İOS One M9 ve One M9+ modeller Android M güncellemesi alacak

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS One M9 ve One M9+ modeller Android M güncellemesi alacak

    HTC’dan resmi açıklama geldi; One M9 ve One M9+ modeller Android M güncellemesi alacak

    HTC’nin yeni üst seviye akıllı telefon modelleri gelecek sene başında Android M mobil işletim sistemine kavuşabilirler.


    Google, bugün yeni geliştirici konferansını düzenlemeye başladı. İki gün sürecek olan ve Google I/O olarak adlandırılan bu etkinlikte bir çok yeni duyuru gerçekleştirilecek ve bu sene gelen en önemli duyurulardan bir tanesi de yeni Android M adındaki mobil işletim sistemi sürümü oldu.

    Henüz Android M olarak gelen ve adı bilinmeyen yeni mobil işletim sisteminin Ekim ayında adının açıklanması ve Kasım ayında da kaynak dosyalarının sunulması bekleniyor.
    Android işletim sistemi açık kaynak kodlu yapısı ve Google Play Store üzerinden sayısız uygulama desteği sayesinde üreticiler tarafından tercih edilirken, bu firmalar arasında Tayvan’ın teknoloji devi HTC de yer almakta.
    HTC, bazı önemli modellerine Android M işletim sistemini sunacak ve bunların başında da HTC One M9 ve HTC One M9+ yer almakta. HTC’nin Kıdemli Global Online İletişim Yöneticisi Jeff Gordon kişisel Twitter hesabı üzerinden açıklama yaparak HTC One M9 ve HTC One M9+ için güncelleme sunulacağını duyurdu.
    Ayrıca Gordon, diğer bazı modellerin de yakında duyurulacağını kaydetti. Yeni Android M mobil işletim sistemi bir çok iyileştirme, hata düzeltme ve geliştirme ile gelirken, özellikle batarya performsına yönelik bazı yeni geliştirmeler bulunmakta.
İşlem Yapılıyor
X