Trabzonspor; Fatih Tekke'yi Fenerbahçe'ye vermeyecek

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • seyfi
    Junior Member
    • 04-01-2005
    • 99

    Trabzonspor; Fatih Tekke'yi Fenerbahçe'ye vermeyecek

    Trabzonspor Yönetim Kurulu'nun dün gece Başkan Nuri Albayrak'ın da katıldığı toplantısında; kaptan Fatih Tekke'nin Fenerbahçe'ye satılmaması kararlaştırıldı.
    Bordo mavili kulübün uzun süredir tam kadro toplanamayan yönetim kurulu, dün akşam Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bir araya geldi. Toplantı, işleri nedeniyle yönetim kurulu toplantılarına katılmadığı için eleştirilen Nuri Albayrak'ın başkanlığında tamamlandı..
    Transfer komitesini oluşturan Başkan Albayrak, Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Asbaşkan Haşim Sayitoğlu'nun özellikle teknik direktör seçimi nedeniyle aralarında oluşan soğukluk, dün akşamki toplantıda da kısmen giderildi.

    FATİH EN ÖNEMLİ MADDEYDİ
    Fatih Tekke'ye Fenerbahçe'nin talip olması, toplantıda gündemin en önemli maddesi oldu. Transferdeki son gelişmeler hakkında bilgi verdikten sonra toplantıya katılanların görüşlerini alan Başkan Nuri Albayrak'a yöneticilerin en çok dayattığı konu, Fatih'in satılmaması oldu. Yöneticiler, Fatih'in Fenerbahçe'ye satılmasının kesinlikle söz konusu olmamasını, sarı lacivertli kulüple bu konuda görüşme bile yapılmamasını, yurt dışından gelecek cazip bir teklifin ise düşünülmesini istediler.
  • seyfi
    Junior Member
    • 04-01-2005
    • 99

    #2
    Konu: Trabzonspor; Fatih Tekke'yi Fenerbahçe'ye vermeyecek

    Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, "Yarışacağımız rakibe silahımızın verilmesinin doğru olmadığını düşünüyorum. Fatih Tekke ile sözleşmeyi uzatmak istiyoruz" dedi.

    TRABZONSPOR Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, Beşiktaş veFenerbahçe’nin talip olduğu Fatih Tekke konusunda, "Yarışacağımız rakibe silahımızın verilmesinin doğru olmadığını düşünüyorum" dedi. Albayrak, Tekke ile ilgili Fenerbahçe’nin kendilerine transfer teklifinde bulunduğunu belirterek, şöyle konuştu: "Biz Fatih Tekke’nin sözleşmesini uzatıp bu kulüpte devam etmesini istiyoruz. Fatih ile gazetelerin vermiş olduğu haberlerle ilgili oturup konuştuk.Ona, ’biz seninle yolumuza devam etmek istiyoruz’ dedik. Kendisi de, ’yorgunum, dinlenmek için yurt dışına gidip döneyim’ dedi.

    2-3 oyuncu alınacak

    Yıldızı parlamış oyuncularımızı burada ezip kaybetmek istemeyiz. F.Bahçe, G.Saray, Beşiktaş, Avrupa takımları farketmiyor. Ancak rakibimiz olması hasebiyle, yarışacağımız rakibe silahımızı vermemizin doğru olmadığını düşünüyorum. Bu arada ilk 11’de oynayacak 2-3 oyuncu alacağız. Lazaroni’nin de arkasındayız."

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X