İOS Cyanogen OS içeren Alcatel OneTouch Hero 2+ akıllı telefon iptal edildi

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Cyanogen OS içeren Alcatel OneTouch Hero 2+ akıllı telefon iptal edildi

    Alcatel’in Mart ayında duyurulan phablet modeli OneTouch Hero 2+ satışa sunulmayacak…

    Geçtiğimiz Mart başında İspanya, Barcelona’da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi, MWC 2015’de bir çok yeni akıllı telefon dikkat çekerken, özellikle Samsung’un ve HTC’nin amiral gemileri Galaxy S6 ve One M9 dikkatleri üzerine çekmişti. Ancak farklı bir çok model de tanıtıldı.

    MWC2015’de duyuru gerçekleştiren firmalardan bir tanesi de Çin kökenli TCL Corp ya da bilinen adı ile Alcatel olurken, firma ünlü Android tabanlı Custom ROM olan Cyanogen OS üzerinde çalışan Alcatel OneTouch Hero 2+ adındaki akıllı telefonunu resmi olarak duyurmuştu.
    Bu cihazın pazara sunulması beklenirken, dikkat çekici bir haber geldi ve bu yeni phablet modelinin iptal edildiği kaydedildi. Alcatel OneTouch ve Cyanogen suçlu olarak ise “açık olmayan Android güncelleme yolu” gösteriliyor. Her iki firma, Cyanogen OS içeren Alcatel OneTouch cihaz sunma planlarının devam ettiğini de duyurdu.
    Alcatel OneTouch Hero 2+, daha önce ABD’de 299$ fiyat etiketi ile sunulan Alcatel OneTouch Hero 2’nin farklı bir versiyonu olarak duyurulmuştu.
    Cihazın teknik özelliklerini hatırlayacak olursak eğer, 6″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel Full HD çözünürlükte dokunmatik TFT ekran içeren akıllı telefon 2Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili MediaTek MT6592 yonga setinden güç alıyor.
    2GB sistem belleği yanı sıra 16GB dahili veri kapasitesi içeren cihazın arka yüzünde 13MP kamera yer alırken, ön kamera da 5MP çözünürlük sunmakta. Bu akıllı telefon Android 4.4.4 KitKat tabanlı Cyanogen OS 11 ile duyurulmuştu.
İşlem Yapılıyor
X