İbrahİm Akin Da Trabzon’la AnlaŞti

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • seyfi
    Junior Member
    • 04-01-2005
    • 99

    İbrahİm Akin Da Trabzon’la AnlaŞti


    TRABZONSPOR’un yılan hikayesine dönen teknik direktör arayışlarına 2 gün içinde son vermek istediği, gündemindeki son isim Huub Steveens’dan haber beklediği bildirilirken Beşiktaşlı İbrahim Akın’la prensipte anlaşma sağlandığı açıklandı.
    OLMAZSA YABANCI ARAYIŞINA SON VERİLECEK

    Vahid Halilhodziç’in takımdan ayrılmasıyla birlikte başlayan teknik direktör arayışları için bir çok yabancı antrenörle görüşmesine rağmen çeşitli nedenlerle olumsuz yanıt alan Trabzonspor yönetimi, son olarak Hollandalı Huub Steveens’e teklif götürdü. Daha önce Shalke 04’ü çalıştıran Steveens’ın kararını vermesini bekleyen yönetimin olumsuz cevap alması halinde yurt dışı arayışlarını bitireceği ve yurt içine yöneleceği belirtildi.

    YERLİDE YANAL

    Yerli antrenör konusunda ise en güçlü adayın Ersun Yanal olduğu kaydedildi. Yönetimin Ersun Yanal’ı ilk sıraya aldığı öne sürülürken alternatif isimleri de gündemine aldı. Bu arada Trabzonspor’un eski yöneticileri, takımın başında Ziya Doğan’ı görmek istediklerini söylediler.

    ’’SON AŞAMAYA GELDİK’’

    Arayışlarını son aşamaya getirdiklerini belirten Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, bazı isimlerle görüşme yaptıkları açıkladı. Konunun önümüzdeki günlerde çözümleneceğini öne süren Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, şöyle devam etti:
    “Tam yetki verdiğimiz Başkan Nuri Albayrak, büyük ihtimalle 2 gün içinde yeni antrenörümüzün adını açıklayacak. Ondan sonra da teknik direktörümüzün belirleyeceği isimlere göre transfer çalışmalarına başlayacağız. Ayrıca gündemi sürekli meşgul eden Fatih Tekke konusunda da aynı kararlılıktayız. Fatih Tekke’yi yurt içine vermeyeceğiz. Herkesin içi rahat olsun.“

    ’’RİCARDİNHO’DA SORUN YOK’’

    Başkan Nuri Albayrak ise Brezilyalı Ricardinho’nun transferinde sorun olmadığını söyledi. Brezilyalı oyuncu ve menajeriyle yaptıkları görüşmede her konuda anlaşmaya vardıklarını söyleyen Başkan Nuri Albayrak, şöyle konuştu:
    “Seçim öncesi verdiğimiz yıldız sözünü gerçekleştireceğiz. Bu konuda Ricardinho ile prensip anlaşmasına vardık. Dünya Kupası maçlarından sonra herhangi bir aksilik olmazsa sözleşme imzalayacağız. Ricardinho’dan kupada üstün bir performans bekliyoruz. Ancak bu performansın kendisine yeni talipler çıkartmasını istemiyoruz.“

    FATİH TEKKE:“FENERBAHÇE’YE GİTMİYORUM’’

    Son günlerde adının Fenerbahçe ile anılmasına çok şaşırdığını belirten Fatih Tekke, “Ben Trabzonspor kaptanıyım. Kesinlikle yurt içinde bir takımda forma giymeyi düşünmüyorum. Avrupa’ya giderek Trabzon’u en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Bu düşüncemi yönetim kurulumuza da aktardım. Ayrıca Trabzonspor’la 1 yıllık sözleşmem var. Onların vereceği karar da çok önemli“ dedi.

    “CORDOBA İLE İLGİLENMİYORUZ“

    Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, Trabzonspor’a transferi gündemde olan Beşiktaş’ın kalecisi Oscar Cordoba konusunda bir açıklama yaptı. Kolombiyalı kaleciyle ilgilenmediklerini belirten Zeyyat Kafkas, “Sadece o bizi bir kere arayıp Trabzonspor’a gelmeyi çok istediğini söyledi. Biz de olumsuz cevap verdik. Onun dışında başka bir gelişme yok“ diye konuştu.

    “İBRAHİM AKIN’LA ANLAŞTIK’’

    Zeyyat Kafkas, bu arada, “Beşiktaş’ın milli futbolcusu İbrahim Akın’la her konuda prensipte anlaştık. Transferinin gerçekleşebilmesi için de siyah beyazlı ekibin teknik direktörü Jean Tigana’dan cevap bekliyoruz“ dedi.
  • seyfi
    Junior Member
    • 04-01-2005
    • 99

    #2
    Konu: İbrahİm Akin Da Trabzon’la AnlaŞti

    Trabzonspor Yönetimi’ne, Samet Aybaba’dan sonra bir tepki de Giray Bulak’tan geldi.
    Bordo-mavili kulüpten teknik direktörlük konusunda bugüne kadar teklif almadığını ve hiçbir yöneticiyle konuşmadığını ifade eden Bulak, "Biz herkese gidilip de sonunda kimseyle anlaşılamayınca kapısı çalınacak nöbetçi antrenör olmadık, olmayacağız da... Trabzonsporluyuz ve Trabzonlu’yuz ama bunlar onurumuzdan ödün vereceğimiz anlamına gelmez" dedi.
    Bu kulübe bir gün geri döneceğini de vurgulayan tecrübeli teknik adam, "Böyle bir hakkım var. Ama bu Trabzonspor, taraftarıyla kucaklaşmış, herkesin ortak noktada buluştuğu bir Trabzonspor olacak" ifadesini kullandı.
    Başkan Nuri Albayrak, Giray Bulak’ın sert çıkışına, "Hem Trabzonlu, hem de profesyonel bir teknik adam. Böyle bir açıklama yapmaması gerekirdi" yorumuyla yaklaştı.
    Başkandan savunma
    Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, teknik adam bulunamaması ve transferde geç kalındığı yolundaki eleştirilere katılmadığını söyledi, "Geç kalmadık" diye konuştu.
    Albayrak, "Hazırda bekleyen, gel, dediğimizde koşa koşa gelecek bir çok antrenör var. Ama bizim amacımız takımın başına yetenekli, kaliteli ve herkesin isminde mutabık kalacağı bir antrenör getirmek" dedi.
    Taraftarın gönlüne su serpen Albayrak, "İçleri rahat olsun. En iyisini yapmak için el birliğiyle çalışıyoruz. Kadroya da gerekli takviyeler yapacağız. Acele edip hata yapmayacağız" ifadesini kullandı.
    V.Manisa’dan hatırlatma!
    Vestel Manisaspor Asbaşkanı Semih Vardarer, Trabzonspor’un istediği Ersun Yanal’a 750 bin Euroluk tazminat maddesini hatırlattı. Vardarer "Kimseyi zorla tutamayız. Ayrılmak isteyen vecibelerini yerine getirir" dedi. Siyah - beyazlı yönetici, "Biz kalmasını isteriz. Ancak bir başka kulübü tercih ederse, kimseyi zorla çalıştıramayız" diye konuştu. Semih Vardarer, Ersun Yanal’ın 2 yılı opsiyonlu 5 yıllık sözleşmesinin bulunduğunu ifade etti.
    Fatih’in gidişi hocaya bağlı
    Fatih Tekke’nin transferi, yeni teknik direktörün göreve başlaması sonrasında belirlenecek. Göreve başlamasının ardından Başkan Nuri Albayrak ve yönetim ile bir araya gelecek olan teknik adamın, Fatih Tekke konusunda görüş belirteceği vurgulandı. Albayrak, Fatih konusunda kulübün menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğiz. Kulübün faydası ne gerektiriyorsa onu yapacağız" dedi.

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X