İOS HTC One M9 Developer Edition Android 5.1 Lollipop güncellemesi

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS HTC One M9 Developer Edition Android 5.1 Lollipop güncellemesi

    HTC One M9 Developer Edition Android 5.1 Lollipop güncellemesi almaya başladı

    HTC’nin amiral gemisinin farklı versiyonları Android 5.1 Lollipop güncellemesi almaya devam ediyor…


    Akıllı telefon pazarının öne çıkan isimlerinden olan HTC, kısa süre önce yeni amiral gemisi HTC One M9’u Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtırken, bir çok pazarda da satışa sunmuştu. Her ne kadar satış rakamları açısından önceki model HTC One M8’e göre geride olsa da yine de yeni model oldukça iddialı.

    HTC bu cihazını farklı ülkeler de farklı versiyonlar olarak da sunarken, bu versiyonlardan bir tanesi de geliştiriciler için özel olarak gelen ve “unlocked bootloader” ile sunulan HTC One M9 Developer Edition olmuştu.
    Firma bu cihazı için de güncelleme desteğini üst düzeyde sürdürürken, gelen bilgilere göre OTA üzerinden Android 5.1 Lollipop güncellemesini bu cihaz için sunmaya başladı. Yazılım numarası 2.6.651.11 olan güncelleme ile amiral gemisi akıllı telefonu bazı yenilikler geliyor.
    Android 5.1 Lollipop güncellemesi ile HTC One M9 Developer Edition veri performansı ve arama ve konuşma yönünde iyileştirmelere kavuşurken, ayrıca güncelleme ile kamera tarafında da geliştirme ve iyileştirmeler gelmekte.
    Ayrıca bu cihaz Qualcomm Snapdragon 810 ile geldiğinden, aşırı ısınma sorunları da maruz kalırken, bu yeni güncellemenin bu konuda da ince ayarlar taşıdığını ekleyelim. HTC One M9 Developer Edition için sunulan güncelleme dosya büyüklüğü ise 800 MB olmakta.
İşlem Yapılıyor
X