Başkan Albayrak: “Yapıcı eleştirileri destekliyoruz”

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • seyfi
    Junior Member
    • 04-01-2005
    • 99

    Başkan Albayrak: “Yapıcı eleştirileri destekliyoruz”

    Başkan Albayrak: “Yapıcı eleştirileri destekliyoruz”
    Başkanımız Nuri Albarak, yönetim olarak yapıcı eleştirileri desteklediklerini ancak yıkıcı eleştirileri de tasvip etmediklerini açıkladı.
    “Camia her şeyin üstünde”
    Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyareti sırasında görüşlerini seslendiren Albayrak, “Bizler her şeyin üstünde camiamızın olduğuna inanıyoruz. Trabzonspor’u kendi insanlarımızla hep birlikte taşıyacağız” ifadesini kullandı.

    “Herkes aynı görüşte olamaz”
    Zaman zaman tribünlerden yükselen sesleri taraftarların tamamına mal etmenin yanlış olacağına da dikkat çeken Albayrak, “Trabzon şehrinin nüfusu şu anda ilçeleriyle birlikte 1 milyon. Stada gelen insan sayısı ise en son maçta 10 bindi. Bunların 3-4 bini kombine biletliler. Belli konularda 3 bin kişinin, 5 bin kişinin tepkileriyle kararı verilmez. Ortada bir kamuoyu, camia, Trabzon’un halkı var. Bunların dışındaki Trabzonspor’un Trabzon dışındaki taraftarı, insanları var. Elbette bütün bu insanların aynı görüşte olmaları mümkün değil. Sonuçta bizler kararımızı doğru ya da yanlış vereceğiz ve yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

    “İnsanlarımızla taşıyacağız”
    Albayrak şunları söyledi: “Bizler her şeyin üstüne camiamızı görüyoruz. Camiamızdan gelen yapıcı desteklerin hepsine ben de can-ı gönülden destek veriyorum. Ama yıkıcı, camiaya zarar verici, futbolcumuza, hocamıza, ekibimize yapılan eleştirileri doğru bulmuyorum. Zaman zaman bunlar olacak ama yıkıcılıktan uzak durmalıyız. Trabzonspor’u insanlarımızla beraber__________________
    bordo mavi
İşlem Yapılıyor
X