gani bunuda kilitle

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • alpcenk
    Junior Member
    • 07-05-2004
    • 267

    gani bunuda kilitle

    Forumu meşgul etmeme adına konuyu kilitlemişsin ben konuyu spor bölümünde tartışıyorum dreamx modül sayfasında değil niye gocunuyorsun Rıza ya yapılan haksızlığa insan olan herkesin karşı çıkması lazım,3-5 kişi hikayesini kimse anlatmasın ,Beşiktaşın sahasıda 3-5 kişinin kavgası sonucu ölen genc nedeniyle haftalardır kapanmadımı.Bizim ekranda ailecek gözlerimizden yaşlar akarken sen forumu meşgul etme bahanesiyle sansür uygulamaya kalkışıyorsun,hayat görüşün,dünyaya bakış açın belli oluyor.Ben hayatım boyunca insanları aşşağılayanlarla mücadele ettim bundan sonrada edeceğim.Şimdi istersen bu sayfayıda kilitle beni de yasaklılar arasına koy...
  • ybæl©ik
    ADMINISTRATOR
    • 25-01-2003
    • 30775

    #2
    Konu: gani bunuda kilitle

    alpcenk ve ilgili arkadaşlar

    1- forumdaki görevli arkadaşlara karşı kurduğunuz cümlelerdeki sözcükleri seçerken daha dikkatli olunuz.

    forumda bilgi akışının dışında en çok önem verdiğimiz konunun Saygı, Sevgi ve Üslup olduğunu unutmayınız.

    2- forumumuzun öncelikle Digital Uydu Sistemleri ağırlıklı bir forum olduğunu hatırmak isterim.

    diğer bölümler, sizler eksikliğini çekmeyesiniz diye açılmıştır. ama bu bölümler Fanatik düşünceler ve bazı eylemler için kullanılamaz.

    sahalardaki Fanatik eylemler zaten milleti yeteri kadar Spordan soğutmaktadır. bu forumda bu tür davranışların devamına izin vermeyiz.

    3- bu forumda hiç bir görevli insiyatifini kullanarak herhangi bir yazıyı editleyemez, silemez, herhangi bir topici kilitleyemez, kaldıramaz.

    tüm görevli arkadaşlar, Forum Kuralları dahilinde ve sizlerin bilmediği, biz görevlilerin hem sözlü hem de yazılı kurallarına bağlılıkları sözkonusudur.

    4- forumda görevli arkadaşların yetkileri dahilinde forum düzeni için müdahaleleri sizlerin eleştirilerine konu olamaz.

    her müdahale sizlerin ve forumun düzeni ve iyiliği içindir.

    5- kimse insiyatifini kullanamadığı gibi herhangi bir konuda sansür de uygulayamaz. bizleri başka forumlarla karıştırmayınız. bizler kimseye bağımlı olmadan, kimseden emir almadan, içimizden geldiği gibi tüm dürüstlüğümüzle özgürce yazılarımızı yazarız.

    6- Forum Kurallarının uygulanması sırasında görevli arkadaşların yaptıkları müdahaleler gerekçesiyle kişileri tanıma veya onların hayat görüşleri hakkında fikir yürütme hakkına kimse sahip değildir.

    7- bu forumda kimse bir başkasını aşağılayamaz. hele ki bir görevli bir başka üyeyi asla aşağılayamaz veya bu tür yazılar yazamaz. ilk önce bizim müdahalemizle karşılaşırlar.

    olayları kendi düşünceleriniz yönünde algılamayınız.

    umarım açık ve anlaşılabilir yazmışımdır.

    aksi yazıların devamında topic kilitlenecek ve üye Banlanacaktır.

    Yorum

    • alpcenk
      Junior Member
      • 07-05-2004
      • 267

      #3
      Konu: gani bunuda kilitle

      Sayın ybalcik yazdıklarınızdan benim payıma düşenleri kabul ediyorum umarım herkes kendi payına düşenleri kabul eder.Saygılar...

      Yorum

      İşlem Yapılıyor
      X