Sunny Resimli Yükleme...!

Kapat
Konu Kapalı.
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • KROKODIL
    Junior Member
    • 17-11-2004
    • 25

    Sunny Resimli Yükleme...!

    Değerli Arkadaşlarım.Btm uzantılı dosyalar çıktığından bu yana sunny ve emsali kaon boardlu cihazlara yazılım yükleme konusunda bazı sıkıntılar oluştuğunu hepimiz görüyor ve biliyoruz.Btm uzantılı dosyalar sadece ait olduğu markanın yazılımının üzerine atılabiliyor.işte bu sebeptendir ki cihazımızı öncelikle yüklemek istediğimiz yazılımın(sunny,kaon,digiçağ,digiline,next,hemco,x treme,...vb) Bin uzantılı eski versiyonuna dönüştürmemiz icap ediyor.Yine özellikle yazılımların sıkça değiştiği şu günlerde firmaların orjinal yazılım vermekte geciktiği hepimizin malumudur.bu yüzden bu işe gönül vermiş bazı arkadaşlarımızın bizleri yazılımsız bırakmama uğruna verdikleri çabaların ürünü olan Bin Uzantılı modifiye yazılımları Yüklerken de Kup 230 Ep yükleme programını kullanıyoruz.Aşağıda Resimli Şekilde de Anlatacağım gibi Kup 230 Ep ile Engineer Mode da

    Sadece Bin uzantılı eski veya dönüşüm yazılımlarını değil. Kaon Boardlu cihazlara ait BL(bootloader) dosyalarını,Sky Embedit Modül Yazılımlarını da rahatlıkla yükleyebilirsiniz.

    KUP 230 EP İLE YÜKLEME TALİMATI

    Receiver ımızla Pc miz Arasında RS 232 Kablo Bağlantımızı Yapıyoruz.Receiver ımızı Arka anahtardan kapatıyoruz.Kup 230 Ep yükleme programını çalıştırıyoruz.Yükleme işleminde kullanacağımız com portunu seçiyoruz.File Open i Tıklıyoruz.



    Açılan Pencereden Yerel Diskimizdeki Yükleyeceğimiz Dosyayı seçiyor ve Aç ı Tıklıyoruz.



    Yükleme programının Ekranında Sol Alt Köşede File open O.K.!
    > New (Old) version binary. yazısını görürüz.Bu yazının altına mouse la tıkladıktan sonra klavyenin boşluk tuşuna (Space Bar) basıyoruz. Engineer Mode yazısını gördükten sonra receiver ımızı arka anahtardan açıyoruz ve aşağıda resimli olarak göreceğiniz yükleme aşamaları bitinceye kadar receiver ımıza müdahale etmiyoruz.















    Saygılarımla.....

  • AJANDA
    Banned
    • 31-12-2002
    • 598

    #2
    Konu: Kup 230 EP ile Yükleme Açıklaması Resimli!!!

    TŞK LER KROKODİL
    KONU ÖNEMLİ YAPILMIŞTIR....

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X