İOS Motorola Droid Turbo için Android 5.1 Lollipop güncellemesi yakında geliyor

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Motorola Droid Turbo için Android 5.1 Lollipop güncellemesi yakında geliyor

    Motorola’nın ABD’de sunduğu üst düzey modeli Droid Turbo Android 5.1 Lollipop güncellemesi alacak…

    Motorola, sunduğu akıllı telefon modelleri için güncellemeler sunma yönünde büyük çaba gösterirken, özellikle geçtiğimiz sene Google’dan Motorola’ya satışı sonrasında güncelleme açısından desteğini üst seviyede sürdürmeye devam ediyor.

    Geçtiğimiz günlerde firma önemli modellerinden bir tanesi olan Motorola Moto X’in ilk nesil modeli için Android 5.1 Lollipop güncellemesi sunarken, daha sonra kısa bir süre sonrada ikinci nesil model Android 5.1 Lollipop güncellemesi almaya başlamıştı. Ayrıca Moto X Pure Edition da dün itibari ile güncellemeye kavuştu.
    Motorola’nın Android 5.1 Lollipop güncellemesi alacak cihazlarından bir tanesi de Droid Turbo olacak. Bu akıllı telefon Amerika Birleşik Devletleri’nde faaliyet gösteren, Verizon Wireless üzerinden sunulurken, Android 4.4.4 KitKat ile sunulmuştu.
    Gelen bilgilere göre Motorola Droid Turbo, Android 5.1 Lollipop güncellemesi testleri başlamış durumda ve görülen o ki firma Android 5.0 Lollipop güncellemesini atlayarak bu güncellemeyi sunacak.
    Üst düzey donanım özellikleri ile gelen Motorola Droid Turbo akıllı telefon 5.2″ büyüklüğünde dokunmatik ekran içeriyor. Qualcomm’un dört çekirdekli işlemcili Snapdragon 805 yonga setinden güç alan cihaz 3GB sistem belleği içeriyor ve 32GB/64GB dahili veri kapasitesi ile alınabiliyor.
    Adreno 420 grafik işlemci içeren Motorola Droid Turbo akıllı telefon 21MP arka kamera içeriyor ve ön yüzünde de 2MP ikinci bir kamera bulunmakta. Batarya kapasitesi de 3.900mAH batarya ile sunuluyor.
İşlem Yapılıyor
X