Fenerbahçe’de Kutlualp sürprizi

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • Ahmet ATLI
    Member
    • 16-09-2004
    • 1171

    Fenerbahçe’de Kutlualp sürprizi


    Fenerbahçe’de Kutlualp sürprizi
    Fenerbahçe Kulübü İkinci Başkanı Nihat Özdemir, yönetim kurulu üyesi Hakan Bilal Kutlualp’in yönetim kurulundan ayrılmak durumunda kaldığını açıkladı.


    AA
    Güncelleme: 00:35 06 Eylül 2005 Salı
    İSTANBUL - Fenerbahçe Kulübü İkinci Başkan Özdemir, FB TV’de Hakan Bilal Kutlualp ile yönetim kurulu arasında yaşanan sorunlarla ilgili önemli açıklamalar yaptı.




    Son zamanlarla Kutlualp ve Yıldırım arasında önemli konularda fikir ayrılıklarının ortaya çıktığını ifade eden Nihat Özdemir, bunun sonucunda başkan Yıldırım’ın artık Kutlualp ile çalışmama kararı aldığını belirtti.

    Hakan Bilal Kutlualp’e bu kararı kendisinin ilettiğini vurgulayan Özdemir, gelişmeleri şöyle anlattı: “Son dönemde Hakan Bilal Kutlualp olayında sayın başkan artık kendisiyle çalışmak istemediğini ifade etti. Ben de ikinci başkan olarak Kutlualp’e başkanın onunla çalışmak istemediğini ve istifa etmesi gerektiğini söyledim.

    Onunla yaptığım konuşma neticesinde bana istifa edeceğini söyledi. İstifa dilekçesini de pazartesi günü kulübe fakslayacağını ifade etti, ancak bir dilekçe gelmedi. Daha sonra yaptığım görüşmede bana ‘birkaç arkadaşımla konuştum istifa etmeyeceğim, birkaç gün bekleyeceğim’ dedi.

    İSTİFASINI KULÜBE YOLLAMALI’
    Bu tamamen yanlıştır. Son milli maçta onunla tekrar görüştüm, başkanın istemediği yöneticiyle çalışmasının doğru olmayacağını, kendisini ve yönetim kurulunu yıpratmaması için istifa etmesi gerektiğini bir defa daha söyledim. Bugünlerde kararını bekliyoruz. Çünkü neticede onu burada bu koltuğa oturtan başkanın seçimidir. Bugün başkanın seçimi kendisiyle çalışmak değilse sayın Hakan Bilal Kutlualp bunu bilmelidir. Bir an önce istifasını kulübe yollamalıdır.”

    Yönetim kurulunda başkanla uyumlu çalışmanın çok önemli olduğunu söylediğini kaydeden Özdemir “Herkes bir şey söyler ama neticede başkanın görüşü çok önemlidir. Başkanın görüşünü birçok yönetici tartışır ve son nokta bulunur. Ancak toplantıdan çıkıldığında herkesinkendi fikri olmasa dahi dışarıda bu fikirleri savunarak devam etmesi gerekir. Bunun haricinde yapılan tüm hareketler kulübe büyük zarar verir” diye konuştu.

    ‘FEDERASYONUN BJK KARARINI MERAKLA BEKLİYORUZ’
    Fenerbahçeli yönetici, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun (PFDK) kulübe verdiği bir maç seyircisiz oynama cezasına bağlantılı olarak, Beşiktaş’ın Diyarbakırspor ile yaptığı karşılaşmanın ardından yaşanılan bazı olayların hatırlatılması üzerine de şunları söyledi:

    “PFDK’nın bu maçla ilgili olarak ne tür bir karar vereceğini merakla bekliyoruz. Neticesi emniyette belli olmayan bir olay neticesinde federasyonun bizim Diyarbakırspor maçımızı seyircisiz oynattığını gördük. Bu maçla ilgili olarak da Fenerbahçe Kulübü yönetimi olarak federasyonun tutumunun ne olacağını merakla bekliyoruz
  • pc brederse
    Junior Member
    • 02-09-2005
    • 208

    #2
    Konu: Fenerbahçe’de Kutlualp sürprizi

    buna hiç katılmıyorum

    Yorum

    • CDD
      Senior Member
      • 06-07-2005
      • 5289

      #3
      Konu: Fenerbahçe’de Kutlualp sürprizi

      arkadaşlar ben stada yakın bir yerde çalışıyorum bilal ağabeyi hafta da bir görürüm fenerbahçe hakkında konuşuruz şu dikkatimi çekti fenerbahçede başarılı olan yöneticiler tek tek başkan tarafından ilerde kendine rakip olmaması için gönderiliyor eskiden bilal kutlualp sadettin saranla sürekli beraberdi şimdi aynı şey onun da başına geldi bence bu ne ilk nede son sırada bence ilhan ekşioğlu var......

      Yorum

      İşlem Yapılıyor
      X