Albayrak eleştirilerden yakındı

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • seyfi
    Junior Member
    • 04-01-2005
    • 99

    Albayrak eleştirilerden yakındı


    Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, transferde geç kalındığı eleştirilerini yanıtladı. Albayrak, "Herkesin görüşlerine saygılıyım ama daha lig başlamadan bu kadar eleştiri almayı da haksızlık olarak görüyorum" dedi.
    Nuri Albayrak, göreve gelirken istikrar sözü verdiğini ve zaman istediğini belirterek, “Camiadan zaman istedim, sabır istedim ve bunun sonucunda da istikrar sözü verdim. Sabır gösterilmesi halinde istikrarı yakalayacağız. Herkesin özlediği Trabzonspor'u oluşturacağız. Ama tek isteğimiz bize biraz sabır gösterilmesi” dedi.

    ELEŞTİRİLERE TEPKİ

    Albayrak, Özkan Sümer başta olmak üzere birçok ismin kendisini sık sık eleştirmesine de atıfta bulunarak, "Trabzonspor kulübüne başkanlık yapma onuruna erişmiş kişlerin daha işin başında bize eleştiri getirmelerine anlam veremiyorum. Bugüne kadar bu insanlarla fikir alışverişinde bulunduk. Bizimle yaptıkları görüşmelerde dile getirmediklerini başka platformlarda seslendirmeleri gerçekten şaşırtıcı. Daha düne kadar bu insanlarla oturup konuşuyorduk, fikir alış verişinde bulunuyorduk." diye konuştu.

    Albayrak, teknik direktörlük görevine getirdikleri Lazaroni'nin geçmişini ve kariyerini eleştirenlerin, öncelikle kendileri görevdeyken kimlerle çalıştıklarını sorgulamaları gerektiğini de belirterek, "Her bireye sevgi ve saygı ile bakılmalıdır. Yönetim olarak biz böyle yapıyoruz” dedi.

    TOPU PATLATMAMALIYIZ

    Trabzonspor camiasını, eskiden futbol topunu oluştran 32 parçaya benzeten Nuri Albayrak, "Bu parçalardan biri olmazsa top patlar. Bu nedenle herkes üzerine düşeni yapmalı, birlik oluşturup 32 parçayı korumalı. Bir parçanın eksik olması topun patlaması demektir. Bütünlük oluşturmalı, topu sağlam tutmalı ve oyuna sokmalıyız. Biz yönetim olarak bunun mücadelesini veriyoruz ve herkesten destek bekliyoruz” dedi.

    YÖNETİM BİR BÜTÜN

    Trabzonspor yönetiminin bir bütün olarak görevinin başında bulunduğunu ifade eden Nuri Albayrak, “Bu bütünlük içinde başta transfer olmak üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kesinlikle geç kalınmış bir şey yok. Araştırarak, panik yapmadan, Trabzonspor için en iyisini bularak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Beklentimiz sadece kulübün başarısıdır ve bu başarıyı sağlamak için çalışıyoruz. Bu konuları, Trabzonspor'da göreve geldikten sonra öğrenmedik. Bu konuda yönetim kurulumuzda bilgi birikimi üst düzeyde olan arkadaşlarımız var. Hazırlıkların başlamasına daha 20 günlük süre var. Transfer görüşmeleri tamamlandıktan sonra 1-2 gün içinde zaten sonuçlanır” dedi.

    UMUT İÇİN SON TEKLİF VERİLDİ

    Trabzonspor'un devre arasından bu yana renklerine katmak için büyük uğraş verdiği Ankaragücü'nün genç forveti Umut Bulut için, Başkent kulübüne son teklif iletildi. Daha önce yapılan görüşmelerde Trabzonsor, 2 milyon doların yanı sıra Ömer Rıza'yı da Ankaragücü'ne vermiş ancak bu teklif kabul görmemişti. Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın'ın, takas formülüne yanaşmaması ve 3 milyon dolar istemesi üzerine vazgeçme aşamasına gelen Trabzonspor, son teklifini iletti. Buna göre takastan vazgeçen bordo mavililer, Umut için en fazla 2.5 milyon dolar verebileceklerini sarı lacivertli yönetime iletti.
  • seyfi
    Junior Member
    • 04-01-2005
    • 99

    #2
    Insua'ya kanca

    Insua'ya kanca

    Bordo-mavili yönetim, geçen sene başında ismi Galatasaray için geçen, bir ara Vestel Manisaspor ve Beşiktaş'ın da gündemine gelen Federico Insua'yı transfer listesine aldı.
    Boca Juniors'da forma giyen 26 yaşındaki Arjantinli yıldızın 2009 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Lazaroni'nin kaliteli bir orta saha oyuncusu isteği üzerine harekete geçen yönetimin, Ricardinho'ya alternatif olarak Insua'yı yedeğe çektiği, görüşmelerin tüm hızıyla devam ettiği öğrenildi.

    Bu arada Trabzonspor'un ısrarla istediği Ankaragücü'nün golcüsü Umut Bulut'un bonservisi için 2.5 milyon dolara kadar indi. Takas formülü de devre dışı bırakılırken, görüşmelerin bu hafta içinde sonuçlanması bekleniyor.

    (Milliyet)

    Yorum

    • seyfi
      Junior Member
      • 04-01-2005
      • 99

      #3
      Yıldızlarımı sattırmam


      Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Sebastiao Lazaroni, bordo-mavili takımdan hiçbir yıldız oyuncunun satılmayacağını söyledi.
      Trabzon'dan ayrılan Lazaroni, gazetecilere yaptığı açıklamada, bordo-mavili takıma bu yıl gerekli takviyelerin yapılacağını belirterek, ''Takımdaki hiç bir yıldız oyuncu satılmayacak. Takımın maç kasetlerini aldım ve yanımda götüreceğim. Maçları izledikten sonra kadroyu daha iyi tanıyacağım. Gerekli transferler yapılacak, taraftarlar rahat ve her zaman yanımızda olsun, bizi desteklemeye
      devam etsinler'' dedi.

      Lazaroni, Dünya üçüncülüğü apoleti takmış Türk futbolunun son yıllarda çok geliştiğini ve Fenerbahçe'de çalıştığı dönemdeki yıllara

      Yorum

      İşlem Yapılıyor
      X