iOS 9 Transit Haritalar sadece birkaç şehir destekleyecek

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    iOS 9 Transit Haritalar sadece birkaç şehir destekleyecek

    Apple, İOS 9 hazırlıkları devam ediyor. İOS 9 ile gelmesi beklenen Apple Transit Haritalar özelliği de detaylanmaya devam ediyor.

    İphone 6 ve İphone 6 Plus akıllı telefon modelleri ile fırtınalar estiren, Cupertino merkezli teknoloji devi Apple, İOS 9 güncellemesi üzerinde çalışmalarını yoğunlaştırdı. İOS 9 güncellemesi ile Apple kullanıcılarına Transit Haritalar özelliğini de sunmaya hazırlanıyor.

    9to5Mac adlı sitenin verdiği habere göre Apple’ın Transit Haritalar özelliğinin, önümüzdeki aydan itibaren itibaren İOS 9 güncellemesi ile birlikte New York, San Francisco, Toronto, Paris, Berlin ve Londra’da kullanıma sunulması bekleniyor. Cupertino merkezli üretici, AutoNavi ortaklığı ile Transit Haritalar servisini bir kaç şehirle kısıtlı olsa da Çin’de de kullanıma sunmaya hazırlanıyor.
    Apple’ın Transit Haritalar servisini hizmete sunmak için ikinci dalga genişleme olanları için Bostan ve Tokyo şekilleri konusunda yoğun bir şekilde çalıştığı belirtiliyor. Bu iki şehir Apple’ın öncelikleri arasında yer alıyor.
    Apple, WWDC konferansında yeni servisi Apple Transit Haritalar uygulamasını tanıtmaya hazırlanıyor. İyi haber ise 8 Haziran tarihinde düzenlenmesi beklenen Apple WWDC Konferansı sayesinde Apple’ın yeni servisi ile tanışmak için çok fazla beklemek zorunda kalmayacağız.
    Apple, Google Haritalar servisini bıraktıktan sonra kendi harita uygulaması Apple Haritalar ile yoluna devam etme kararı almıştı. Kullanıma sunulduğu ilk zamanlarda büyük hataları nedeni ile eleştirilere neden olan Apple Haritalardan sonra bakalım Cupertino merkezli firma, Apple Transit Haritalar ile nasıl bir deneyim yaşatacak?
İşlem Yapılıyor
X