Aysal: En iyi formülü bulacağız

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • eren55
    Member
    • 19-03-2005
    • 1061

    Aysal: En iyi formülü bulacağız

    Galatasaray Sportif A.Ş’nin AIG’de bulunan 23,5 milyon dolarlık hissesini elinde bulunduran kongre üyesi Ünal Aysal, İstanbul’a geldi.
    Sarı-kırmızılı kulübün 25 Mart’ta yapılacak Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı için Brüksel’den İstanbul’a gelen Aysal, Atatürk Havalimanı’nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Hisse senetleriyle ilgili durumu kulübün lehine olacak şekilde kongreden sonra göreve gelecek yeni yönetimle düzenleyeceklerini ifadeeden Aysal, “Hisse senetlerini yeni gelecek yönetimle kulübün lehine olacak şekilde düzenleyeceğiz. Hatta ben böyle bir söz verdim. ‘Kim seçilirse seçilsin onunla oturup Galatasaray’ın lehine olacak en iyi formülle bunu değerlendireceğiz’ dedim” diye konuştu.

    Aysal, kongrede hangi başkan adayını destekleyeceği yönündeki soruyu şöyle yanıtladı:

    “Birçok değerli arkadaşımız aday oldu. Bu konuda Selahattin Bey, İnan Bey ve benim, prensip kararımız var. Taraf tutmayacağız. Taraf tutmamız diğerlerine haksızlık olur diye düşünmüştük. Tabii ki birer oyumuz var, içimizden birisini de destekliyoruz. Ama bunu açıklamamak gibi bir kararımız var.”

    Aysal, adaylardan Semih Haznedaroğlu’nu destekleyeceği yönündeki haberlerle ilgili soru üzerine, “Semih çok yakın bir arkadaşım. Dürüst, her şeyiyle mükemmel bir insan. Ama Semih Bey’in şu an bu konuda ısrarlı olduğunu sanmıyorum. Duyumlarım da bu şekilde. Adaylıkta devam etseydi, gayet tabii Semih Bey’in yanında olmak bir görevdi benim için” dedi.

    Aysal, Galatasaray Kulübü Divan Kurulu’na gönderdiği mektupla ilgili bir soru üzerine de, “Basının bir-iki yalnış bilgiye dayanarak verdiği haberler oldu. Türkiye’den uzaktaydım müdahale edemedim. Sayın Canaydın’ın müdahale edeceğini tahmin ediyordum, ama görültü patırtı arasında Sayın Canaydın da müdahale edemedi. Bunun üzerine ben de bir mektup hazırladım ve Divan Kurulu’na gönderdim” diye konuştu.

    Zamanı geldiğinde başkan adayı olup olmayacağı şeklindeki bir soruya da Aysal, “Yurt dışında oturuyorum, mesaim çok yüklü. Galatasaray Başkanlığı 24 saatlik, 31 günlük bir iş. Her şeyden evvel bunu hak etmek, yapabilmek lazım. Zamanınızı verimiyorsanız bu göreve talip olamazsınız” diye yanıt verdi.



    Kaynak: ntvmsnbc.com
İşlem Yapılıyor
X