turkcell web mesajcell

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • medallion
    Banned
    • 07-06-2005
    • 192

    turkcell web mesajcell

    arkadaşlar turkcell web mesajcell ücretlendirmesini doğrumu anlamışım günde sadece 2 kontorle 15 tanemi mesaj atıyorum yoksa sadece bir kereyemi mahsus.
  • erkan44
    Junior Member
    • 22-04-2005
    • 121

    #2
    Konu: turkcell web mesajcell

    WebMesajCELL

    Ücretlendirme

    WebMesajCell'den bir gün içinde Turkcell veya Hazır Kart abonelerine attığınız ilk mesaj* 1 SMS olarak ücretlendirilir. Daha sonra atacağınız 15 mesaj ücretsiz** olarak gönderilecektir. 15. mesajdan sonraki mesajlarsa normal mesaj olarak ücretlendirilir.
    *Ücretli mesajın bir Turkcell veya Hazır Kart abonesine gönderilmesi gerekmektedir.
    **WebMesajCell'den sadece Turkcell ve Hazır Kart abonelerine ücretsiz mesaj gönderilebilmektedir.
    Yurtiçi operatör abonelerine gönderilen ücretli mesajlar için Turkcell abonelerinin faturalarına mesaj başına 1 yurtiçi kısa mesaj ücreti yansıtılacak, Hazır Kart abonelerinden bir uyarı gelmeden mesaj başına 2 kontör düşülecektir.
    Yurtdışı operatör abonelerine gönderilen tüm mesajlar için Turkcell abonelerinin faturalarına mesaj başına 1 yurtdışı kısa mesaj ücreti yansıtılacak, Hazır Kart abonelerinden bir uyarı gelmeden mesaj başına 3 kontör düşülecektir. Ücretli gönderebileceğiniz mesaj adetlerinde sınırlama bulunmamaktadır.
    Not: Bir kısa mesajın maksimum uzunluğu 160 karakterdir. Mesajınız 161-306 karakter uzunluğundaysa 2 kısa mesaj; 307-459 karakter uzunluğundaysa 3 kısa mesaj olarak kabul edilir.
    Diğer Ücretlendirme Detayları.

    WebMesajCell'de bulunan ve mesajlarınızı saklamak için kullanılan 2020 WebMesajKutusu'na gönderdiğiniz tüm mesajlar "1 yurtiçi kısa mesaj" karşılığı ücretlendirilir.


    Kullanım

    Ayarlar

    WebmesajCell'den yararlanabilmeniz için SüperŞifre'nizi almış olmanız gerekmektedir.
    Nasıl Kullanırım

    Mesaj Gönderme

    WebmesajCell'e girdikten sonra, mesajınızı ve mesajınızı göndermek istediğiniz telefon numarasını yazarak mesajınızı gönderebilirsiniz.
    Webmesaj Kutusu

    Mesajlarınızı 2020'ye göndererek Webmesaj Kutusu'nda saklayabilirsiniz. Saklanan mesajlarınıza WebmesajCell'e girerek, Webmesaj Kutusu seçeneği altından ulaşabilirsiniz.
    Telefon Defteri

    WebMesajCell'e giriş yaptıktan sonra, Telefon Defteri Oluştur seçeneği ile kaydetmek istediğiniz numaraları rehbere kaydedebilirsiniz.
    Kullanımda dikkat edilmesi gerekenler:

    WebmesajCell'i kullanırken cep telefonu modeline göre değişiklik gösterebileceğinden Türkçe karakterlerin kullanılmaması tavsiye edilir.
    WebMesajCell şifrenizin kontrolü sırasında sorun yaşamamak için, şifrenizi yazarken lütfen Türkçe karakter kullanmayınız.

    ayrıntılı bilgi için

    Yorum

    • SEVMEK46
      Senior Member
      • 28-10-2004
      • 6710

      #3
      Konu: turkcell web mesajcell

      turkcell in akıllı mesaj servisi de gayet güzel AKILLI MESAJ

      Yorum

      İşlem Yapılıyor
      X