Erkek spor ve *****, kadın din ve sağlık

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • çýnar
    Banned
    • 30-05-2004
    • 2231

    Erkek spor ve *****, kadın din ve sağlık

    Erkek spor ve *****, kadın din ve sağlık
    ABD'de yapılan bir araştırma erkeklerin İnternet'te daha çok haber, borsa, spor ve *****grafiye dair aramalar yaptığını, kadınların ise sağlık ve dini konularda arama yaptıklarını gösterdi.
    30 Aralık 2005 06:52

    Pew Internet ve Amerikan Yaşam Projesi araştırmasının sonuçlarına göre, erkekler kadınlara göre daha sık İnternet'e giriyor ve İnternet'te daha fazla vakit harcıyor. Araştırmaya göre, erkeklerin yüzde 70'i İnternet'e zevk ve zaman geçirmek için girerken bu oran kadınlarda yüzde 63'te kalıyor.

    Erkekler daha aktif
    Erkekler kadınlara göre daha fazla müzik dinliyor, web kameraları izliyor ve dijital içerikler için ödeme yapıyor. Öte yandan, genç kadınların İnternet'i yoğun şekilde kullandığını gösteren araştırma bu konuda kadın-erkek uçurumunun gelecekte kapanacağının sinyallerini verirken, kadınların e-posta kullanımında erkeklerden daha önde olduğunu da ortaya koyuyor.

    10 yılda büyük artış
    Araştırma ABD'de İnternet kullanan erkeklerin oranının kabaca yüzde 68, kadınların ise yüzde 66 olduğunu gösterirken, bu oranların 1995 yılında yüzde 58'e yüzde 20 olduğu hatırlatılıyor.

    Erkeklerin %21'i ***** sitelere giriyor
    Erkeklerin yüzde 30'unun İnternet'te yapılan açık artırmalara katılmasına karşılık, bu oran kadınlarda yüzde 18'de kalıyor, erkeklerin yüzde 21'i ***** sitelere girdiğini itiraf ederken, bu oran kadınlarda yüzde 5'i buluyor.

    Kadınların yüzde 74'ü sağlık ve tıbbi bilgiler ararken, bu oran erkeklerde yüzde 58'de bulunuyor. Kadınların yüzde 34'ü, erkeklerin ise yüzde 25'i İnternet'ten dini bilgiler arıyor.

    Erkeklerin yüzde 44'ügünde bir kaç kez internete girerken, bu oran kadınlarda ise yüzde 39 olarak saptandı<>
İşlem Yapılıyor
X