Ya Şimdi Ya Da Hiç!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • galerihikmet
    Member
    • 12-12-2004
    • 612

    Ya Şimdi Ya Da Hiç!



    Yazan : Michael Ogden/ Chris Day

    Bir gün bir roman yazmayı veya bir albüm yapmayı mı hayal ediyorsunuz?
    Fırsatınız olsaydı, bir yıl başka bir ülkede yaşamak ister miydiniz?
    Hedefleriniz ve hayalleriniz ne kadar ulaşılmaz olursa olsun, bu interaktif kılavuz sayesinde bir adım atacak ve belki de hayatınızın en unutulmaz macerasını yaşayacaksınız.

    Bu kitapta; yüzme öğrenmek, eski bir arkadaşı aramak, uçak kullanmak gibi küçük adımlar atarak ya da bir iş kurmak, bebek sahibi olmak, dünyayı gezmek gibi büyük sıçrayışlarla yaşamlarını belirgin bir biçimde değiştiren insanların gerçek öykülerini bulacaksınız.İlginç egzersizleri ve dahiyane ipuçlarıyla Ya Şimdi Ya da Hiç, size kendi yapılmayı bekleyenler listenizi hazırlamanızda yardımcı olacak.Ancak buradaki niyet "mutlak" yapılacak şeylerin bir listesini yapmak değildir.Olasılıkları ortaya çıkarmayı, bazı düşünceler üzerinde durmayı ve böylece hem neyin önemli, hem de neyin olası olduğunu keşfetmeyi amaçlamaktadır.

    Unutmayın; hayatın tekrarı yok! "Hayallerimizi nasıl gerçeğe dönüştürebiliriz?" sorusunun yanıtı ise çok uzakta değil, belki de şuan onu elinizde tutuyorsunuz...Bir adım ötede ne olduğunu görme merakı, bazı şeyleri görmeye başlamanın ilk aşamasıdır.


    Ürün Kodu : resital467
    Yayıncı : Resital-Kaizen
    Fiatı:8.75.ytl
    Çeviren : Kader Ay
    Basım Yeri ve Tarihi :6/ 2006
    Sayfa Sayısı : 196
    Boyutları : 14x21 cm
    Kapak Türü : Karton Kapak
    Dili : Türkçe
    ISBN : 9944969087
İşlem Yapılıyor
X