Milli Takım Açıklandı!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • ekyildiz
    Senior Member
    • 08-04-2005
    • 4282

    Milli Takım Açıklandı!

    A Milli Takım'ın aday kadrosu açıklandı...
    (A) Milli Futbol Takımı’nın 2006 yılında Almanya’da düzenlenecek 18. Dünya Kupası Finalleri için Avrupa Elemeleri 2. Grup’ta 4 Haziran Cumartesi günü İstanbul’da Yunanistan, 8 Haziran Çarşamba günü de Almatı’da Kazakistan ile yapacağı maçların aday kadroları açıklandı.
    (A) Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Ersun Yanal 24 kişilik aday kadroya Hakan Şükür’ü yine dahil etmezken, Trabzonsporlu Erdinç Yavuz ile Denizlisporlu Güven Varol, ilk kez kadroya çağrıldı.
    Aday kadroda Fenerbahçe’den 6, Trabzonspor’dan 5, Galatasaray’dan 4, Beşiktaş’tan ise 3 futbolcu yer aldı.

    ADAY KADRO

    Yunanistan ve Kazakistan ile yapılacak maçlar için belirlenen (A) Milli Takım aday kadrosuna şu isimler çağrıldı:

    Rüştü Reçber, Ümit Özat, Tuncay Şanlı, Volkan Demirel, Serhat Akın, Serkan Balcı (Fenerbahçe), Fatih Tekke, Gökdeniz Karadeniz, Tolga Seyhan, Hüseyin Cimşir, Erdinç Yavuz (Trabzonspor), Bülent Korkmaz, Necati Ateş, Cihan Haspolatlı, Ayhan Akman (Galatasaray), Okan Buruk, İbrahim Toraman, Koray Avcı (Beşiktaş), Ömer Çatkıç (Gençlerbirliği), Güven Varol (Denizlispor), Emre Belözoğlu (Inter, Yıldıray Baştürk (Hertha Berlin), Hamit Altıntop (Schalke 04), Halil Altıntop (Kaiserslautern).

    Yunanistan Milli Takımı'nın aday kadrosu da açıklandı...

    HAKEMLER

    2006 yılında Almanya’da düzenlenecek 18. Dünya Kupası Avrupa
    Elemeleri 2. Grup’ta 4 Haziran Cumartesi günü BJK İnönü Stadı’nda saat 21.00’de başlayacak Türkiye-Yunanistan maçını Almanya Futbol Federasyonu’ndan Markus Merk yönetecek. Merk’in yardımcılıklarını Christian Schraer ile Jan-Hendrik Salver yapacak. Maçın 4. hakemi ise Michael Weiner.
    8 Haziran Çarşamba günü yerel saatle 21.00’de Almatı Central
    Stadı’nda oynanacak Kazakistan-Türkiye karşılaşmasında ise Macaristan Futbol Federasyon’ndan Viktor Kassai düdük çalacak. Kassai’nin yardımcılıklarını Gabor Eros ile Attila Kelemen yapacak. 4. hakem ise Janos Megyebiro.

    Yunanistan Federasyonu: Türk Milli Takımı, gözardı edilemeyecek kadar iyi
    Yunanistan Milli Takımı'nın aday kadrosu açıklandı...

    BİLET FİYATLARI

    Türkiye-Yunanistan (A) milli maçının, karşılaşma günü stat gişelerinde satılacak bilet fiyatları açık tribün 40 YTL, kapalı tribün 100 YTL, numaralı tribün 150 YTL olarak belirlendi.
    Bu maça gelen her futbolsevere milli takım forması ve Türk Bayrağı hediye edilecek. Maç günü 30 bin forma ve bayrak dağıtılacak.
    Maçın biletlerinin Biletix gişelerinden 165, 112 ve 45 YTL’den satışına devam ediliyor.
İşlem Yapılıyor
X