büyük başkanın açıklamaları

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • BL@@DE
    Junior Member
    • 27-02-2006
    • 217

    büyük başkanın açıklamaları

    Büyük Başkan bombaladı!
    Aziz Yıldırım suskunluğuna son verdi ve çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başkanımız A'dan Z'ye bilinmeyen herşeyi anlattı!

    Hemen hemen her sayısındaki özel haber ve dosyalarıyla adından sıkça bahsettiren FUTBOL EXTRA mayıs sayısıyla da gündeme damgasını vurmaya aday. Özel haberiyle ilginç araştırmalarıyla zengin bir mühtevaya sahip olan FUTBOL EXTRA'nın yarın piyasaya çıkacak olan mayıs sayısında F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’la yapılan özel röportaj uzun süre gündemden ve hafızalardan silinmeyeceğe benziyor...
    Son yıllarda kulübünün resmi yayın organlarının dışında medyaya demeç dahi vermekten kaçınan büyük başkan Aziz Yıldırım, gündemdeki konularla ilgili Futbol Extra Dergisine çok özel açıklamalarda bulundu… Derginin yarın piyasaya çıkacak olan mayıs sayısında yer alan 18 sayfalık dev röportajda F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın gündeme damgasını vuracak açıklamaları ve iddiaları bulunuyor. M.Tahir Kum ve Tuğrul Yenidoğan sordu, başkan Yıldırım cevapladı. İşte olay röportajdan bazı satır başları:
    G.SARAYLI BAYANLAR BİLE KÜFÜR EDİYOR
    "Statlarda özellikle Galatasaraylı bayanlar bile bana küfür ediyor. Bayanlar bile bu hale geldi. "Peki niye ediyorlar?" diye sordum, aldığım cevap "Bu kadar büyütmeyecektin F.Bahçe’yi" oldu. Sebebi belli. F.Bahçe’yi bu kadar büyütmem"
    "Küfürle sonuna kadar mücadele edeceğim. Ama ben sadece kendi stadımdaki küfürü durdurabilirim, diğerlerine bir şey yapamam. Maalesef bu konuda başkalarından gereken desteği göremedik."
    "Ali Sami Yen Stadı’na küfür ettikleri için gitmiyorum. Kafamın kızdığı bir gün giderim bakarsınız. G.Saray’ın şu andaki yönetimlerle ilgili bir olay değil bu tepkim. Bir gün kafam eser giderim.
    "Bakın İtaat et olayını söyleyeyim. Ben yazı yazılacağını biliyordum ama o yazının yazılacağını bilmiyordum. Sonra onu yazanları buldum ve benden bir ton fırça yediler.
    G.SARAY’A AYRICALIÐI KABUL ETMEYİZ
    "Bugüne kadar devletten tek kuruş yardım almadık her şeyi F.Bahçe’lilerin
    parasıyla yapıldı. Ama diğer rakiplerimiz devlet yardımıyla gidiyor. Bugün açıklanan G.Saray’ın bir TOKİ olayı var. Tamam, rakamlar açıklanmadan tam resmi bir şey söylemek yanlış ama görüntü devletin desteklediği anlamında."
    "Devlet yardım yapıyorsa herkese yardım yapacak. Bu G.Saray’ın olayı sonuçlandıktan sonra herkesin de buna göre bir talebi olacaktır. Elbette bizim de olacaktır"
    "Ben olsam G.Saray’ın stadını Ali Sami Yen’in olduğu yere yaparım. Hatta ben olsam şimdiye kadar yapmıştım bile. Stadı 40 bin kişilik yapardım. Çünkü G.Saray’ın F.Bahçe derbisi hariç 40 binin üzerine çıkacak maçı yok."
    "Seyrantepe konusunda devletin katkıları neyse, o katkıların aynısını biz de talep ederiz. Spor kulüpleri spor yapmak için kurulmuştur. Buralar rant kapıları değildir. Bizim için de öyledir. Bu olayın sonunu bekliyoruz. Burada devletin G.Saray’a tanıdığı imkan ne ise bunu biz de isteriz, Beşiktaş da ister, Trabzon da, diğer Anadolu kulüpleri de"
    "Kulüp binası stada taşınacak orayı ise misafirhane gibi kullanıp aynı zamanda otel yapmak istiyoruz. Sponsorluk konusunda hedefimiz yılda 30 milyon dolara çıkmak"
    FEDERASYONUN YAPTIÐI İHANET
    "Federasyonun yabancı konusundaki kararı Türk futboluna ihanettir. 18 takımın 9 tanesi ‘Serbest kalsın’ derse, sen de bunu uygulamazsan o zaman keyfi davranıyorsun demektir. Bu yapılan Türk futboluna ihanettir. Aziz Yıldırım ve F.Bahçe’ye değil"
    "Yabancıda sınırlama kalksaydı Kore veya Japonya’dan da bir tane iyi bir futbolcu getirecektim. Kafayı kumdan çıkaralım, görsün herkes. İngiltere, Fransa, Almanya gibi ülkelerin federasyon yöneticileri aptal, biz çok bilgiliyiz öyle mi?! "
    "Arnavutluk hariç dünyanın hiçbir yerinde yabancı insanlara kapısını kapatan ülke kalmadı. Bir de Küba var… Yabancı transfere sınır konması konusunda çok şeyler konuşacağım, hele şu maçlar bir bitsin"
    "Federasyondan biri bazılarına para verip benim aleyhime bağırttırdı. Haluk Ulusoy bana haber gönderdi araya ricacılar koydu bu ismi açıklamamam için. O’un ricası üzerine bu şahsın ismini açıklamadım. Şikayet de etmedim ama İl Güvenlik Kurulu’nda olayı anlattım."
    "Federasyondayken Şekip Mosturoğlu’na vefasızlık yapıldı, biz F.Bahçe olarak ona sahip çıktık. Ama bu sadece bir vefa olayı değildi, Şekip Bey’in F.Bahçe’ye çok faydalı olacağını düşünüyoruz."
    "Deniz olayı Levent Bıçakçı’nın hatasıdır. Hukukçu olmasına rağmen yanlış yorum yaptı. Ondan sonra yanlış yaptığını da söyledi. Düzeltmek için de nerdeyse 30 defa Tahkim Kurulu’na baskı yaptı."

    "FIFA’nın Türkiye’ye verdiği ceza kesinlikle doğru. Serkan’a ceza verilmesi ise tamamen düzmeceydi. Federasyon ihâleyi Serkan’ın üzerine yıkmak istedi ama yıkamadı. Talimatla yapılan bir şeydi bu."
    "Milli Takımlarımızda daha çok sayabileceğimiz Avrupa kökenli oyuncu var. O zaman bunlara da yasak koyacaksınız, çünkü bunlar da o Türk çocuklarının önünü kesiyor. Türk çocuğu derken eğer Türkiye’deki çocukları kastediyorsan o zaman bunları da yasaklayacaksın kardeşim"
    "Çünkü bizim Türk oyuncusunun eğitimi yok. Çünkü eğitici yok. Adam alkolik, sigara içiyor, her haltı yiyor, sonra futbolu bıraktığında alıyorsun onu ve hoca yapıyorsun. O da geleceğin Türk futbolcusunu yetiştiriyor!
    "Bizim futbolcularımız topa vurmayı biliyor, kafa vurmayı biliyor ama nerede duracağını bilmiyor, yani eğitimi eksik".
    "Haluk beyle konuşmuyorum bizim Şekip Bey konuşuyor. Federasyonla ilişkilerimizi o kanalla yürütüyoruz"
    "Ben Erganili olduğumu saklamadım ki. Bakın İlhan Cavcav’ın bilmediği bir şey var, Ergani ilk medeniyetin bulunduğu yerdir. Şu anda dünyada tespit edilen ilk medeniyet Ergani’de bulunmuştur. Orada doğmuşum, bunu inkâr mı edeceğim?"
    "Ayhan Bermek yanlış liste yaptı. Kulüplere dayalı olmayan bir liste yaparsan kazanamazsın. Bu kadar basit"

    F.BAHÇE’YE YANLIŞ YAPANI AFFETMEM
    "Fenerbahçe’de muhalefet yok. Muhalefeti ne yapacaklar? Var mı yapacak şey, gösterin. Muhalefet yapılması için bazı şeyleri kötü yapman lazım. Neyi kötü yaptık ki neye muhalefet olacak?"
    "Hiç bir gazeteciyi patronuna şikayet etmedim. Kim söylüyorsa, yalan. Zaten bu şekilde kişileri şikayet etsem, merak etme hepsini görevden alırlardı. Bu kadar gücümüz var yani."
    "Yönetim kurulundan haber sızdıranları temizledim. Şimdi yönetimdeki arkadaşlar niye burada olduklarını, bu konuları hiç affetmediğimi biliyor.
    tek tek temizlemeye başladıkça kesildi."
    "Hakan Bilal Kutlualp’e Divan Kurulu toplantısında yaptığım ağır konuşmadan dolayı hiç üzüntü duymadım. Hakan Bilal Kutlualp kendi kendine gitti. Pepermoon’da fazla yemek yedi, orada şaşırdı bana göre. Birdenbire kendi kendine "top"a çıktı. Kendi kafasına göre. "
    "Kulübe üye olan bir gazetecinin, kulübün menfaatleri doğrultusunda hareket etmesi lazım. Kulübün menfaatine göre hareket etmezse o zaman kulüp tüzüğünü uygularız. Bu kadar basit."

    -Kemal Belgin benim için "Başkanlığı bırakınca ölür" diyor. Tam tersi, kıskançlık insanı erken götürür. Kemal Belgin kıskançlığından dolayı benden daha fazla yaşayamaz. İnsanlar kıskanç olduğu müddetçe çabuk erir ve çabuk gider
    "Diyorum ki "Bana tezahürat yapmayın." Eğer alkışladıklarında "Çok mutlu oluyorum" desem, bu tribünler hiç susmadan 90 dakika benim için bağırır. Ama ben istemiyorum bunu. Benim bir tek mücadelem var, o da Fenerbahçe"
    "Benim için önce F.Bahçe. F.Bahçe için affetmem kimseyi. Kendim için affederim ama F.Bahçe için asla. Bu kardeşim, en yakınım, kim olursa olsun. Bakın şunu söylüyorum; benimle ilgili bir konuda biri bana kızsa da küfür de etse affederim, ama F.Bahçe için asla"
    DAYIMDAN HİÇ PARA ALMADIM
    "Ben hayatım boyunca dayımdan bir defa dahi bırak kulüp için, kendi özel hayatım için bile para almış değilim. Kardeşlerim de benden almamıştır. Dayıma saygı duyarım ama ailede herkesin kasası ayrıdır. Ancak biz saygıdan dolayı bugüne kadar herkesin konuştuğu bu söylentiyi yalanlamadık."
    "Kararları ben veririm. Eğer ben vermesem bu kadar amigoları, şunları bunları temizleyebilir miyim? Bütün icraatımın doğrusu-yanlışı hepsi benimdir. Tabii ki dayım benim büyüğüm;, oturur konuşurken fikir söyler, o başka."
    "Dayımla konuştum. Adamın söylediklerini çarpıtıyorlar. Sanki parayı o veriyor da ben o parayla bu işleri yapıyorum. Ben F.Bahçe Başkanlığına aday olduğunda izin dahi almadım. Seçime girmeme iki gün vardı, gittim dayıma "Ben böyle bir şeye soyundum, seçime giriyorum, haberin olsun" dedim o kadar.
    "Ben her gün dayıma gidip de F.Bahçe ile ilgili "Şunu yapacağım, bunu yapacağım" filan demem, bu benim yapımda yok ya"

    TAM BAŞARI, HEP BAŞARI
    - Milli Takımın dünya üçüncülüğü de G.Saray’ın UEFA şampiyonluğu gibi tesadüfidir. Bana göre aynı. Dünya üçüncüsüyüz diye övünüyoruz, oynadığımız bir tane Avrupa takımı yok.

    "G.Saray sportif olarak Milan’ı yenmiş, bunu inkâr edebilir miyiz; tarih yazıyor. Eğer G.Saray hazırlıklı olsaydı bu durumlara düşer miydi? Ama onlar hazırlıksızdı. Benim tesadüfi dediğim bu."
    "Avrupa’da başarı için kadro, teknik ekip, yönetim ve başkanda istikrar lâzım. Milan, Barcelona, Real Madrid, Arsenal, M.United hep var. Böyle yapmazsan, ‘Ben bir defa başarılı olayım’ dersen, Steaua Bükreş gibi olursun."
    "Alaattin Metin’i severim. Gazeteciliğinden dolayı filan değil, bir kere onu insan olarak severim Alaattin dürüsttür. Objektif olma mecburiyetinde olmayan kişidir aslında gazeteci. Objektif olursa eğer o zaman gazetecilik yapamaz.

    "Mühim olan şu; biz kulübün üyesiyse ona gazeteci olarak bakmayız. Üyemiz olan gazetecinin kulübün menfaatleri doğrultusunda hareket etmesi lazım. Kulübün menfaatine göre hareket etmezse o zaman kulüp tüzüğünü uygularız. Bu kadar basit"

    ETO'O İÇİN 10 MİLYON DOLAR VERMİŞTİM VERMEDİLER
    "Eto’o’yu elimizden kaçırmadık. Çünkü Türkiye Eto’o’yu bilmiyorken biz biliyorduk. Real Madrid’in malı olduğu dönemde istedik ama gözlerinin önünde olması gerektiğini söyleyip Malaga’ya kiraladılar. Daha sonraki pazarlıkta 10 milyon dolara kadar çıktık ama yine vermediler."

    BEŞİKTAŞ YÖNETİMİNİ AKSU AYAKTA TUTUYOR
    "G.Saray ve Beşiktaş Başkanları ile bu aralar hiç konuşmuyorum. Bir şey gerekirse arkadaşlar görüşüyor. Murat Aksu ile görüşüyorum ara sıra. Murat iyi çocuktur. Zaten o olmasa Beşiktaş yönetimi bir gün bile duramaz, yıkılır."

    - Üç şampiyonluk yaşadım başkan olarak ama en önemlisi bu sene olacak. Bu sene Fenerbahçe hem kupayı alacak hem de ligi. Bunu şimdiden söylüyorum. Çünkü F.Bahçe’nin kadrosu bu iki kupayı da alacak güçte. Kadro farkı var.
    2010’DA AVRUPA’NIN 1 NUMARASIYIZ
    "İki yıla kalmadan bitecek bir p***em var. Bu p***e 2010’a kalmadan F.Bahçe’yi Avrupa’nın bir numaralı kulübü yapacak. Yani her yıl kasasına 400 milyon dolar giren bir kulüp olabiliriz, şimdiden söylüyorum."
    "Haziran başında 30 trilyonluk bir piyango çıkıyor. Bir banka ile konuştuk, ismini vermeyeyim, hepsini istiyor. "Biz hepsini alıp satacağız, başka bir şeye gerek yok" diyor. O zaman bizim bir daha basmamız lazım."
  • bob
    Junior Member
    • 06-11-2005
    • 216

    #2
    Konu: büyük başakanın açıklamaları

    buyuk baskan cok guzel konusmus,ama maalesef bazi konularinda hata var.
    - kufure gelince sanki fenerbahceli bayanlar kufur etmiyormu
    - fenerbahcede yanlis yapanim affetmem diyor ,hatasiz kul olmaz kendi si de cok hata yapti ,fenere her sene butun kupalar bizim dedi bu yanlis deyilmi.(sadece lig sampiyonu oldu) kupayi alamadi.
    - Milli Takımın dünya üçüncülüğü de G.Saray’ın UEFA şampiyonluğu gibi tesadüfidir. ozaman fenerin butun sampiyonlugu da tesduf desin.
    - dedim ya hatasiz kul olmaz yani buyuk baskan guzel konusmus ama daha cok hatasi var.
    - 2010’DA AVRUPA’NIN 1 NUMARASIYIZ (allahin izniyle)
    - fenere basarilar dilerim
    - buyuk baskanada uzun omurler

    Yorum

    • profes
      Junior Member
      • 13-12-2004
      • 372

      #3
      Konu: büyük başakanın açıklamaları

      Originally posted by bob
      buyuk baskan cok guzel konusmus,ama maalesef bazi konularinda hata var.
      - kufure gelince sanki fenerbahceli bayanlar kufur etmiyormu
      - fenerbahcede yanlis yapanim affetmem diyor ,hatasiz kul olmaz kendi si de cok hata yapti ,fenere her sene butun kupalar bizim dedi bu yanlis deyilmi.(sadece lig sampiyonu oldu) kupayi alamadi.
      - Milli Takımın dünya üçüncülüğü de G.Saray’ın UEFA şampiyonluğu gibi tesadüfidir. ozaman fenerin butun sampiyonlugu da tesduf desin.
      - dedim ya hatasiz kul olmaz yani buyuk baskan guzel konusmus ama daha cok hatasi var.
      - 2010’DA AVRUPA’NIN 1 NUMARASIYIZ (allahin izniyle)
      - fenere basarilar dilerim

      - buyuk baskanada uzun omurler
      özhan hanım bişi demediği için yalan çıkmıyo demi :D
      dileklerin için sağol... 2010 oda iyi umarım öyle olurda bi rakibimiz olur...llove llove llove

      Yorum

      • arif1
        Junior Member
        • 15-03-2005
        • 55

        #4
        Konu: büyük başakanın açıklamaları

        türkiye küfür ediyor, türkiye kabahatli fb masum

        13 haram puanı bedeli

        Yorum

        • bybuki
          Seni unutmayacagým
          • 26-01-2004
          • 4684

          #5
          Konu: büyük başakanın açıklamaları

          Originally posted by profes
          özhan hanım bişi demediği için yalan çıkmıyo demi :D
          dileklerin için sağol... 2010 oda iyi umarım öyle olurda bi rakibimiz olur...llove llove llove
          once sözlerine dikkat et terbiyesizleşmenin anlamı yok ne demek ozhan hanım burda azize dendigi zaman kıyametleri kopardınız şimdi ne oluyor size gene sallamış aziz bey herhalde rüyasında gördüklerini anlatmış gene her sene aynı şeyleri anlatıp duruyor ve halende anlatacak .........


          Yorum

          • ekyildiz
            Senior Member
            • 08-04-2005
            • 4282

            #6
            Konu: büyük başakanın açıklamaları

            Originally posted by buki
            once sözlerine dikkat et terbiyesizleşmenin anlamı yok ne demek ozhan hanım burda azize dendigi zaman kıyametleri kopardınız şimdi ne oluyor size gene sallamış aziz bey herhalde rüyasında gördüklerini anlatmış gene her sene aynı şeyleri anlatıp duruyor ve halende anlatacak .........

            Hocam sende bana diyorsunuz kendin takıyorsun.

            Takma işte Tedadüftür tesadüf ...

            Yorum

            • bybuki
              Seni unutmayacagým
              • 26-01-2004
              • 4684

              #7
              Konu: büyük başakanın açıklamaları

              Originally posted by ekyildiz
              Hocam sende bana diyorsunuz kendin takıyorsun.

              Takma işte Tedadüftür tesadüf ...
              bunların yaptıkları hep TESA-DÜF de orda ozhan hanım kelimesini kullanan zata soylediklerim


              Yorum

              • daðlý45
                Member
                • 23-02-2006
                • 990

                #8
                Konu: büyük başakanın açıklamaları

                tesadüf tesadüf sayarsak 1 tesadüf,2 tesadüf,3 tesadüf,4tesadüf ...............direkler tesadüf .... hayat bir tesadüf

                Yorum

                • bob
                  Junior Member
                  • 06-11-2005
                  • 216

                  #9
                  Konu: büyük başakanın açıklamaları

                  tesadufe bakacak olursak fenebahce tesaduf .
                  aziz yonetiminde yenilen fener taraftari yonetim istifa tesaduf.
                  sampiyon olunca buyuk baskan oluyor tesaduf.
                  galatasarayi yenince tesaduf olmuyor.
                  fenerin yenildikleri maclar tesaduf olmuyor kotu oynadik oluyor.
                  kendinizi tesaduflerlen aldatip durmayin.
                  ama unutmasinlarki fener tesadufu 1907 dir.
                  futbolda yenende, yenilinde bunlar tesaduf deyildir.beer

                  Yorum

                  • bybuki
                    Seni unutmayacagým
                    • 26-01-2004
                    • 4684

                    #10
                    Konu: büyük başakanın açıklamaları

                    TESA-DÜF bunlar TESA-DÜF yazdıklarında tesadüf aynen sizin yaptıklarınız gibi


                    Yorum

                    • aphrodisiac
                      Member
                      • 01-03-2005
                      • 1517

                      #11
                      Konu: büyük başakanın açıklamaları

                      yav ne adam bunlar yaa,sanki hindi sürüsüne demeç vermiş

                      Yorum

                      • sarslan724
                        Senior Member
                        • 28-03-2005
                        • 7947

                        #12
                        Konu: büyük başakanın açıklamaları

                        Originally posted by profes
                        özhan hanım bişi demediği için yalan çıkmıyo demi :D
                        dileklerin için sağol... 2010 oda iyi umarım öyle olurda bi rakibimiz olur...llove llove llove
                        hanım senin gibilere denir.

                        Yorum

                        • profes
                          Junior Member
                          • 13-12-2004
                          • 372

                          #13
                          Konu: büyük başakanın açıklamaları

                          Originally posted by sarslan724
                          hanım senin gibilere denir.
                          beni tanıyormusun!!!..üslubunu bozma..yönetici olduğunu unutma !!!!özel biri olduğun düşünülerek yönetici tayin edilmişsin
                          sen bu tarz yazarsan gerisini düşünemiyorum!!!!!

                          Yorum

                          • ekyildiz
                            Senior Member
                            • 08-04-2005
                            • 4282

                            #14
                            Konu: büyük başakanın açıklamaları

                            Originally posted by profes
                            beni tanıyormusun!!!..üslubunu bozma..yönetici olduğunu unutma !!!!
                            sen bu tarz yazarsan gerisini düşünemiyorum1!!

                            Hocam uslubu bozan sizsiniz. Ne demek Özhan hanım bunu bir açıklarmısınız ?

                            sizlerde bu FB düşmanlığı nereden geliyor inanın anlamış değilim...gerçi sizler kendinizce bir açıklamalar zinciri oluşturuyorsunuz ama...
                            zavallılar diye kastettiğiniz kimler acaba... fb taraftarlarımı..?? yoksa üçbeş kendini bilmez taraftarmı?? sizlerin arasındada olduğu gibi???
                            sanırım daha ciddi işlerinizde vardır hayatınızın akışı içerisinde ???

                            Başka bir konuda yukarıda yazmış olduğunuz yazıda bahsettiğiniz taraftarlardan bir farkınız kaldımı şimdi ?

                            Yorum

                            • profes
                              Junior Member
                              • 13-12-2004
                              • 372

                              #15
                              Konu: büyük başakanın açıklamaları

                              Originally posted by aphrodisiac
                              yav ne adam bunlar yaa,sanki hindi sürüsüne demeç vermiş
                              WESTELgs liler başkanımızın açıklamalarını bile kaldıramıyo..ne diyim..umarım sizin özhan hanımda konuşmayı öğrenirde bizde yorum yapmaya başlarıkllove llove llove

                              Yorum

                              İşlem Yapılıyor
                              X