İOS Apple Force Touch Özellikli Yeni iPhone 6S’in Üretimine Başladı!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Apple Force Touch Özellikli Yeni iPhone 6S’in Üretimine Başladı!

    Apple Force Touch Özellikli Yeni iPhone 6S’in Üretimine Başladı!


    Apple’ın Eylül ayında satışa sunması beklenen yeni ürünleri iPhone 6S ile iPhone 6S Plus modellerinin “Force Touch” teknolojisiyle beraber ön üretimine başlandığı belirtiliyor.Bloomberg’in kaynaklarından gelen son bilgiye göre iPhone 6S ve iPhone 6S Plusmodel akıllı telefonlar Apple’ın son zamanlarda çıkardığı ürünlerde yer verdiğiForce Touch özelliğine sahip olacak.
    Apple’ın ilk olarak Apple Watch’un ekranında ve yeni 12 inç Retina Macbook bünyesinde yer verdiği Force Touchteknolojisi, kişilerin yüzeye uyguladığı basma kuvvetini algılıyor ve farklı geri bildirimler verebiliyor. Hafif bir dokunuş basit bir tıklama işlevini yerine getirirken, daha uzun ve kuvvetli basmak da sağ tıklama özelliğini yapabiliyor. Böylelikle Force Touch basınç hassasiyeti özelliği iPhone’ lar ile ilk kez buluşmuş oluyor.
    Force Touch sayesinde akıllı telefonu kontrol etmek için kullanılabilecek dokunmatik hareketlerin sayısı artacaktır, farklı basınç seviyeleri için farklı kontrolleri tanımlamak mümkün olabilecek.
    Yeni modellerin tasarımları da mevcut iPhone 6 ve iPhone 6 Plus ile aynı olacak, ekranların yine 4.7 inç ve 5.5 inç’lik boyuta sahip olması bekleniyor. iOS 9 içerisinde yer alan bazı kodlara göre ön kamera flaşı barındırma ihtimali de bulunuyor, bu sayede düşük ışıktaki özçekim kalitesinin artması hedefleniyor.
İşlem Yapılıyor
X