'Kurtlar Vadisi Irak' için acele edin...

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • TA2CCC
    Banned
    • 03-06-2004
    • 8304

    'Kurtlar Vadisi Irak' için acele edin...




    Dizinin tekrar yayınlanan bölümlerinin bile reyting rekorları kırdığı dönemde, dizinin uzun metrajlı versiyonu ‘Kurtlar Vadisi Irak’a seyircinin büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

    Büyük tanıtım kampanyasının da düzenlendiği filmin 3 Şubat’ta gösterime girecek olmasına rağmen biletlerin neredeyse 10 gün önceden tükenmesi, bu ilginin en büyük göstergesi.

    Polat tiplemesiyle büyük bir başarı elde eden Necati Şaşmaz, Bergüzar Korel ve Gürkan Uygun gibi Türk oyuncuların yanı sıra Hollywood’un önemli serüven filmlerinde görev alan Billy Zane ve Ortadoğu kökenli Ghasson Massoud’un rol aldığı filmde, Türk subaylarının Kuzey Irak’ta ABD askerleri tarafından uğradığı saldırının intikamı hikaye ediliyor.
    İnternet Haber.
  • çýnar
    Banned
    • 30-05-2004
    • 2231

    #2
    Konu: 'Kurtlar Vadisi Irak' için acele edin...

    gercekten filim mökemel dir şuan sinamalarda daha nasip olmadı izlemeyı ama
    izlemeye gideriz

    Yorum

    • arbey
      Junior Member
      • 21-02-2005
      • 461

      #3
      Konu: 'Kurtlar Vadisi Irak' için acele edin...

      filmi güzel yapan türkün aldığı öc olsa gerek.inşallah filmlerde olduğu gibi sesimizi farklı şekilllerdede duyururuz...

      Yorum

      • ibocugum
        Member
        • 29-12-2004
        • 613

        #4
        Konu: 'Kurtlar Vadisi Irak' için acele edin...

        walla ben biletleri 6 gün önce almıştım...

        Yorum

        • TA2CCC
          Banned
          • 03-06-2004
          • 8304

          #5
          Konu: 'Kurtlar Vadisi Irak' için acele edin...

          [quote=ibocugum]walla ben biletleri 6 gün önce almıştım...

          Sen çabuk davranmışın kardeş.Aşağıdaki habere bakın 1 haftada neler oldu.
          Kurtlar Vadisi biletleri kapış kapış03 Şubat 2006 13:47 Kurtlar Vadisi-Irak filmi vizyona girdiği ilk gün büyük ilgi görüyor. Bugün gösterime giren filmin biletleri 15 gün önceden satıldı. Gece 01:00 seanslarında bile yer yok.

          Royal Trabzon Sinemaları Müdürü Sinan Çürük, Kurtlar Vadisi-Irak filmini Türkiye'de en az 5 milyon kişinin izleyeceğini savundu.

          Çürük, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugün gösterime giren filmin biletlerinin 15 gün önceden satıldığını belirterek, ''cuma, cumartesi ve pazar günkü gösterimlerin gece saat 01.00'de olan seanslarında dahi yer yok'' dedi.

          Önceki yıllarda dizi olarak yayınlanan ve sonra sinema filmi çekilen Asmalı Konak'ın da ilk gösterildiği hafta büyük ilgi gördüğünü anımsatan Çürük, ''Ancak film, dizisi kadar kaliteli ve güzel olmadığı için fazla ilgi görmedi. Ancak Kurtlar Vadisi-Irak filmi seyredilmeye
          değer, Hollywood tarzı bir yapım. Üstelik milli hassasiyet ve değerlerimizi içeren bir film. Bu nedenle Asmalı Konak filminin tersine, Kurtlar Vadisi-Irak'a olan ilginin giderek artacağını düşünüyorum'' dedi.

          Çürük, Kurtlar Vadisi-Irak'ı Türkiye'de en az 5 milyon kişinin izleyeceğini kaydederek, şunları söyledi:

          ''Bu film, ülkemizde seyredilme rekorunu, 4 milyonu aşkın seyirci ile elinde bulunduran Gora'nın rekorunu aşacaktır. Filme olan talebi karşılamak amacıyla, günde 3 salonda 28 seans oynatıyoruz. Uzaktan gelen sinamaseverleri geri çevirmemeye çalışıyoruz. Film, sinemamızda 1.5 ay gösterimde kalacak, ilginin sürmesi halinde süre uzatılacaktır.''

          Sinema gişelerine bilet almaya gelen bazı sinemaseverler ise biletlerin tükendiğini öğrenince haftaya yer ayırtıyor.

          -KONYA-

          Konya'da Tüze Sinemaları'nda filmin ilk seansı 11.00'de olmasına rağmen sabahın erken saatlerinden itibaren birçok kişi gişe önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Konya Tüze Sinemaları Müdürü Hakan Baykal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, filmin bilet satışlarına 1 hafta önceden başladıklarını ve şu anda 3 salonda birden Kurtlar Vadisi-Irak'ın gösterimde olduğunu söyledi.

          Hiçbir filmde bu kadar yoğunluk yaşamadıklarını ifade eden Baykal, filmin vizyona gireceği ilk gün, sabahın erken saatlerinden itibaren önemli oranda kalabalık yaşandığını bildirdi.

          Baykal, özel sektör ve kamu kurumlarından salon kapatma konusunda talep aldıklarını vurgulayarak, filmin vizyonda kalacağı 12 hafta boyunca kapalı gişe oynayacağına inandığını sözlerine ekledi.
          (AA)

          Yorum

          • tenten44
            Junior Member
            • 26-06-2005
            • 194

            #6
            Konu: 'Kurtlar Vadisi Irak' için acele edin...

            filmi henüz izlemedim ama amerikan desteki bi film olduğunu düşünüyorum.tv de izlediğimiz haberlerin hepsi aslında oyunun bir parçası yok efendim amerikalılar bu filme çok kızacakmışta yok büyükelçi asla izlemem diyerek tavır alımışta, mış mış. arkadaşlar bunlar sanal alemde bizim yüreğimizi soğutmaya çalışıyorlar ama gerçeklerden kaçamayız bu olayın intikamı bu filmle asla alınamaz bilinçli bi türk gencininde bu filmle asla yüreği soğuyamaz.bu psikolojik oyunlara gelmeyelim ,akıllı olalım akıllı....

            Yorum

            • vehbi70
              Junior Member
              • 24-12-2005
              • 30

              #7
              Konu: 'Kurtlar Vadisi Irak' için acele edin...

              ÜMİT ÖZDAÐ DAN ALINTIDIR

              "Kurtlar Vadisi" adlı televizyon dizisi büyük izlenme oranları alarak gerçekleştirdiği yayın yaşamına bir süre önce son verdi. Dizi basında da büyük ilgi uyandırdı. Ülkücü gençliğin ve kitlelerin Anadolu''da diziye büyük ilgi gösterdiğine gezilerim sırasında şahit oldum. Bu ilgiye karşı bazı yerlerde sert tepki verdiğimi konuşmaları mı dinleyenler hatırlayacaklardır. Siyasal bir hareketin mensuplarının, hayatlarının merkezine bu kadar çok bir dizi filmi koymalarını eleştirdim.

              "Kurtlar Vadisi Irak" adlı sinema filmi ise belki dizinin bütün yayın hayatı boyunca yarattığı tartışmadan daha fazla tartışma yarattı. Bu filmin amacının Türk toplumunda yükselen anti-Amerikancılığı kontrol altına almak ve Türk insanının anti-Amerikancı duygularını film yolu ile tatmin etmek olduğu da ileri sürüldü. ABD ve İsrail''in İran''a yönelik bir Amerikan operasyonundan önce daha dost bir Türk kamuoyuna ihtiyaç duydukları için böyle bir filme ihtiyaç duyulduğu iddialar arasında. Bu tezi destekleyen bazı verilerin olduğunu da görüyoruz.
              Kişisel olarak Kurtlar Vadisi dizisini etkileri açısından yanıltıcı bulduğumu söyleyebilirim. Bir çok insan Kurtlar Vadisi''ne sunulduğu bir şekilde bir derin devletin varlığına inandılar veya inanmak istediler. Bu dizinin ürettiği "sanal kahramanların" gerçek cenaze namazı kılındı. Bunun nedeni biraz da toplumun kahraman ihtiyacıydı. Dizi bunu amaçlamasa dahi kitleler üzerinde uyuşturucu bir etki yaptı. "Nasıl olsa derin devlet Türkiye''yi savunuyor" düşüncesini besledi. Yoksa televizyonların Amerikan veya Avrupa dizileri yerine Türk dizileri göstermesine kimsenin karşı çıkabileceğini zannetmiyorum.

              Kurtlar Vadisi Irak filmine gelince bu gerçekten bir Türk toplumunu uyuşturma operasyonu mu? Amerikan film sanayi 1980''lerde Reagen''ın başkanlık döneminde Vietnam''da yenilen ve özgüvenini yitiren Amerikan toplumuna tekrar özgüven aşılamak ve Amerikan milliyetçiliğini tırmandırmak üzere film üzerine film çevirmişti.

              Bu filmlerde Amerikan karate şampiyonu "Çak Noris" albay rolü ile Vietnam''a gider ve komünist Vietnam tarafından kamplarda esir tutularak işkence yapılan Amerikalı esirleri kurtararak ülkelerine getirirdi. Keza Rambo, bir Afganistan''da bir Vietnam''da Ameirkan menfaatlerine karşı duran Rusları fena halde döverdi. Rambo olarak dövmekten sıkıldığı zamanda İtalyan aygırı boksör "Raki Balboa" olarak eldivenlerini giyer ve Moskova''da korkunç Rusları döverdi.
              Bu ve benzeri filmler, Amerikan milliyetçiliğinin ürünleriydi. Gerçekte kaybedilen savaşların sanal ortamda kazanılarak güven tazeleme operasyonlarıydı. Filmleri izleyen Amerikalılar için ortaya çıkan düşünce "eğer burada yapıyor isek neden gerçek yaşamda da yapmayalım" düşüncesi idi. Kurtlar Vadisi Irak adlı sinema filminin ayni sonucu doğurması ihtimali var mı? Yani filmi izleyen kitlelerin, Süleymaniye''deki Amerikan baskınını şimdi kurgulanmış bir şekilde de olsa seyretmeleri, Amerikan karşıtlığını büyütmez mi? Ve daha sonra "Polat Alemdar''ın intikamı"nı seyrederek, "Eğer bu intikam filmde alınıyor ise neden gerçek hayatta alınmıyor?" sorusunu kendilerine daha sık sormalarına yol açmaz mı?

              Çevremde siyaset ile hiç ilgisi bulunmayan yada çok az ilgilenen bir çok insana bu soruyu sordum. Aldığım cevap filmin onları Süleymaniye baskınının intikamı konusunda tatmin etmeyeceği, aksine film de yapılanın neden gerçek yaşamda yapılmadığı sorusunu gündeme getireceği şeklinde oldu. İyi tasarlanmamış psikolojik operasyonlar tam aksi sonucu doğurur.


              UNUTMAYALIM ARKADAŞLAR BİR KISAS BEYAZ PERDEDE ALINMAZ SAYGILARIMLAllove bash

              Yorum

              • armonill
                Banned
                • 21-06-2005
                • 1909

                #8
                Konu: 'Kurtlar Vadisi Irak' için acele edin...

                filmi az önce izledim söyleyeceğim tek şey şu
                filmin içinde sanki kendimi buldum mükemmel olmuş
                helal olsun pana filme herkes gitsin arkadaşlar

                Yorum

                • sawet
                  Member
                  • 31-05-2005
                  • 520

                  #9
                  Konu: 'Kurtlar Vadisi Irak' için acele edin...

                  Ben 2 gün önceden ayırrtım yerimi ve çıktığı ilk gün izledim Türk sinemasının gerçekten en başarılı çalışması olma adayı diyebilirim ve herkese tavsiye ederim

                  Yorum

                  • MentaL
                    *Security
                    • 01-03-2004
                    • 8134

                    #10
                    Konu: 'Kurtlar Vadisi Irak' için acele edin...

                    weni widi wici

                    Yorum

                    • @kdeniz
                      Member
                      • 15-07-2004
                      • 596

                      #11
                      Konu: 'Kurtlar Vadisi Irak' için acele edin...

                      Originally posted by armonill
                      filmi az önce izledim söyleyeceğim tek şey şu
                      filmin içinde sanki kendimi buldum mükemmel olmuş
                      helal olsun pana filme herkes gitsin arkadaşlar

                      pana film amerikan şirketidir ben izlemedim izlemeye gitmem de

                      gerçekler hala duruyor filmle kahramanlık taslanmaz

                      yukarıdaki ümit özdağ yazısına aynen katılıyorum. derin devletin olduğuna da inanmıyorum olsa zaten ülkemiz bu hale gelmezdi hali ne diye sorarsanız işte kıbrıs işte ırak derim
                      Son düzenleme @kdeniz; 05-02-2006, 20:21.

                      Yorum

                      • CDD
                        Senior Member
                        • 06-07-2005
                        • 5289

                        #12
                        Konu: 'Kurtlar Vadisi Irak' için acele edin...

                        Kurtlar vadisi özellikle gençler üzerinde etkiler bıraktı mafya özentileri bunun en kötü örnekleri.Kurtlar vadisi ırak çuval olayının intikamı gibi lanse ediliyor sanal dünyada intikam alsan no olur.


                        Yorum

                        • pehh
                          Member
                          • 12-12-2004
                          • 711

                          #13
                          Konu: 'Kurtlar Vadisi Irak' için acele edin...

                          cddcdd size aynen katılıyorum

                          Yorum

                          İşlem Yapılıyor
                          X