14500 vs18500

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • modakartalý
    Member
    • 18-08-2005
    • 709

    #31
    Konu: 14500 vs18500

    Originally posted by yusufergin
    size çoğunlukla katılıyorum, ancak şu noktada hayır diyeceğim söylediklerinize.

    Başka cihazla yapılan denemede sorun YOK olacaktırr. Herkesin bildiği gibi REDLINE LNB'den gelen sinyal azalmalarına karşı duyarlıdır. Eğer ki O sistemde başka bir REDLINE ( aynı model ) cihaz bağladığında sorun yaşarsa, cihazda sorun var derim. Başka marka bağlanırsa, cihaza yapılan eleştiri bence haksız olur.
    tabi sizler kadar bilgili olmadığım için düz mantık yürüttüm sizin yazdıklarınız doğru olabilir arkadaşın kafasını karıştırmayayım o zaman.

    Yorum

    • YuSuF ErGiN
      Senior Member
      • 23-01-2006
      • 10188

      #32
      Konu: 14500 vs18500

      Originally posted by 658658
      tabi sizler kadar bilgili olmadığım için düz mantık yürüttüm sizin yazdıklarınız doğru olabilir arkadaşın kafasını karıştırmayayım o zaman.
      sende doğru düşünerek yazmışsın ama o ufak ayrıntıyı senin gibi başka arkadaşlarda kaçırıyor ve sonra sinirlenip, aşırı tepkili yazılar yazıyorlar.

      Arkadaşlar sorunu yaşatan cihaz gibi gelsede çoğu zaman sorunu bunlardır.
      Sıralaması değişkenlik gösterebilir...

      - Yardımcı malzemeler ( KABLO+LNB+DISECQ )
      - Kullanıcı Hatası
      - Hatalı Cihaz

      Yorum

      • ozkandonmez
        Administrator
        • 30-12-2002
        • 47397

        #33
        Konu: 14500 vs18500

        @uzman05,

        Cİhazınızı kullandıkça ve öğrendikçe sonra gelin yukarıya yazdığınız yazıları bir daha okuyun, hiçbir zaman ne kullanıcı ne uydu cihazı nede yardımcı ekipman a %100 çalışıyor diyememekle birlikte, sorunlarınızı dile getirirken karşınızdakini aşığılayıcı ve kötüleyici cümleleri bu forumda yazamazsınız, burası sizlerin faydasına kurulmuş ve ticari amacı olmayan bir mekandır.

        Durum böyle olunca , cihaz üreticilerinden direk aldığımız yardımların sekteye uğraması kaçınılmaz olur, hiç bir cihazın resmi sitesinde bu gibi forumlarda bulabileceğiniz bilgi ve yardımı bulamazsınız, mesajlarınızı yazarken üsluba ve şekle dikkat ediniz, size karşı yanlış bir üslup kullanıldı isede pm den bildiriniz.
        Üyelere Özel Konuları Görebilmek İçin Lütfen ÜYE GİRİŞİ Yapınız



        HAYDI IPTV YAPALIM

        TBS 6991 Dual Tuner Dual CI Tv kartı linux sürücü yükleme

        LÜTFEN OKUYUN

        Yorum

        • yusufocuk
          Banned
          • 06-01-2005
          • 2598

          #34
          Konu: 14500 vs18500

          hey ağzına sağlık özkan hocam ya bunların ağzına bal damlatsan yine olmaz bak bakim hele başka forumlarda yada başka firma yada başak cihaz hakkında böyle konuşsunlar vallahi muhatap bile bulamazlar ben 20 yıldır bu cihazları gerek analog gerekse digital olsun kullanmadığım ciahaz kalmadı nerde böyle yoğurdun boluğu sağolsun kullanıcı kardeşlerimiz uslubu bir yana bırak ağzına geleni söylüyorlar ya arkadaşlar sağolsunlar yetkili veya yetkisiz hangisi hanginizin sorusunu alakasız cevapsız bırakmış ha- söylermisiniz. probleme gelince aslında problem yok problemi bizler yaratıyoruz. kendim başta olmak üzere hergün bir istekte bulunuyoruz ya bu cihaz hamal değil saman çuvalı değil katırda değil yüklen yüklen nereye kadar yani cihazda feryad edecek duruma geldi. gün geçmiyorki isteksiz kalalım hem çok istiyoruz hemde sorun istemiyoruz biz böyle önü açık geleği olan cihaz da hibir yerde bulamayız bir karada durmamız lazım diye düşünüyorum ha böyle isterseniz bazı şeyelerede katlanmalısınız.sevgiler.
          Son düzenleme yusufocuk; 21-05-2006, 15:47.

          Yorum

          • NBomber
            Member
            • 02-03-2005
            • 1743

            #35
            Konu: 14500 vs18500

            Teşekkürler üstat eline sağlık.

            Yorum

            • uzman05
              Junior Member
              • 06-05-2006
              • 5

              #36
              Konu: 14500 vs18500

              bakınız bende zaten yardım alabilmek için yazmıştım bazı şeyleri ama gerek diğer topiklerde bunu alamadığım gibi burda yazdığım ve kendi görüşlerimi yansıtan sözlerime hakaret ile cevap buldum bence doğru olan eğer bu sorun çözülebilir bi sorunsa nasıl olacağı hakkında yardım edilmesi değilse söylediklerime katılılması diye düşünüyorum. Bu arda hem lnb hem diseq hemde kablolarımı redline 18500 ü bana satan firma gelip kurdu ama 2 gün sonra makina anlamsız bi şekilde fabrika ayarlarına döndü ve ben tekrar frekansları tanıtırken daha önce çıkmakta olan ve diğer cihazlarla denediğimde çıkmaya devam eden bazı tp lerde sinyal dahi yoktu ve hala yok. Yani ekipmanımın kaliteli olduğuna inanıyorum. Artı yine daha önce dediğim gibi turksatta güncelleme alacağım kanalı da sinyal olmadığı için bulamıyorum ve bu durumu düzeltmek için de günlerdir uğraşıyorum şimdi sorabilir miyim başka ne yazabilir yada düşünebilirdim. Bu durumda büyük umutlarla artık receiver aramaya yada özellik kıyaslamaya son diyerek aldığım cihazımın hiç de pratik olmadığını ve bana artı yönlerini göstermek yerine günlerdir sorunlarla uğraştığımı görünce ne düşünmeli ve yazmalıydım. Kendinizi benim terime koyunuz. Dubleks evimde 3 anten var 2 si diseq biri tek yani merkezi sistem vs de yok ve daha önce seyrettiğim şeyler şimdi yok yani öncede olmasa ekipmanda suç diyecem. Ama hala suç sende diyorsanız özür dilerim bi daha da yazmamaya özen gösteririm. İyi günler. Artı yazılarımı silmeye sadece admin yetkilidir sanıyordum yanılmışım.

              Yorum

              • NBomber
                Member
                • 02-03-2005
                • 1743

                #37
                Konu: 14500 vs18500

                Gerekli bilgiler için lütfen yarın teknik servis ile temasa geçiniz. Onlar sizi en yakın bayiye yönlendirecek ve gerekli görülmesi durumunda ki size kesinlikle şart iyi bir kurulumcu arkadaşı tavsiye edeceklerdir. Gelecek arkadaş yaptığı incelemeler ile size yapılması veya değiştirilmesi gerekenleri söyleyecek ve bu şekilde hem bu forumu okuyanlar hemde siz rahat edeceksiniz.
                Buna benzer bir çok vakada görülen olay insanların ilk bakması gereken yer yerine direkt olarak makinaya kusur bulmasıdır. Ve sizinkine benzer bir çok vakada özür dileyerek ve sonunda teşekkür eden bir çok insan da bu forumu okumaktadır. Benim kişisel tavsiyem ki yukarıda sizin gibi sadece kullanıcı olupta bizim yerimize size yardımcı olmaya çalışan bir çok arkadaşın dediği.
                Paran ile kendini rezil de edersin vezirde ama sadece bir şeyleri suçlamak istercesine 11 satır yazarsanız da cevap biraz sert olacaktı. Dediklerimi lütfen ciddiye alın ve en yakın redline servisi ile temasa geçerek bir inceleme hatta kurulum yaptırın.
                Son olarak söylemek istediğim şeyler ise bu forumu okuyan herkes içindir. Elinde hiç bir yetki ve ustalık belgesi hatta ve hatta bilgisi bile olmayan insanlar sadece uydu ekipmanları kurulumunda çalışarak para kazanmakta. Burada 2 sorun ortaya çıkmakta;
                1. Hiç bir bilgisi olmayan yada eksik bilgi firmalar ile son kullanıcıyı yüz yüze getirmekte.
                2. Yalan yanlış ve karalama amacı güdün bazı insanlar ise sadece kendi gelir seviyesini yükseltmek amacı ile son kullanıcıyı kasıtlı yönlendirmekte.
                Bu gibi olaylarda her zaman bu konuda bilgili ve deneyimli insanlar ile çalışmanızı tavsiye ederim.

                Yorum

                • YuSuF ErGiN
                  Senior Member
                  • 23-01-2006
                  • 10188

                  #38
                  Konu: 14500 vs18500

                  Arkadaşım
                  Bazı şeyleri başta yazılması gerekirken en sonda yazıyorsun. Bu şekilde oluncada yanlış anlaşılmalar oluyor.

                  Originally posted by uzman05
                  Bu arda hem lnb hem diseq hemde kablolarımı redline 18500 ü bana satan firma gelip kurdu ama 2 gün sonra makina anlamsız bi şekilde fabrika ayarlarına döndü ve ben tekrar frekansları tanıtırken daha önce çıkmakta olan ve diğer cihazlarla denediğimde çıkmaya devam eden bazı tp lerde sinyal dahi yoktu ve hala yok. Yani ekipmanımın kaliteli olduğuna inanıyorum.
                  O arkadaşın gelip senin yaşadığın sorunu gidermesi gerek diye düşünüyorum. Bu konuyu öncelikle onlarla halletmeye çalış, madem sistemin yeni ve cihazı altığın zaman kuruldu. Sorunu halletmek zorundalar diye düşünüyorum.

                  Gelişmeleleri buradab bildir ki REDLINE yetkilileride olaylardan haberdar olsun.

                  Ayrıca sert çıkışlarım olduysa sadece az bilgilendirilmiş olmaktandır, yinede özür dilerim.
                  Saygılar

                  Yorum

                  İşlem Yapılıyor
                  X