FİAT İDEA

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • saay
    Junior Member
    • 17-02-2004
    • 22

    FİAT İDEA

    Fİat İdea
    Temmuz ayında Sıfır gıcır gıcır fiat İdea aldım.(1.3 multijet) araba gerçekten güzel ve kullanımı son derece rahat. Ama pasaklı ve kiri sevan bir insan iseniz hiç kaçırmayın alın derim.Temiz ve etrafınıza dikkat eden biri iseniz uzak durun derim. nedeni :

    tatile çıktım gideceğim yere vardım.Doğal olarak araba yolda kirlendi. güzelce iç ve dış temizliği için oto yıkamaya girdim , arabamı bırakıp çıktım. arabayı almaya gittiğimde araba temizlenmiş ve beni bekliyordu. Kontrol için içine baktığımda kapıda ve koltuklarda ıslaklık vardı. doğal olarak araba yıkanırken ve silinirken su sıçramıştı. Kuruyunca geçer dedim. ertesi gün ıslak olan yerlerde su lekesi olduğunu gördüm. bende tekrardan sildim ama nafile koltuklar leke tutuyordu. Bunu müşteri hizmetlerine ilettim, ilgileneceğiz dendi. Beni aramışlar ulaşamamışlar.sonrada ulaştıklarında gerekli yerlere bildireceklerini söylediler.Arabayı aldığım Otomatı aradım(denizli) aldığım yanıt biliyoruz oldu.Madem biliyordunuz niye sattınız hadi sattınız niye söylemediniz.5 ay geçti yaklaşık. arabanın içine binince 5 yıllık araba içi gibi. Bugün yine aradım müşteri hizmetleri aldığım yanıt arkadaşlar sizi arar.

    her yerde yazacam. ya adam gibi üretim yapın ve ilgilenin yada bırakın bu işi. Ben peşindeyim taki döşemelerim değişene kadar. Madem 2 Yıl Garanti veriyorsun. [IMG]http://www.***********.com/satforum/images/smilies/smiles22.gif[/IMG]
İşlem Yapılıyor
X