polsat

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • madblue
    Junior Member
    • 30-04-2004
    • 26

    #31
    Konu: polsat

    Originally posted by Muzo1953
    Sayın Yalçık,
    1. Ben son tüketici olarak illegal bir zincirin son halkası olduğumun farkındayım. Ancak bu aleti illegal bir satış sistemi ile satanların hiç suçu yok mu?
    2. Evet Bright bize kısa sürede yazılım programı göndererek şartlandırdı. Bu konuya "Alışmış kudurmuştan beterdir" atasözü ile cevap vermek istiyorum.
    3. Tukoder başvurusu bu illegal sistemde gerek satıcı, gerekse alıcı açısından söz konusu olamaz. Çünkü her iki tarafta yanlış yapmaktadır. Ancak taraflardan birisi, yani satıcı maddi çıkar sağlamakta, öte yandan cihaz alıcısı da sadece cihaz bedeli ödeyerek haksız olarak manevi de olsa o da görsel bir çıkar sağlamaktadır.
    4. Genelde Pazarlama felsefesinde "Satışla bitmeyen dostluk" diye bir söylem vardır. Ancak Türkiye'de genelde bunun tersi uygulanır. En büyük korkum da budur.
    5. Mutlaka bir takım teknik sorunlar olabilir. Bu doğaldır da. Forumda bu şirketin değişik isimle de olsa mutlaka bir temsilcisi vardır. Ancak konu ile ilgili bir açıklama yapması gerekir. Sonuçta illegal bir sistemin hepimiz bir halkasıyız,parçasıyız.Forum yöneticileri de dahil.
    6. Sonuçta bu cihazı üreten şirketin pazarlama uzantısı, Bright şirketinin son tüketiciyle bağlantı kuran, TTK yasası gereği bir takım özellikleri bünyesinde bulunduran bir firmadan cihazı alıyoruz.

    Sonuç olarak yazınızı geçerli bulmuyorum. Ortada bir takım teknik sorunlar olabilir. Bunu da anlayışla karşılayabilirim. Ancak gerekli bir açıklaması da olmalı.
    Ötesi ise vur-kaç yaklaşımıdır.

    Herşeye rağmen böylesine bir forumu organize ederek, bilgileriyle bizlere katkı koyarak, yardımcı olanlara teşekkür ederim. Ellerine, zamanlarına sağlık... Muzo
    llove llove llove llove llove llove
    helal olsun bu arkadasa bazı dusunce eksıklıgı yasayan ınsanlara ıbret verecek yazı yazmıs ayakda alkıslamak gerekır
    Son düzenleme madblue; 05-05-2005, 09:40.

    Yorum

    • mduruyol
      Junior Member
      • 06-03-2004
      • 184

      #32
      Konu: polsat

      Arkadaşlar lütfen, bu forum bilgi paylaşım ve yardımlaşma forumu.

      Kavga sitesi değil lütfen kendinize ve maillerinize çeki düzen verin, ayıptır yaşını başını almış insanlarız hepimiz.....

      Yorum

      İşlem Yapılıyor
      X