değerli yöneticiler.....

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • profes
    Junior Member
    • 13-12-2004
    • 372

    değerli yöneticiler.....


    iilk önce bu linki incelemenizi rica ediyorum.......ayrıca daha önce açılıpta(buki arkadaşımız tarafından açılan)kapatılan topik e bir bakın...asıl konu tabiki spor değil ..taraftar çekişmesi değil...yönetim yetkileri vede tahrik unsurları....insanlar istediği şekilde tahrik edip çekilemez...kapatamaz açamaz...ben kendime ait forum umda adminim ..vede böyle bir şeye asla müsade etmedim....herşeyin sınırlar içinde özgür,seviyeli,faydalı ,vede birleştirici olması gerektiğini düşünüyorum....ayrıca şunu hemen belirteyim ki kişisel herhangi bir zıtlaşmam yoktur...
    sadece hassasiyetimi dile getirmek istedim...
  • ybæl©ik
    ADMINISTRATOR
    • 25-01-2003
    • 30775

    #2
    Konu: değerli yöneticiler.....

    konu değerlendirilmeye alınmıştır.

    teşekkürler.

    Yorum

    • avni2004
      Member
      • 20-11-2004
      • 847

      #3
      Konu: değerli yöneticiler.....

      hocalarım bu yapılan konusmalar sadece insanlara gayelana getirmektedir buki arkadasımız fenerbahceyi sevmeyebilir ve milanıda istediği gibi tutabilir ama bunu içinde yasamalı buraya gelip ben aksam milan formasını giyerim macımıda izlerim deyip mactan sonrada keyfime bakarım demek zaten malup olan takımın taraftarını gayalena getirmeye yeterlidir milli bütünlükte bu olmamalı fenerbahçede türkiyenin takımı ise herkeste ona göre haddini bilip konusmalıdır.Fenerlilerde aynısını yapar diyerek kendini savunmak en büyük acizliktir hatanı sen düzeltki ben düzelteyimki herkes düzeltsin. Artı sadece bu şakayı kaldırabilenler okusun diğerleri lafa girmesin demeklede olmaz sonucta ortada olan 2-3 arkadaşın şakalasması değil fenerbahce camiasıdır ve bu konusulan hersey her fenerliyide alakadar eder ve gocundurur, madem burda biz bi aileyiz herkes birbirine saygı duysun.

      Yorum

      • ybæl©ik
        ADMINISTRATOR
        • 25-01-2003
        • 30775

        #4
        Konu: değerli yöneticiler.....

        arkadaşlar

        ilgili topicte gerekli açıklamaları yapmışsınız lütfen burada yorum yapmayınız.

        konu değerlendirilmektedir.

        Yorum

        • zpc
          Junior Member
          • 21-03-2004
          • 89

          #5
          Konu: değerli yöneticiler.....

          Aynı dertten muzdarip olduk..!(Bu bir yorum değildir.Lütfen cevap yazmak için kendinizi yormayın,en iyi yaptığınız işi yapın) ybalcik--->BAN !!!

          Yorum

          • ybæl©ik
            ADMINISTRATOR
            • 25-01-2003
            • 30775

            #6
            Konu: değerli yöneticiler.....

            forum yönetimi ile ilgili kurallar ve uygulamalar ne yoruma açıktır ne de eleştiriye. bunların hiçbirisinde de insiyatif kullanılmaz, kişisel hareket edilmez.

            eğer bu güne kadar bunu anlayamadıysanız bu saatten sonra da anlatmanın bir faydası olacağını zannetmiyorum.

            burada hiçbir statü sahibi, görevli arkadaş, yapacağı işleri bir başkasından öğrenmek durumunda değildir. herkes kurallar dahilinde hareket eder. buna ilk başta görevli arkadaşlar olmak üzere tüm üye arkadaşlar dahildir.

            forum kuralları, forumun düzen ve disiplini, geleceği açısından konulmuştur. daha seviyeli, saygılı bir alışveriş amaçlanmıştır. hiçbir toplulukta kuralsız yaşayamazsınız.

            bizler kimseyi tanımadığımız gibi kimseye de ayrıcalık göstermeyiz.

            sizlerden beklentimiz, forumu daha üst seviyelere taşımak amacıyla yaptığımız çalışmalarda bizleri yermeniz, eleştirmeniz değil, yapıcı ve olumlu teklifler getirmenizdir.

            bizim toplum olarak yaptığımız en iyi şey, sadece eleştirmektir, muhalefet olmaktır. bunu yaparken çözüm de üretilse daha iyi olmaz mı ?

            ayrıca zpc arkadaşım, sadece 5 gün engellendiniz. bunun da sebebi ilgili alanda yazıldı. süresiz de Banlanabilirdiniz. olaylara sadece kendi açınızdan yaklaşmayınız.

            bu forumda 65.000 üyenin idaresinin, yazılan yazıların kontrolünün, editlenmesinin, kuraldışı yazıların silinmesinin, ilgili kişilerin uyarılmasının .... ve daha birçok konunun, kolay olmadığını sizler de takdir edersiniz.

            bizler kimlerin iyi kimlerin kötü niyetli olduklarını, mesajlarında ne anlatmak istediklerini her zaman doğru algılayamayabiliriz. burada en büyük görev sizlere düşmektedir. kendinizi doğru olarak doğru sözcüklerle ifade edebilmelisiniz.

            bizler, kimler hangi mesajlarında ne anlatmak istemişler diye tek tek sorgulama yapamayız. bunun altından kimse kalkamaz.

            biz üyelerimize açık ve dürüst olmak için gerekli yaklaşımları gösteriyoruz. sizlerden de aynı yaklaşımı bekliyoruz.

            amacımız kimseyi bu forumdan Banlamak değildir. bu son çaremizdir.

            teşekkürler.

            Yorum

            • zpc
              Junior Member
              • 21-03-2004
              • 89

              #7
              Konu: değerli yöneticiler.....

              Dostum yazdıklarına katılıyorum ama aşağıdaki yazıdan dolayı Ban'ladın...Bu yazıda ben kötü birşey yazdığıma inanmıyorum,Israrım ondandır.Neyse uzatmıyayım,kolay gelsin...

              "Bu kadar basit bir konudan,üstelikte 16 yaşında birinden bence fazla gocunuyorsunuz.UltraAslanlar,UltraSalaklar,AntiFen erler bunlar FANATİK olarak kalsın ve buradan uzak olsunlar derim.Bu konuyu kapatın bence,çünkü her okuduğumda kötü bişey yazmaktan son anda vazgeçiyorum..İyi oynayan kazansın"

              http://www.ozmena.com/showthread.php...d=1#post313927

              Yorum

              • ybæl©ik
                ADMINISTRATOR
                • 25-01-2003
                • 30775

                #8
                Konu: değerli yöneticiler.....

                yazımda gerekli açıklamaları yaptım arkadaşım. bazı konularda hem fikiriz.

                asıl konuyu dağıtmayalım, arkadaşların talepleri geri planda kalmasın.

                teşekkürler.

                Yorum

                • profes
                  Junior Member
                  • 13-12-2004
                  • 372

                  #9
                  Konu: değerli yöneticiler.....

                  üstad ben birşey anlayamadım ..yani şimdi ben sadece yönetimi mi eleştirmiş oldum....!!!!ben sadece bir uyarma gerekliliği duydum!!!yanlış algıladıysam uyarın...
                  benimde sizlere anlatmak istediğim bu kadar büyük bir aileye çatı olan OZMENA forumun yöneticilerininde sorumluluk sahibi, birleştirici ,yapıcı, yaratıcı, düzenleyici ,milli birlik beraberliği pekiştirici niteliklere sahip olması gerekliliğiydi...adı geçen şahıs bu vasıflara uygun mudur!!!!
                  ama benim anladığım inceleme sonucu benim eleştirilmem oldu gibi...
                  Son düzenleme profes; 17-09-2005, 00:32.

                  Yorum

                  • ybæl©ik
                    ADMINISTRATOR
                    • 25-01-2003
                    • 30775

                    #10
                    Konu: değerli yöneticiler.....

                    profes, yazdıklarım size değil, zpc arkadaşın yazısına karşılık bir açıklamadır sadece. konu yanlış anlaşılmasın.

                    Yorum

                    • bybuki
                      Seni unutmayacagým
                      • 26-01-2004
                      • 4684

                      #11
                      Konu: değerli yöneticiler.....

                      bak profes kardeşim ben kimseyi ganyana getirmedim sadece bu akşam milanı tutuyorum destekliyorum dedim tabi sizin acınız var o başka anlıyorum derdinizi ya o akşam yenseydiniz ertesi günü bana yazılan yazılar başka olurdu isteyen istedigi takımı tutar ve destekler buna kimse karışamaz eger tutugun takıma güvencin yoksa hiç bir takımı destekleme ve yorum yapma ben burda forum kurallarına göre hareket ediyorum hiç kimseye veya takıma veya futbolcularına kötü küfürlü ve hakaret edici laflar etmedim sizler vatan hainide diyebilirsiniz bana karşı ama ne vatan hainleri var ama kimsenin gıgı cıkmıyor futbol bir oyundur zevktir bunu milli davaya cekmenin bir alemi yok milli davaya cekiyor iseniz o zaman hiç bir külüp yabancı futbolcu transfer etmesin yarın fenerbahce külübü herhangi bir külüble mac yapsa dahi gene ben karşı tarafı tutarım buna kim karışabilirki mactan sonra siz kendi arkadaşlarınızla tutugu takımla şakalaşmıyormusunuz bırakın bana masal okumayı milli davaymış daha oncede söyledigim gibi fenerbahce külübünü sevmeye bilirim ama fenerbahcelidir diyede o kişiyi sevmiyecegim anlamına gelmez bu lafıma dikkat et sonra yorum yap yoksa o senin dedigin gibi olsaydı forumda hiç bir fenerbahceli üyelere elimden geldigince yardım etmezdim

                      Eger bana karşı bir garizligin varsa bunada saygı duyarım ama beni yöneticeleri karşı şikayet etmeni hiç anlıyamadım son sözüm şu sen kendi işine bak bende kendi işime istedigim takımı desteklerim istedigim takım hakkında eleştiri yaparım küfür ve hakaret olmadıgı süreci ha siz galyana gelirsiniz orasını bilemem.....


                      Yorum

                      • profes
                        Junior Member
                        • 13-12-2004
                        • 372

                        #12
                        Konu: değerli yöneticiler.....

                        Originally posted by profes
                        http://www.ozmena.com/showthread.php...d=1#post318198
                        iilk önce bu linki incelemenizi rica ediyorum.......ayrıca daha önce açılıpta(buki arkadaşımız tarafından açılan)kapatılan topik e bir bakın...asıl konu tabiki spor değil ..taraftar çekişmesi değil...yönetim yetkileri vede tahrik unsurları....insanlar istediği şekilde tahrik edip çekilemez...kapatamaz açamaz...ben kendime ait forum umda adminim ..vede böyle bir şeye asla müsade etmedim....herşeyin sınırlar içinde özgür,seviyeli,faydalı ,vede birleştirici olması gerektiğini düşünüyorum....ayrıca şunu hemen belirteyim ki kişisel herhangi bir zıtlaşmam yoktur...
                        sadece hassasiyetimi dile getirmek istedim...
                        konunun sporla alakalı olmadığını kesinkez belirtmiştim yukarıda !!!burada anlatmak istediğim açık ve net..seninle tabiki kişisel bir problemim yok......kendi işimize bakmamızda tabiki en doğrusu........!!!!!
                        saygılar.....

                        Yorum

                        • alparSLAN42
                          Junior Member
                          • 23-04-2004
                          • 67

                          #13
                          Konu: değerli yöneticiler.....

                          buki abi abi diye hitap ediyorum cünkü benden büyüksün saygım var bence bu konuda hatalısın abi hatanı da düzelmelisin herkez hata yapabilir önemli olan hatanı düzeltmen...stupidprv stupidprv

                          Yorum

                          • sarslan724
                            Senior Member
                            • 28-03-2005
                            • 7947

                            #14
                            Konu: değerli yöneticiler.....

                            Originally posted by zpc
                            UltraSalaklar

                            bu başlı başına bir ban sebebidir. cevap verip konuyu dağıtmak istemezdim ama konu benimle de ilgili. lütfen buna cevap verme, söylemek istediğin bir şey varsa pm' den benimle irtibata geç...

                            Yorum

                            • profes
                              Junior Member
                              • 13-12-2004
                              • 372

                              #15
                              Konu: değerli yöneticiler.....

                              Mesajı Gönderen Kullanıcı zpc
                              UltraSalaklar


                              bir fb tarftarı olarak bu şekildeki yazılara düşüncelere vede hitap tarzlarını kınıyorum....gereğinin yapılması tabiki şarttır...

                              Yorum

                              İşlem Yapılıyor
                              X