iOS 9 ile Gelen WhatsApp Oldukça Güçlü

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    iOS 9 ile Gelen WhatsApp Oldukça Güçlü

    iOS 9 ile Gelen WhatsApp Oldukça Güçlü

    Dünya geneline baktığımız da yazılı ve sesli mesajlaşma uygulaması olarak karşımıza çıkan WhatsApp’a iOS 9 için yayımlanan beta sürümüyle birlikte oldukça yeni özellikler de ekleniyor.

    iOS 9 Beta sürümü, WWDC 15 etkinliğinin hemen arkasından yayınlanmıştı. Bu yayımlanma sürecinin ardından da bazı uygulamalar, iOS 9 içerisinde güncelleme almaya başladı. Bu süreç içerisinde oldukça fazla yeniliğe kavuşanlara baktığımız da iseWhatsApp uygulamasının olduğunu görebiliyoruz.
    WhatsApp’ın iOS 9 için yayım sürecine giren beta sürümüne getirilen yeniliklerden bir tanesi ise kişiselleştirilebilir olan bildirim sesiydi. Bu ses sayesinde WhatsApp tarafından arkadaşlarınızın sizlere atmış olduğu mesajlara ek olarak farklı bildirim seslerini hazırlayabiliyorsunuz.

    “Tüm Mesajları Okundu Olarak İşaretle” özelliği sayesinde ise, Artık karşınıza farklı kişiler den gelen mesajlar için de geçerli olacak. Bir diğer özellik ise kişiye özel olarak arka plan özelliği ekleyebilecek, Hızlı Yanıt sayesinde WhatsApp uygulamasını hiçbir şekilde açmadan bildirim merkezinden mesajlara cevap yazabilirsiniz.
    iOS 9 Beta versiyonları için karşımıza gelecek olan WhatsApp v2.12.5.16 sürümü, Şu an içerisinde hala test sürecinde. WhatsApp’ın yeni sürümü, Çok takın bir zaman içerisinde geliştiriciler tarafından yayımlanacak.
İşlem Yapılıyor
X