İOS Galaxy Alpha için Android 5.1.1 Lollipop güncellemesi yakında

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Galaxy Alpha için Android 5.1.1 Lollipop güncellemesi yakında

    Samsung, ilerleyen dönemde Galaxy Alpha için de yeni bir güncelleme yayınlamaya hazırlanıyor.

    Akıllı telefon pazarında mücadele eden lider cihaz üreticilerinden olan Samsung, şu sıralar cihazları için yayınladığı ya da yayınlayacağı Android 5.1.1 Lollipop güncellemesi haberleri ile karşımıza geliyor.

    Geçtiğimiz günlerde firmanın amiral gemisi modeli Galaxy S6 için Android 5.1.1 Lollipop güncellemesinin sunulmaya başlandığı haberi gelmişti. Şimdi de firmanın bir başka önemli modeli Galaxy Alpha için bazı bilgiler geldi.
    Güney Kore devinin Fransa kolu üzerinden gelen bilgiye göre Samsung, Galaxy Alpha için Android 5.1.1 güncellemesi sunma hazırlıklarını sürdürüyor. Henüz bu yeni güncellemenin tam olarak ne zaman sunulacağına dair kesin bilgi ise bulunmamakta. Ancak Samsung’un çok fazla zaman kaybetmeyeceğini düşünüyoruz.
    Samsung’un Galaxy Alpha modeli geçtiğimiz sene Ağustos ayında sunulurken, metal çerçeve ve premium tasarım ile gelen ilk model olmuştu.
    Cihazın teknik özelliklerini hatırlayacak olursak eğer, 4.7″ büyüklüğünde ve 1280×720 piksel HD çözünürlükte Super AMOLED ekrana sahip olan cihaz 1.8Ghz saat hızında sekiz çekirdekli işlemcili Exynos 5430 yonga setinden güç almakta.
    2GB sistem belleği ve genişletilemeyen 32GB dahili veri kapasitesi ile gelen akıllı telefonun arka yüzünde 12MP kamera bulunuyor ve ön kamerası da 2.1MP olarak geliyor. Geçtiğimiz sene bu cihaz Android 4.4 KitKat mobil işletim sistemi ile pazarda yerini almıştı.
İşlem Yapılıyor
X