SİNEMALARDA BU HAFTA

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • nýghtmore
    Banned
    • 06-06-2004
    • 1568

    SİNEMALARDA BU HAFTA

    13 Mayıs haftasında 4 yeni film beyazperdeye yansıyor. Animasyon, korku-gerilim, komedi ve dram türü severler için alternatiflerin olduğu haftanın tek Türk yapımı filmi, Ercan Durmuş imzalı "Gece 11:45". 7'den 70'e herkesin sevimli ve süper kahramanı Sünger Bob'da bu hafta vizyona girecek filmler arasında. Televizyon tarihinin en çok izlenen çocuk programı ünvanını elinde tutan aynı adlı diziden sinemaya aktarılan "The SpongeBob SquarePants Movie", her yaştan izleyicinin kollektif bilin**** seslenecek. Seyirciyle buluşaack diğer iki film ise Paul Weitz'ten eğlenceli bir komedi; "Babamın Kabusu" ve Stephen T. Kay'den gerilim dolu bir film "Karabasan".
    Babamın Kabusu
    In Good Company

    Başarılı yönetmen Paul Weitz'ten, Dennis Quaid, Scarlett Johansson ve Topher Grace'in rol aldığı başarılı ve eğlenceli bir komedi...

    Uzun zamandır 'Sports America'nın reklam satış bölümünün başı olan 51 yaşındaki Dan (Dennis Quaid) sıcak, dürüst pazarlık anlayışı sayesinde, dergideki en büyük yılını yeni kutlamıştır. Ancak 26 yaşındaki Carter Duryea (Topher Grace)'nın yerine alınması ihtimaline karşı duyduğu şüphe, görevden alınmasına karşı duyduğu kızgınlığın yanında hiç kalırdı.

    Filmin web sitesi: http://www.ingoodcompanymovie.com/

    Karabasan
    Boogeyman


    Stephen T. Kay'den gerilim dolu bir film... Filmde; Barry Watson, Emily Deschanel, Skye McCole Bartusiak, Lucy Lawless ve Tory Mussett rol alıyor.

    Annesinin ölümünden sonra doğduğu kasabaya dönen Tim, çocukluğunun geçtiği evde bir gece kalmak zorunda kalır. O ana kadar küçükken evde yaşadığı korku dolu dakikaların gerçek olup olmadığına karar verememiş olan Tim için bu gece hayati bir sınav olacaktır.

    Filmin web sitesi: http://www.sonypictures.com/homevid...yman/index.html

    Sünger Bob Kare Pantolon
    The Sponge Bob Squarepants


    Yönetmenliğini Stephen Hillenburg'ün yaptığı animasyon filmin seslendirme kadrosunda Alec Baldwin, Scarlett Johansson ve David Hasselhoff gibi tanıdık isimler yer alıyor.

    Milyonlarca izleyicinin TV ekranlarında tanıyıp çok sevdiği SpongeBob ve arkadaşlarının dev sinema ekranlarıyla ilk buluşmasında çılgın şeyler olacak. Sevimli sünger SpongeBob ile sıkı dostu Patrick, sandviç şeklindeki arabalarına atladıkları gibi yepyeni dünyalara açılacak, tehlikeli düşmanlara karşı mücadele verecekler. Bu arada çocuk olmanın aslında hiç de fena bir şey olmadığını görecekler.

    Denizin derinliklerindeki cennet Bikini Bottom´da sade ve sakin bir yaşam vardır. Ananas şeklindeki evinden çıkan SpongeBob, hemen köşebaşındaki Krusty Krab adlı fast food´da çalışır. Orada daima sıcak ve taze servis yapılan Krabby Patty´leri hazırlamaktan keyif alır.

    Filmin web sitesi: http://www.spongebobmovie.com/

    Gece 11:45
    Gece 11:45


    Ercan Durmuş'un yönettiği Feridun Düzağaç, Yiğit Özşener, Yelda Reynaud, Nail Kırmızıgül, Yasemin Öztürk, Emin Gümüşkaya, ve Nihat Odabaşı'nın rol aldığı filmin senaryosu Burak Göral'a ait.

    Üç kişinin bir gece 11:45'te kesişen hayatlarının hikayesinde, gündelik hayatın olağan akışından gözden kaçırdığımız detaylar beyazperdeye yansıyor.

    Ailesini bir trafik kazasında kaybetmiş, sonrasında da sokakları kendine mesken edinmiş Mehmet (Feridun Düzağaç)'in yeni bir başlangıca ihtiyacı vardır. Bir gün Zeynep (Yelda Reynaud) adında bir kadınla karşılaşması hayatının değişmesine yol açacaktır.


    iyiseyirler arkadaşlar
    bu yazılar alıntıdır
  • baygin
    Banned
    • 01-05-2004
    • 266

    #2
    Konu: SİNEMALARDA BU HAFTA

    güzel bir araştırma ve bilgilendirme olmuş sağolasın

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X