SOÐUTUCU FAN TAKILMIŞ REDLİNE 13500 'de sorun.

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • turboxx
    Junior Member
    • 20-02-2005
    • 15

    SOÐUTUCU FAN TAKILMIŞ REDLİNE 13500 'de sorun.

    Herkese merhaba;
    Arkadaşlar Redline 13500 lerdeki klasik sorunları yaşamam neticesinde bende tavsiyelere uyarak cihazımı Redline Teknik servise gönderdim.
    Cumartesi günü gelen cihazımda şimdi de şöyle bir sorun baş gösterdi acaba bu sorunu daha önce yaşayan ve çözümünü bilen arkadaş varsa yardımlarınızı bekliyorum.
    Sorun: Cihaz Redline Teknik servisten soğutucu fan takılmış hali ile geldi ( bunu yapılan işlemleri gösteren belgeden anlıyorum.) gerçekten ısınma sorunu oldukça aşağılara çekilmiş. cihaz çabuk ısınıp kitlenme yapmıyor en azından şimdilik ama....
    Şimdide TV yi açar açmaz şiddetli bir ses paraziti oluyor ve 3-5 dakika sürüyor tahminime göre bu büyük bir ihtimalle fandan kaynaklanıyor fanın devri ile ilgili olsa gerek. Bu parazitli geçen 3-5 dakikanın sonunda cihaz biraz ısınınca bu parazit de kendiliğinden yok oluyor.
    1- bu ses parazitini engellemenin bir yolu var mıdır.?
    2-bu olumsuz durumun TV ye veya cihaza herhangi bir zararı olur mu?

    Ayrıca cihaza yeni yazılımı da yükleyip göndermişler bunun içinde Redline a tşk ederim ancak Türkçe karakterler bozukk.. Ör: Şifreli yazması gerekn yerde Tifreli gibi yazıyor.
    Bu sorunları çözmek için de mi cihazı tekrar Redline a göndermem gerekiyor. Eger Redline a tekrar göndermem gerekiyorsa acaba bu durumları test etmediler mi? Gerçi hafta sonu oldugu için Redline ile görüşemedi ama pazartesi günü de kendileri ile konuyu paylaşmayı düşünüyorum.
    Yazdığım sorunlar hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar paylaşımda bulunurlarsa sevinirm.
  • powerx
    Junior Member
    • 13-12-2004
    • 371

    #2
    Konu: SOÐUTUCU FAN TAKILMIŞ REDLİNE 13500 'de sorun.

    Arkadasım sunu soyliyeyim bu cihazı almak ile hata yapmışsın.Niye diyeceksin arkadasım.Bu cihaz VCD demi pervaneli bir soğutucu takılıyor!Artı hangi receverde boyle fan var.Soyledigin sorunda fanın çalışmasından dolayı receiverde bir elektrik çektigi için elektrik kaybı oluşuyor.Yani kısaca yamalık gibi birsey oluyor olay.Yani kısaca kınıyorum bu olayı ve redline servis yetkilileri ile bu olayı konuşmanı soyliyebilirim.

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X