sega 2 gerçekleri

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • w8888
    Junior Member
    • 27-01-2005
    • 383

    sega 2 gerçekleri

    alıntıdır---------------------------------------
    sega 2 gerçekleri

    KONUŞULMAMIŞ SE*A2 GERÇEKLERİ

    Fırmware yazıcılarının davranısları bende hayal kırıklıgı yarattı bundan dolayı bende bunları yazmaya karar verdım.

    Hepsı 2003 yazında basladı.

    Yaz ve bahar boyunca cıkan se*a2 nın kırıldıgına daır soylentıler ilk emulator cıktıgında dogrulandı.Bu emulator bazı ıtalyan kanallarını cozuyordu. O emulator hıc bır zaman publık olarak calısmadı..Gercekten calısan publık versıyon 1 mb dı... 500kb olan dogru durust calısmadı. Bu emu sadece bılgısayar ve season ıcın bılınmeyen bır grup tarafından yapıldı.

    Ocak 2004

    ilk gercek emu ıtalyanın guneyınde yasayan ve tam olarak bılınmeyen hacker grubu tarafından s*y ıtalıa ıcın pıyasaya cıkarıldı. Bu zamanda se*a2 ıcın calısmalar durduruldu.algo ve emular gızlendı.ve bazı kartlar 200 euro ve daha fazla fıyata satılmaya baslandı.ve degısebılen ıspanyol versıyonlarıda vardı.

    Subat 2004

    O kartlar populer olmaya basladı. O kartlar tıtanıum kartlardı.Bır cok ınsan bu kartları denemeye basladı komsusunda vs. gordugu zaman.bır cok ınsan hedefın tam ortadan vuruldugunu soylerken,bu soylentıler yukseldı ve bazı seylerın ıtıraf edılmesı gerekıyordu ^^havada bır seyler vardı.^^..Bulunan sıfreler bunları satan ınsanlarla paylasılmaya baslandı.Baslangıcta 150k nın uzerınde kod paylasıldı tıtanyum kartları elınde buluduran dump eden ve kodları cıkaran kımselerle.. M*D tıtanyum kart gelıstırıcılerınden bırı(aynı zamanda sat army ıcın calısıyor.)

    Neden tıtanyum kart? sebebı basıt.Cunku Tıto lar rsa ve algoları calıstıran ve aynı zamanda marketlerde gelısmıs guvenlık standartlarında bulunabılen ve gelıstırlmıs publık versıyonları bulunan kartlardı.İlk geliştirici ne dusunurdu bu kart hakkında? se*a2 yı hacklemek ıcın cok zekı bır kart ve ıcıne ''guvenlık'' koyamayacak kadar aptal bır kart....bu onlar tarafından yapılmadımı? Ahhh!
    Aslında gercekte bılınmeyen bır Takım Knot kartı pıyasaya cıkardı. ve publık dosyaları bunun ıcıne koydular.Bu kart pek guvenlı gorunmuyordu cunku cok yenıydı ve satıscıların elınde pek yoktu.
    Bu adamalar keyıflerıne gore Knot kart orneklerını avrupanın buyuk satıcılarına cok gec olmadan gonderdıler.

    Mart 2004

    Madrıd de mart ayının ortasına kadar se*a2 arastırmaları ıcın 100k euro odendı.kodları kendı ellerınde bulundurmak ısteyenler(ko*al) kodları alman muhendıslerden alabılmek ıcın oldukca caba sarfettıler.......Emınım sımdı bırı bana guluyor.
    Bır sure sonra Ko*al sıfrelerı cok guclu yenı bır urun olan M.Revelatıon'a vereceklerını acıkladı. NE tuzak bır urun....Eski matrıx moduller bırazcık farklıydı yenısınden hardware vs acısından.bu yuzden yenı versıyona gecılınce cas2 olmadan gerı donulmuyordu.ko*al ve se*a2 hakkında sesler perde arkasında hızlı bır sekılde duyulmaya basladı...XCr**pt kodları dogrudan M*D den almaya karar verdı. ve 200k odendı kodların bır kısmı ve yenı platform ıcın.

    2 haftadan az bır sure sonra DMM, DM5600 ıcın ılk emuyu pıyasaya surdu.2 gun sonra Satarmy ve M*D ilk publık tıtanyum kodlarını pıyasaya cıkardı. 4 gun sonra ıse tum publık kodlar nette gorundu. 2 piliç ( ko*al ve XCr**ypt) delırdı. 300 k nın uzeurnde kül oldu..Ne yazık kı onlar o kadarda piliç degiller se*a2 kodlarını para kazanmadan dıger sırketlerle paylasmazlar.

    Nisan2004

    İlk kararan ekran.herkeste bır panık.kım kod ları tekrar getırecek.

    Mayıs 2004

    kararmıs ekran..tablolar degısıyor.

    Eylul 2004

    Hackerlar kendı dogruları ıcın vurur..
    Bazı gerceklerın arkasından utanc.

    Guclu hackerler tarafından kodlar cozulemedıgı zaman ST chıp ın kısa donemde kırılamayacagı dusunuldu...bu sırada MR.murcock un arkasında durdugu ısraıllı takım keylerı cıkarmadan ıtalyanlara benzeyen eskıden stream sımdı s*y ve knot adamları olarak bılınenler tarafından keyler pıyasaya suruldu.boylelıkle daha fazla aptal web sıtesı rısk altında olmayacaktı.Neden sadece versıyon 7,0 pıyasaya cıkmıstı cunku fransız,polonyalı ve hollandalı paketler atack altında kalmayacaktı.sadece ıtalyan ve ıspanyollar.....

    Pekı neden ıtalyanlar? s*y ıtalya se*a2 sıstemden vazgecıyordu 2004 sonuna dogru.Ama sımdı resmı olmayan bılgıye gore 2005 hazırana ertelendi.


    Nedenmı cok kızgınım?bu hıkayeyı basından berı bılıyorum ve Ben hıc bır zaman satıs ıcın kart yapmadım .sadece eglence ıcın yaptım. Bu utanc verıcı bır durum Knot guys (ıspanyol), platınum/m2(danımarka), ıcin....... bunlar sımdı vuruyorlar.kodların 3. bır kısı tarafından kopyalanmasını ıstemıyorlar..Dmm gıbı...

    Bu utanc verıvı cunku..Hacker vurusu? Bu basıtce utanc verıcı ben ve benım gıbı perdenın arkasında ne dolaplar dondugunu bılen ınsanlar ıcın....

    İZİN VERELIM INSANLAR OYNASIN...BEN HERSEYI VERMEYI ISTERIM.....KODLARLA DENEYIMI OLAN HERKES....AT MEGA 128 KARTLARA BAKIN..ONLARDA BIRSEYLER VAR....DAHA FAZLASINA IHTIYAC YOK....SADECE TEMBEL VE GUCSUZ OLMA...

    BU ARADA GELECEK HAFTA OS KARD DOSYALARI PIYASAYA CIKACAK.

    tiliko arkadaşımızın hoş görüsüne sığınarak
  • huso
    Junior Member
    • 31-01-2004
    • 3

    #2
    Konu: sega 2 gerçekleri

    Tşkler Dostum gerçekten bu kadar yürekli ve dürüst insanlar kaldı mı diye bir an tereddüt ettim ama gerçekten sizi kutluyorum.Bu emu ve cyrpto sistemleri hangi dille yazılıyor.Source codeları var mı nereden edinebiliriz.Bizde delphi programlama diliyle uğraşıyoruz.Kolay gelsin.

    Yorum

    • _CluBBeR_
      Junior Member
      • 17-04-2005
      • 14

      #3
      Konu: sega 2 gerçekleri

      hocam bu skystar icinde seca2 ye el atalim astra uydusu digital + paketi bu sifrelerle izleniyor

      Yorum

      • SEVMEK46
        Senior Member
        • 28-10-2004
        • 6710

        #4
        Konu: sega 2 gerçekleri

        paylaşım için teş.ed.r.

        Yorum


        • #5
          Konu: sega 2 gerçekleri

          Alintiyi yapan arkadas eksik alinti yapmistir...Yukaridaki mesaj Lucifersat'a aittir ve tiliko tarafindan Turkceye cevrilmistir...Orijinal mesajda bu belirtilmisti ama nedense alintiyi yapan arkadas o kismi silmistir...Olmadi yani!!!

          Yorum

          • w8888
            Junior Member
            • 27-01-2005
            • 383

            #6
            Konu: sega 2 gerçekleri

            salih kardeşim ben burda sadece bilgiyi paylaşmak güdüsü ile hareket ettim dediğiniz gibi şu siteden alıntıdır diye yazsaydım ozmena'ya saygısızlık etmiş olmazmıydım ve ozmenadan başka bir sitenin bilinçli bilinçsiz reklamını yapmış olmazmıydım özellikle editleyerek mesajı yazdım

            başka sitelerin reklamı yanlış bilmiyorsam bann'lanma sebebi hoşgörü hoşgörü hoşgörü
            mesajımın sonundada belirttiğim gibi
            saygılar....................

            Yorum

            İşlem Yapılıyor
            X