Londrada Sezen Konseri....

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • Cahit-IZMIR
    Member
    • 08-04-2004
    • 1295

    Londrada Sezen Konseri....

    Sezen'in vereceği konser için çekilişte yapılacak....Çekilişe belki bizler kazansak bile buradan gidemeyiz ama;bilgi amaçlı olsun babında verilmiştir...
    Sevgiler.....




    Sezen Aksu'ya büyük ilgi.....




    TÜRKİYE'NİN ünlü hafif müzik sanatçısı Sezen Aksu'nun Londra'da konser vereceğinin duyulması ile, konsere olan ilginin yoğunluğu herkesi harekete geçirdi. Sanatçının ilk Londra konserinin Londra Gazete tarafından duyurulması ile harekete geçen binlerce 'Minik Serçe' hayranı, salondaki en güzel koltukları kapmak için adeta yarış içerisinde.

    The London Coliseum'da 22 Nisan Cuma günü yer alacak konseri ile sanat yaşamının 30. yılını kutlayacak olan Aksu, 13 kişilik orkestrası ile Londralılara unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor.

    Sezen Aksu Konseri için bilet almak isteyenler Box Office'e (020 7632 8300) veya www.eno.org/voice adlı internet sitesine başvurabilirler.

    LONDRA GAZETE'DEN 10 BİLET

    ENO ve O2 tarafından desteklenen Sezen Aksu konserini Londra'daki okurlara ilk duyuran Londra Gazete, konser organizatörleri ile gerçekleştirilen işbirliği çerçevesinde, 5 çifte 10 adet konser bileti hediye edecek. Konser salonunun 'stalls' bölümünden, tanesi £28 olan biletlerden kazanacak şanslı okuyucular, aşağıdaki soruya doğru yanıt verenler arasından kurayla belirlenecek. Okuyucularımızın yanıtlamasını istediğimiz soru şöyle:

    Sezen Aksu'nun yeni albümünün adı nedir?

    A- Bahane

    B- Şahane

    Yanıtlarınızı, en geç 22 Mart Salı günü saat 17.00'de elimizde olacak şekilde aşağıdaki posta veya e-mail adresine gönderiniz:

    E-mail: eltan@londragazete.com

    Adres: The Editor, Londra Gazete, 177 Green Lanes, Palmers Green, London N13 4UR.

    Gönderdiğiniz e-mail veya yazıda, soruya verdiğiniz doğru yanıtın yanısıra, adınız, soyadınız, adresiniz ve size kolaylıkla ulaşılabilecek bir telefon numaranız mutlaka yer almalıdır.

    Yukarıdaki soruya doğru yanıt verenler arasından çekilecek kura ile kazanan 5 isim (Her kişiye £28 değerinde ikişer bilet verilecek), önümüzdeki hafta (24 Mart Perşembe) yayınlanacak Londra Gazete'de ilan edilecek. Londra Gazete çalışanları ile birinci derecede yakın akrabaları bu yarışmaya katılamayacak. Londra Gazete Genel Yayın Yönetmeni'nin huzurunda yapılacak kura çekilişinin sonuçları kesin sonuçlar olacak.

  • ganidagli
    Senior Member
    • 25-06-2004
    • 3512

    #2
    Konu: Londrada Sezen Konseri....

    islerin yorunlugundan gidemedim:( oysaki haberi gazeteden oudugumda gitme planlari yapmistim ama olmadi..

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X