İOS Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge için sunulacak olan Android 5.1 Lollipop güncellemesi

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge için sunulacak olan Android 5.1 Lollipop güncellemesi

    Samsung’un yeni üst seviye modelleri Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge gelecek ay Android 5.1 Lollipop güncellemesi alacak….

    Samsung, Mart ayı başında İspanya, Barcelona’da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi’nde iki önemli akıllı telefon modelini duyurdu. Bu cihazların başında firmanın yeni amiral gemisi modeli Galaxy S6 gelirken, ayrıca bu akıllı telefonun iki yanı kavisli ekrana sahip versiyonu da Galaxy S6 edge adı ile gün yüzüne kavuştu.

    Google’ın Android 5.0.2 Lollipop mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefonlar için çok yakında yeni önemli bir güncelleme sunulacak. Bu yeni güncelleme Google tarafından kısa bir süre önce sunulan Android 5.1 olurken, gelen bilgilere göre Haziran ayı içerisinde Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge akıllı telefonlar için yayınlanacak.
    Gelen bilgilere göre Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge için sunulacak bu güncelleme ile yeni kamera arayüzü geliyor ve ayrıca kamera özellikleri de arttırılıyor. Galaxy’nin bu akıllı telefon modellerinin arka yüzünde 16MP ISOCELL kamera yer alırken, ön kamera da 16MP çözünürlükte gelmekte.
    Yeni güncelleme ile birlikte bu cihazlar artık RAW format desteğine kavuşacak. Ayrıca bir çok farklı özellik de kamera uygulaması ile geliyor.
    Cihazlarının teknik özelliklerini hatırlayacak olursak eğer, Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge, 5.1″ büyüklüğünde ve 2560×1440 piksel Quad HD ekran, 3GB sistem belleği, 32GB/64GB/128GB dahili veri kapasitesi, 64-bit sekiz çekirdekli işlemcili Exynos 7420 yonga seti gibi özellikler içermekteler.
İşlem Yapılıyor
X