Bu film çok konuşulacak

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • sarslan724
    Senior Member
    • 28-03-2005
    • 7947

    Bu film çok konuşulacak

    Steven Spielberg’in Münih adlı filmi tartışmalarla beraber vizyona girdi.

    Ünlü yönetmen Steven Spielberg’in yeni gösterime giren ‘Münih’ filmi 1972 yılındaki Münih Olimpiyatları’nda 11 İsrailli sporcunun öldürülmesiyle ilgili olayı yeniden gündeme getirdi.

    Ancak, Münih baskınını planlayan Filistinli eylemcilerden biri, İsraillilerin olaydan sonra “intikam” için “yanlış kişileri” öldürdüğünü ileri sürdü. Saldırıları gerçekleştiren Kara Eylül örgütünün üyesi olan Ebu Davud kod isimli Muhammed Ude, Alman Spiegel TV’ye verdiği demeçte, İsrailli ajanların öldürdüğü üyelerin “yanlış kişiler” olduğunu iddia etti. Davud, “Vurulan kişilerin Münih ile hiçbir ilgisi yoktu.” dedi. Eylemlerinde İsrailli sporcuların öldürülmesi gibi bir planlarının olmadığını, bir damla kanın dahi akmayacağı bir kaçırma eylemi tasarladıklarını söyleyen Ebu Davud, “Hiçbir şeyden pişman değilim. Özür dilediğimi ancak rüyanızda görürsünüz. İsrail haklarımızı tanıyıncaya kadar Filistinlilere savaşmak düşer.” diye konuştu. Spiegel TV yetkililerinin Şam’da görüştüğü Ebu Davud (68), kullandıkları silahları Frankfurt’tan Münih’e çanta içinde trenle getirdiğini ve köyün iç kesimlerine girmekte hiçbir zorlukla karşılaşmadığını söyledi. Münih Olimpiyatları sırasındaki olayların ardından İsrail gizli servisi MOSSAD, ‘Tanrı’nın Gazabı’ operasyonu ile olayın intikamını almak için bir dizi suikast gerçekleştirmişti. Esat Semiz, Berlin İsrail, yanlış kişileri öldürdü

    Ünlü yönetmen Steven Spielberg’in yeni gösterime giren ‘Münih’ filmi 1972 yılındaki Münih Olimpiyatları’nda 11 İsrailli sporcunun öldürülmesiyle ilgili olayı yeniden gündeme getirdi.

    Ancak, Münih baskınını planlayan Filistinli eylemcilerden biri, İsraillilerin olaydan sonra “intikam” için “yanlış kişileri” öldürdüğünü ileri sürdü. Saldırıları gerçekleştiren Kara Eylül örgütünün üyesi olan Ebu Davud kod isimli Muhammed Ude, Alman Spiegel TV’ye verdiği demeçte, İsrailli ajanların öldürdüğü üyelerin “yanlış kişiler” olduğunu iddia etti. Davud, “Vurulan kişilerin Münih ile hiçbir ilgisi yoktu.” dedi. Eylemlerinde İsrailli sporcuların öldürülmesi gibi bir planlarının olmadığını, bir damla kanın dahi akmayacağı bir kaçırma eylemi tasarladıklarını söyleyen Ebu Davud, “Hiçbir şeyden pişman değilim. Özür dilediğimi ancak rüyanızda görürsünüz. İsrail haklarımızı tanıyıncaya kadar Filistinlilere savaşmak düşer.” diye konuştu. Spiegel TV yetkililerinin Şam’da görüştüğü Ebu Davud (68), kullandıkları silahları Frankfurt’tan Münih’e çanta içinde trenle getirdiğini ve köyün iç kesimlerine girmekte hiçbir zorlukla karşılaşmadığını söyledi. Münih Olimpiyatları sırasındaki olayların ardından İsrail gizli servisi MOSSAD, ‘Tanrı’nın Gazabı’ operasyonu ile olayın intikamını almak için bir dizi suikast gerçekleştirmişti.


    Türkiye'nin haber sitesi sloganıyla 2001'den beri haberler, son dakika gelişmeleri haber sitesi Haber3.com'da...
İşlem Yapılıyor
X