aziz yıldırımın hediyesi

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • rekli11
    Junior Member
    • 01-02-2005
    • 125

    aziz yıldırımın hediyesi

    Başkanlığı bırakan Aziz Yıldırım’ın, giderayak dünya çapındaki yıldızlar Totti, R.Carlos, Morientes, Fatih Tekke ve Campbell’la her konuda anlaştığı belirtildi. İç transferde Aurelio ile birlikte 8 oyuncuya imza attırıldı.


    FENERBAHÇE Kulübü Başkanlığı’nı bıraktığını açıklayan Aziz Yıldırım, giderayak 5 dünya çapında yıldız oyuncuyu takıma kazandırma aşamasına getirdi; Roberto Carlos, Morientes, Totti, Fatih Tekke ve Sol Campbell... Sarı lacivertlilerin Turkcell Süper Ligi’nde şampiyonluğu son haftada kaptırmasının şokunu üzerinden atan Yıldırım’ın, yeni sezona güçlü transferlerle girmek için daha önce yaptığı görüşmelerden olumlu yanıt aldığı belirtildi.
    Uzun süredir Real Madrid’in Brezilyalı starı Roberto Carlos’la görüşmelerinin sürdüren sarı lacivertlilerin, Carlos’u imza aşamasına getirdiği kaydedildi. Nobre’nin Beşiktaş’a gitmesiyle bu boşluğu doldurmayı amaçlayan Kanarya, Dünya Kupası kadrosuna alınmayan Liverpool’un İspanyol oyuncusu Morientes ve kulübüyle söz kesti.
    Dış transfere 4 koldan saldıran sarı lacivertliler, bizzat Ali Yıldırım’ın transferini yürüttüğü Trabzonsporlu Fatih Tekke’yle de her konuda anlaşma sağladığı ifade edildi. Aziz Yıldırım’ın önümüzdeki günlerde Tekke ile Zürih’te bir araya gelerek transferi bitireceği öğrenildi. Taraftarlarının yüzünü güldürmek isteyen Fenerbahçe’nin ayrıca iki süper oyuncuyla kesin olarak anlaştığı bunların Roma’nın kaptanı Totti ve Arsenal’in başarılı savunma oyuncusu Sol Campbell olduğu iddia edildi.
    İç transferde de boş durmayan sarı lacivertliler, PSG, Marsilya ve Feyenoord gibi takımların talip olduğu Marco Aurelio ile 3 yıllık sözleşme yeniledi. Dün Aziz Yıldırım ile görüşme yapan Aurelio’nun menajeri Bayram Tutumlu, Brezilyalı futbolcunun 1 yılı opsiyonlu, toplam 3 yıllık sözleşme yenilediğini açıkladı. Asbaşkan İlhan Ekşioğlu, mukaveleleri biten Semih Şentürk, Selçuk Şahin, Can Arat, Olcan Adın, Kerim Zengin, Volkan Babacan ve Önder Turacı ile nikah tazelediklerini ifade etti.
    Öte yandan Fenerbahçe’ninlistesinde yer alan Yıldıray Baştürk, yeni sezonda tercih edeceği ülkeler arasında Türkiye’nin de olabileceğini söyledi. Kendisine B.Münih ve F.Bahçe’den teklif gelip gelmediği yönündeki bir soruya Yıldıray, "Sözü edilen takımlardan başka teklifler de var. Hangi takımın formasını giyeceğime önümüzdeki günlerde karar vereceğim" dedi.
  • gazanfer
    Junior Member
    • 24-11-2005
    • 38

    #2
    Konu: aziz yıldırımın hediyesi

    evet arkadaşım uzun bir aradan sonra basına malme olacağız desene.ayrıca bu futbolculardan bir-iki tanenisi daha gelmeden bütün kupaları ve şampiyonlukları kazandırır bize bu basın işte o zaman eyvahhhh

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X