İOS LG G2 Mini Avrupa’da Android Lollipop güncellemesi almaya başladı

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS LG G2 Mini Avrupa’da Android Lollipop güncellemesi almaya başladı

    LG’nin düşük seviye modellerinden olan LG G2 Mini akıllı telefon Avrupa’da bazı ülklerde Android 5.0.2 Lollipop güncellemesine kavuştu.

    Güney Kore merkezli akıllı telefon devi LG, 2014’de olduğu gibi 2015’de de iddiasını sürdürürken, Ocak ayı ile birlikte başladığı duyurularına ara vermeden devam ediyor. Firma son olarak Nsian sonunda yeni amiral gemisi modeli LG G4’ü sunarken, kısa süre önce de bu cihazın orta seviye farklı versiyonları LG G4 Stylus ve LG G4c ile karşımıza geldi.

    Firma bir yandan yeni modeller sunarken, diğer taraftan da daha önce sunduğu modeller için Android Lollipop güncellemesi yayınlamaya devam ediyor. Lollipop güncellemesine kavuşa son cihaz da LG G2 Mini oldu.
    Gelen bilgilere göre geçtiğimiz sene başlarında firma tarafından satışa sunulan LG G2 Mini, Avrupa’da bazı ülkelerde Android 5.0.2 Lollipop güncellemesi almaya başladı. Şu anda Yunanistan, Romanya ve Litvanya’da güncellemenin sunulduğu bilgileri geldi.
    Güncelleme Google’ın materyal tasarımı yanı sıra bir çok iyileştirme ve geliştirme de içerirken, kısa süre içerisinde güncellemenin diğer ülkelerde de sunulması bekleniyor.
    4.7″ büyüklüğünde ve 960×540 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip olan LG G2 Mini akıllı telefon 1GB sistem belleği, yanı sıra 8GB dahili veri kapasitesi içermekte. Bu akıllı telefon Qualcomm’un 1.2Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemci ve Adreno 305 grafik işlemci içeren Snapdragon 400 yonga setinden güç alıyor.
    LG G2 Mini akıllı telefon 8MP arka kamera içerirken, Selfie çekimler için ön kamerası da 1.3MP çözünürlük içermekte. Diğer taraftan 2.440mAh batarya içeren akıllı telefon işletim sistemi olarak da Android 4.4.2 KitKat üzerinde çalışmakta.
İşlem Yapılıyor
X