İOS Eski Android Cihazlara Outlook Desteği Bitiyor!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Eski Android Cihazlara Outlook Desteği Bitiyor!

    Microsoft, Outlook uygulamasının eski sürümü için desteği kesiyor. Android ve iOS için uygulamayı yeniden tasarlayan ve yayınlayan şirket, önceki uygulamaya destek vermeyecek.


    Microsoft, eski Android cihazlar için Outlook uygulama desteğini kesiyor. Ocak ayında iOS ve Android için yeniden tasarlanan Outlook uygulamasını kullanıma sunan Microsoft, aradan geçen 6 aydan sonra uygulamanın önceki sürümüne desteği keseceğini duyurdu. Android için eski Outlook uygulamasının destekleneceği son tarih ise 31 temmuz 2015 olarak açıklandı.
    Android 4.0 öncesi sürümlere destek yok

    Ocak ayında yenilenen Android için Outlook uygulaması minimum Android 4.0 Ice Cream Sandwich sürümü gerektiriyordu. Önceki Android sürümleri ise, eski uygulamayı kullanmaya devam edebiliyordu. Yeni sürümün yaygınlaşmasıyla birlikte Microsoft önceki sürüme yönelik desteği sona erdirme kararı aldı. Eski Android sürümü kullanıcıları cihazlarının tarayıcıları üzerinden Outlook.com'a erişerek maii hesaplarını kullanabilecek.

    Eski sürümlerin kullanıcısı azaldı

    Microsoft'un bu hamlesinde Android 4.0 öncesi sürümleri kullanan kullanıcıların, toplam Android kullanıcıları arasındaki payının giderekazalması da etkili oldu. Son veriler, Android 4.0 öncesi Android sürümü kullanan kullanıcıların payının yüzde 6'nın altında olduğu yönünde.Buradan indirebileceğiniz güncel Outlook uygulaması ise Android 4.0 ve üzeri tüm sürümler için kullanılmaya devam ediyor.
İşlem Yapılıyor
X