. Uygulamanın özellikleri arasında aldığınız randevu hakkında hatırlatıcı ve yönlendirici bildirimler seçeneği de yer alıyor. Böylelikle randevuyu kaçırmanın da önüne geçiliyor.
    Apple, son dönemdeTürkiye pazarı için kritik adımlar atıyor. Geçtiğimiz yıllarda gelen tam Türkçe karakter destekli klavyeyi, Apple’ın sesli asistan uygulaması Siri’nin Türkçe dil desteği kazanması izlemişti. Apple, online ve perakende satış mağazalarıyla da Türkiye’de büyümeye devam ediyor. Fakat bu yatırımların ardından fiyatların yurt dışı pazarlar seviyesine ineceğini tahmin eden tüketiciler geçen hafta gelen zamlarla şoka uğramıştı.
    Apple Store uygulamasını, İphone akıllı telefonları ve İPad tabletleriniz üzerinden Apple Appstore uygulama mağazasından indirebilirsiniz.
İşlem Yapılıyor
X