redline've forum yönetimi'ne sitem!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • yusufocuk
    Banned
    • 06-01-2005
    • 2598

    redline've forum yönetimi'ne sitem!

    evet benim redline yetkililerine ve forum yetkililerine sitemim büyüktür... tabi'ki bir kaçı hariç. ben yaklaşık iki yıldır bu foruma sürekli online halinde olup yazdım çizdim vs. özellikle redline teknik veya firma yetkililerine sesleniyorum! bu iki yıl süre zarfında ben sizlerden daha fazla bu cihazalara değer verip. gerek tanıtımını gerek kullanıcı arkadaşlar bu forumda veye başka yerlerde bilgi ve birikimi paylaştım. gün oldu eleştirildim gün oldu azar işittim bundan evvelde yine bir kullanıcı tarafında eleştiriye maruz kaldım hakaretler gördüm redline yetkilileri sahip çıkmaları gerekirken sağolsun zobeyak hocam sahip çıktı! ve beni kolladı en azından sıkıntılarımı hafifletti.allah razı olsun geçen hafta yine bu gün cihaz hakındaki bilgi paylaşımımı hazmedemeyen bir kullanıcı arkadaşın eleştiri ve hakaretine maruz kaldım gerçi gereken cevabını verdim sağolsun yine dedimya birkaç kişi hariç NBomber hoca devreye girip konuyu kapatıp daha fazla ağız dalaşına mahal vermedi.gün boyu bu olay devam etti bekledimki bir yetkiliden bir ses çıksın forum yetkilileri içinde aynı şey geçerli... gerçi özkan hoca o gün dışarıda olduğunda belki kendisine yansımamış olabailr ama bu forum o kadar görevli arkadaşlar var'ki çıt yok ya bakıyorumda meçhul kişi kimdir nedir belli olmayan birisi bana diyorki acaba redline firması sana ne vaatler verdiki sen bu kadar bu bu cihazın yorumunu yapıyorsun. gelde kriz geçirme! ya benim ne çıkarım olacak'ki bırakın çıkarı yalnış yorumlanmasın diye şunuda söylemek zorundayım! ya bu 18500'ler ilk çıktığında ben 100$
    aradaki farkını vermek kaydı ile tüm redline bayi ve firma yetkileri ile gerek pm gerek msn yolu ile bu takasa yanaşmadılar ok emrinde dedilerse de hep lafta kaldı... forum da da yazmadım ki bu takas olayı alevlenmesin peki nerde kaldı vaatleri ya da çıkarım yani örnek olarak verdim . bu aynı hakaret ve eleştirilere aynen izfazcı arkadaşımızda maruz kaldı... anlayamadık vallahi gece gündüz sanki bir çıkarımız varmış gibi savunduk şöyle böyle dedik ama bir yetkili zahmet ve lütufta bulunup ta bir şey demediler. demek'ki insanlar bu
    kadar ucuza satılıyor madem öyle biz de çekiliriz bir kenara buyrun her şey size kalsın...sevgiler kullanıcı arkadaşlar.
    Son düzenleme yusufocuk; 18-06-2006, 12:28.
  • YuSuF ErGiN
    Senior Member
    • 23-01-2006
    • 10188

    #2
    Konu: redline've forum yönetimi'ne sitem!

    Foruma emek veren birisinin yaşadığı böyle bir olaya duyarsız kalınması gerçekten üzücüdür.

    Forum Yöneticisi konumundaki MOD ların haklı ve haksızı ayırt edebilmesi ve gerekli düzenlemeleri yapması herkes tarafından beklenecek bir tepki, ancak yönetim bu tepkiyi gösterememiştir. Her daim online olan en az 2-3 tane forum yöneticisi MOD bulunurken, müdahale edilmemesi gerçekten üzücüdür.

    Foruma emek veren insanlar veya foruma üye olan herhangi birisi bu şekilde hakareke maruz kalmamalı, ve hakaret edenlerin uyarılması gerekmektedir.

    Ben hakkımı kendim savunurum ama, bu yazarak olur. forum yöneticisi MODlar ise o kişiye gerekiyorsa ceza verir. Bizim gibi üyelerde ceza veremeyeceğine göre, MODların adil ve gözü açık davranması beklenir.

    Böyle bir olay benim başımada gelebilir düşüncesi ile bende artık foruma yazı yazmayı ciddi cidi durdurmayı düşünüyorum.

    Yorum

    • NBomber
      Member
      • 02-03-2005
      • 1743

      #3
      Konu: redline've forum yönetimi'ne sitem!

      Buradaki yazılanlardan kastınızın redline değil bu bölümdeki emeğiniz ve forumdaki diğer modlar olduğunu anlamaktayım. Şayet yanlışım varsa düzeltin ama gereken her ne ise elimden geleni yapacağımı bilmenizi de isterim. Ayrıca forum içinde her zaman buna benzer durumlar oluşabilmekte ve forumdaki modlar da bu tip durumları örtbas etmekte yada silmekte. Buradaki mod arkadaşların zaten forum içindeki görevleri de bundan ibaret. Yazınızı üzülerek okudum. 2 güzide arkadaşımızın bu çıkışları ve yaptırım vari konuşmalarını gerçek den okumak çok ama çok üzücü. Yapabileceğim ne varsa ben üzerime düşeni yaparım.

      Yorum

      • YuSuF ErGiN
        Senior Member
        • 23-01-2006
        • 10188

        #4
        Konu: redline've forum yönetimi'ne sitem!

        -- Ekleme --

        Mod'larının belli konularda görev aldıklarını bilmekteyiz. Bu yaşanları düşündüğümüzde Forum'da MOD'ların yapılanmasında yeni bir düzenlemenin gerektiğini düşünmekteyim.
        Teknik konuda bilgisini ve deneyimlerini paylaşan değerli arkadaşlarımızın MOD veya SüPER MOD vs .. gibi forum derecelendirilmeleri olmasını doğal ve gerekli olarak düşünüyorum ancak, forumun genel asayişini takip etmek üzere yeni bir yetkili grubu ve/veya ek yetkililerin görevlendirilesini yönetimin değerlendirmesini rica etmekteyim.

        Bu nacizane teklifimin değerlendirilmesini rica ederek, yazlarımı birsüreliğine sonlandırmaktayım.

        saygılar,
        Son düzenleme YuSuF ErGiN; 18-06-2006, 13:11.

        Yorum

        • NBomber
          Member
          • 02-03-2005
          • 1743

          #5
          Konu: redline've forum yönetimi'ne sitem!

          Bu konuda yakın bir zamanda forumda belirli düzenlemeler yapılacağını size buradan söyleyeyim. Zaten bazı şeyler düşünülüyor. Ayrıca benim tavsiye ettiğim hatta ismini vermek istediğim insanlardınız. Şimdi ki gelişmeleri ben de merak ediyorum. Bu konuyu ayrıca konuşacağım.

          Yorum

          • ozkandonmez
            Administrator
            • 30-12-2002
            • 47397

            #6
            Konu: redline've forum yönetimi'ne sitem!

            değerli arkadaşım, kabul edersinizki istenilen her anda forumda tam yetkili kişileri bulmanız 24 saat boyunca an be an bulunamayabiliyor, bunu bilen bazı fırsatçılar bir şekilkde değerlendirmeye çalışıyor.

            Bu bağlamda, Nbomber in de dediği gibi forumda sadece bu tip haksız davranış ve saldırılar için ekip oluşturulmaktadır, bizim arzu ve tasvip etmediğimiz şey üyelerimize yöneticilerimize ve herhangi bir cihaz markasına yada modeline yapılacak karalama ve hakaret kampanyasıdır.

            Bu konuda sizlerden de şüphesiz yardım talep etmekteyiz, fazla kimseyi aramanıza yada pm göndermenizede gerek yoktur, bana yada ybalcik a yada ilgili bölümün mod una yapacağınız PM ile şikayet anında değerlendirilecek ve gereği yapılacaktır.

            Lütfen bana sıkıtı duyduğunuz ilgili topicleri PM den bildiriniz.
            Üyelere Özel Konuları Görebilmek İçin Lütfen ÜYE GİRİŞİ Yapınız



            HAYDI IPTV YAPALIM

            TBS 6991 Dual Tuner Dual CI Tv kartı linux sürücü yükleme

            LÜTFEN OKUYUN

            Yorum

            • asican7
              Junior Member
              • 25-12-2005
              • 48

              #7
              Konu: redline've forum yönetimi'ne sitem!

              redline kullanıcısı arkadaşlara ellerinden gelen tüm yardımları esirgemeyen arkadaşlara yapılanbazı hareketleri tasvip etmedigimi daha öncede dile getirmiştim gaye bir menfaat beklemek degil forumdaki arkadaşlara ve yeni katılan arkadaşlara bilgi vermek yol göstermekten ibarettir benim istedigim bilgilerini paylaşan arkadaşlara saygı gösterilmesi ve sahip çıkılmasıdır bütün arkadaşlara redlinecilere teşekkür ederim emeğe saygı lütfen saygılar

              Yorum

              • yusufocuk
                Banned
                • 06-01-2005
                • 2598

                #8
                Konu: redline've forum yönetimi'ne sitem!

                öncelikle gerek NBomber kardeşimiz gerek özkan hocanın göstermiş olduğu özveri va hassasiyetlerinden dolayı teşekür ediyorum... bir nebzede olsa sıkıntılarımızı hafifletmişlerdir!temenim iyi muhabet ve dayanışma içerisinde paylaşımlarımızı daha ölçülü daha güvenli kırmadan dökmeden iyi ilişkiler çerçevesinde yürütürüz.şahsım adına tekrar teşekür ederim ayrıca yusuf ergin ve asican7 kardeşlerime de sıkıntılarımı paylaştıkları içinde ayrıca teşekür ediyorum sevgiler.
                Son düzenleme yusufocuk; 18-06-2006, 19:44.

                Yorum

                • ybæl©ik
                  ADMINISTRATOR
                  • 25-01-2003
                  • 30775

                  #9
                  Konu: redline've forum yönetimi'ne sitem!

                  arkadaşlar

                  bu sorun sadece Redline bölümünde değil her bölümde olmaktadır.

                  herkes düşüncelerini söylemekte ancak olumlu fikir beyan edildiğinde tepki veren bazı kişiler bu arkadaşlarımızı firma sözcüsü ya da savunucusu olmakla suçlayabilmektedirler, tavır alabilmektedir.

                  Foruma ve bizlere bile bu tür hareketlerin yapılmakta olduğunu forumda görebilirsiniz.

                  bu tür konuların Forum Yönetiminin ya da görevli arkadaşların bilerek müdahale etmemesi gibi algılanması ve suçlama getirilmesi yanlıştır.

                  bizlere iletilen her türlü sorunu halletmeye çalışıyoruz. sizlere karşı kasıtlı yapılan bir tutum ve davranış yoktur.

                  görevli arkadaşların sorumluluk alanları kısıtlı olmakla beraber bu yetki dağılımı genişletilecektir.

                  ayrıca son zamanlardaki yoğunluk nedeniyle de forumda bazı statüsel düzenlemeler yapılmaktadır.

                  eleştirirken yapıcı olmaya çalışınız, sitemvari, küsmek tarzında yaklaşım sergilemeyiniz.

                  amacımız hep birlikte bu paylaştığımız forumda en iyi şekilde dayanışmaktır.

                  teşekkürler.

                  Yorum

                  • yusufocuk
                    Banned
                    • 06-01-2005
                    • 2598

                    #10
                    Konu: redline've forum yönetimi'ne sitem!

                    teşekürler ybalcik hocam! inşallah bunlarıda aşarız .temenimiz bu yönde!
                    doyuruca açıklamalarda ötürü ayrıca teşekürler.



                    Bir Bilene Sormuşlar ;
                    Sormuşlar bir bilgine: HAYAT ne? Diye
                    Demiş bilgin; iki yönlü bir yol
                    devam eder bilinmeze.
                    Sen görmemezlikten gelsen de
                    vardır bir yoldaş her köşesinde
                    Bazen çıkarsın zorlukla dar bir yokuştan
                    bazen de aşarsın dertleri
                    sanki uçuyormuş gibi inerek buradan

                    Yorum

                    • YuSuF ErGiN
                      Senior Member
                      • 23-01-2006
                      • 10188

                      #11
                      Konu: redline've forum yönetimi'ne sitem!

                      Sayın Dönmez ve Sayın Balcik,

                      Samimi ve doyurucu şekildeki açıklamalarınızdan ötürü bende teşekkür ederim. Yukarıda belirttildiği gibi bunlar aşılmayacak sorunlar değildir. Yeterki karşılıklı anlayış olsun.

                      Tekrar teşekkür eder, herkese hayırlı akşamlar dilerim.

                      Yorum

                      • asican7
                        Junior Member
                        • 25-12-2005
                        • 48

                        #12
                        Konu: redline've forum yönetimi'ne sitem!

                        bilgiler paylaştıkça güzeldir güzel olanda redlinecilere yakışır redline ekibini kutluyorum tekrar hoşgeldin yusufocuk kardeşim balçik ve dönmez hocam yusuf ergin kardeşim eyvallah ilgi ve alakanıza saygılar

                        Yorum

                        • kayaserkan
                          Junior Member
                          • 15-03-2006
                          • 9

                          #13
                          Konu: redline've forum yönetimi'ne sitem!

                          arkadaşlar ben daha yeniyim sizin gibi profosyonel olarak bu işle uğraşmıyom ama anladığım kadarıyla yusuf ocuk kardeşimize bi yalnışlık yapılmış ama o an yetkili abilerimiz yerinde değilmiş diye düşünmek istiyom işin gerçeği.
                          Gerçi yerlerinde olsalarda her mesajı nasıl takip edebilirlerki herkesin işi zordur illaki
                          Arkadaşlar burdan size sesleniyom her emeğe saygı gösterelim kalp kırmayalım birbirimize saygı gösterelim

                          Yorum

                          • akcakoylu
                            Junior Member
                            • 31-03-2005
                            • 436

                            #14
                            Konu: redline've forum yönetimi'ne sitem!

                            Yusuf Abilerim. Siz an olmadan bu forumun tadı olmaz! Sonra güncellemeleri kimden soracağım ben: ) stupidprv blush

                            Yorum

                            • yusufocuk
                              Banned
                              • 06-01-2005
                              • 2598

                              #15
                              Konu: redline've forum yönetimi'ne sitem!

                              sonsuz teşekürler kardeşlerim! zaten bende sizlerden ayrı kalamiyacağımı anladım tekrar birlekteyiz sevgiler.....!

                              Yorum

                              İşlem Yapılıyor
                              X