EKOYAK % 18'E VARAN YAKIT TASARRUF APARATI

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • frantic
    Senior Member
    • 26-01-2004
    • 3696

    EKOYAK % 18'E VARAN YAKIT TASARRUF APARATI

    slm
    bu urun hakkında bılgısı olan varsa bılgı almak ıstıyorum..
    işe yararmı kullanan varmı hiç...takdırmayı dusunuyoruz almayı fıkrınız nedır sormak ısterım..
    kullanılacak arac..reno master 115 bg 2500 cc motor comman rail 16 v.. yakıt euro dizel kullanılıyor devamlı..
    hıc bır kesım olmadan araca montaj yapılır yazıyor..

    EKOYAK % 18'E VARAN YAKIT TASARRUF APARATI YÜZYILIN BULUŞU 2500cc-4000cc 092071



    Tüm Benzinli,Dizel ve LPG li araçlarda kullanıma uygun olarak üretilmiştir.
    T.C SANAYİ BAKANLIĞI ONAYLI
    ORTADOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ONAYLI (Türkiyenin ilk resmi onaylı Yakıt tasarruf parçasıdır.Öncelerden itibaren halkımız çeşitli bu tip ürünler alarak kandırılmış ve haklarıyla oynanmıştır.Bu tip ürünlere Önyargıda haklı olan halkımızı 2 üniversiteden belgeli EKOYAK ile gerçek performansa davet ediyoruz.)
    GAZİ ÜNİVERSİTESİ ONAYLI
    % 18 MAKSIMUM YAKIT TASARRUF garantisi
    Bir icat değildir, bilimsel verilerden faydalanılmış, bir uygulama tasarımıdır.
    Dünya 50 yıldır kullanıyor, biz şüphe ile bakıyoruz.
    ŞU ANDA BAZI ARAÇLARDA FABRİKA ÇIKIŞINDA ORJİNALDE MEVCUT, KULLANIYORUZ FAKAT KULLANDIĞIMIZIN FARKINDA DEĞİLİZ...(Amerikada 2 araç markası orijinal araç çıkışlarında bu üründen kullanmaktadır.)
    Sistemin çalışma prensibini, Amerikalı uçak mühendisi Simon Ruskin 1950'li yıllarda açıklamıştır, daha sonraları geliştirilen ve değişik alanlarda faydalanılan bu bilimsel veriden yola çıkarak imal edilen EKOYAK®; yakıt içindeki hidrokarbon zincirlerini parçalayarak, para hid***enin daha yüksek enerjili Ortho hid***ene dönüşümüne yardımcı olmaktadır. Bu dönüşümün olması için, yakıtın yeteri kadar kuvvetli bir manyetik akımdan geçmesi gerekir.
    Başka bir ifade ile işin püf noktası; petrol türevi yakıtları oluşturan Hidrokarbonların (para hidrokarbon), manyetik etki ile değişen kararsız yapısından faydalanılarak, daha yanıcı daha yüksek enerji veren yeni yakıt(ortho hidrokarbon) meydana getirilmesidir. Söz konusu manyetik etki EKOYAK® tarafından yakıta uygulanmaktadır.
    EKOYAK® içinde bulunan 9000 ila 12000 gauss gücünde Neodmium manyetikleri sayesinde bu görevi başarı ile yürütür. Bu işlemin tabi sonucu olarak, çok kısa süre için değişen yeni yakıtınız daha fazla enerji vereceğinden daha fazla yol gidersiniz veya ekoyaklı sistemden daha fazla ısı alacaksınız
    Kullanmakla ülke ekonomisine katkıda bulunduğunuz gibi çevre kirliliğini de önlemiş olacaksınız. Unutmayın EKOYAK ın tasarruf sağlamaması mümkün değildir. "
    BAKIM GEREKTİRMEZ, TAKIN VE UNUTUN... O GÖREVİNİ YILLARCA EKSİKSİZ YAPAR.
    Yakıt borusu üzerine monte edildiğinden, içinden geçen yakıttaki hidrokarbonların rezonansına sebep olur. Rezonans halindeki moleküller, oksijenle birleşmeye yani yanmaya yatkınlıkları itibariyle, en yüksek enerji seviyesinde yanarak yakıttan istenilen faydayı verir. Aracınızı çalıştırdığınızda, yakıt deposundan gelen yakıt, karbüratör veya enjektörden, yanma odalarına gönderilir, burada hava içindeki oksijen ile birleşerek yanar, bu yanma işlemi ne kadar yüksek enerji vererek gerçekleşirse, yakıttan alınan verim o kadar yüksek olur ve yakıt için ödenen bedelin karşılığı o oranda alınmış olur.
    Son teknoloji ürünü olan günümüz araçlarında kullanılan yakıttan en üst düzeyde fayda sağlandığı inkar edilemez bir gerçektir, fakat petrol ürünlerinde parahidrokarbonların daha yüksek enerjili, Ortho hidrokarbonlara dönüştürülerek depolanmasının teknolojik olarak imkansız olması nedeni ile petrol şirketleri bu dönüşümü yaparak yakıt satamazlar, ancak para hidrokarbon içeren yakıt -273 derece ye kadar soğutularak veya 9000-12000 gauss manyetik alan etkisi ile çok kısa bir süre için Ortho hidrokarbon içeren yakıt haline geçer. işte EKOYAK® bu dönüşümü yaparak yakıt pompanıza yakıtınızı hazırlar.
    Yakıt EKOYAK® içinden geçerken, yanmaya hazırlanır, yanma odalarına gittiğinde, yanma en yüksek enerji ile gerçekleşir, verim artar, motor çalışma ısısı düşer, daha az ısınan yağ incelmez, vasfını kaybetmez.
    Çevreye olan katkınızı anlamak isterseniz, EKOYAK® takmadan ölçtürdüğünüz eksoz gazlarını, EKOYAK® taktıktan 2000 km sonra tekrar ölçtürdüğünüzde şaşırtıcı sonuçlar alacaksınız.
    Eğer EKOYAK ın 2 yıl içinde arızalanmasından şüpheniz olursa, geri verebilirsiniz.Sanayi ve Ticaret Bakanlığı garanti belgesinde belirtildiği gibi yenisi ile değiştirilecektir.
    MONTAJI ÇOK KOLAY
    Yakıt borusu veya enjektöre yakıt taşıyan besleme borusu (motor çalışırken soğuk olan) üzerinde, yakıt pompası, enjektör veya karbüratörden önceki en uygun yere plastik kelepçeler yardımı ile dıştan monte edilir.
    TAKMADAN YAPILAN EMISSION TEST ÇALIŞMASI
    Rölantide 2500 devirde
    Hidrokarbon 97.5 14.4
    Karbondioksit 15.45 15.65
    Karbonmonoksit 0.08 0.03
    Oksijen 5.50 3.50
    EKOYAK MONTAJINDAN SONRA Rölantide 2500 devirde
    Hidrokarbon 16.5 8.0
    Karbondioksit 15.42 15.00
    Karbonmonoksit 0.01 0.01
    Oksijen 5.72 5.85
    BU ÜRÜN 2500 CC-4000 CC ARASI MOTOR SEÇENEKLERİ İÇİN UYGUNDUR.
  • frantic
    Senior Member
    • 26-01-2004
    • 3696

    #2
    Konu: EKOYAK % 18'E VARAN YAKIT TASARRUF APARATI

    sordum üretılen yere 2 depodan sonra farkeder dedi...ticarı araclar devamlı yol gıttıgı ıcın yakıt dusuk olması onemlı her zaman
    denemek ısterım bakalım kullanlar varsa sorayım dedım..

    Yorum

    • frantic
      Senior Member
      • 26-01-2004
      • 3696

      #3
      Konu: EKOYAK % 18'E VARAN YAKIT TASARRUF APARATI

      kullanan yok sanırım..
      arastırma yapmadan almak ıstemıyorum..

      Yorum

      İşlem Yapılıyor
      X