iOS 8.4, yarın Apple tarafından yayınlanıyor

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    iOS 8.4, yarın Apple tarafından yayınlanıyor

    Apple’ın yeni müzik servisi Apple Music, yarın sunulacak olan iOS 8.4 güncellemesi ile geliyor…

    Apple, sunduğu bir çok farklı cihaz ile pazarda mücadelesini sürdürürken, özellikle tasarım olarak oldukça beğenilen cihazlarını donanım özellikleri olarak da oldukça dikkat çekici şekilde sunuyor. Firmanın en önemli cihazı ise iPhone adındaki akıllı telefon modelleri olurken, ayrıca iPad tablet modelleri ile de pazarın en güçlüsü konumunu sürdürüyor.

    Cihazlarında kendi standartlarını kullanan firma, mobil cihazları için iOS adını verdiği mobil işletim sistemini sunarken, her sene yeni büyük değişikliklerle farklı bir sürüm sunmakta.
    Geçtiğimiz sene iPhone 6 ve iPhone 6 Plus ile birlikte iOS 8 sunulurken, kısa süre önce de WWDC 2015’de iOS 9 sunuldu ve bu yeni işletim sistemi de firmanın yeni nesil modelleri iPhone 6S ve iPhone 6S Plus ile birlikte Eylül ayında sunulacak.
    Apple, şu anda iOS 8’i de geliştirmeye devam ediyor ve yarın itibari ile de iOS 8.4 adındaki yeni güncelleme iPhone ve iPad kullanıcıları için sunulacak. Bu güncelleme yarın sunulmaya başlanacak.
    Yeni güncelleme ile iyileştirmeler, hata düzeltmeleri gelecek ve en önemlisi de Apple’ın yeni müzik servisi Apple Music sunulacak. Paralı bir servis olarak olan Apple’ın bu yeni müzik servisi, tüm iOS kullanıcılarına 3 aylık sürede ücretsiz olarak sunulacak.
    3 aylık süre sonunda Apple Music platformu aylık 9.99$ olarak ödemelerle kullanılabilecek. Şu anda 25.000 olan şarkı limiti, Eylül ayında iOS 9’un sunulması ile birlikte 100.000 seviyesine çıkartılacak.
İşlem Yapılıyor
X