Profilo, kablosuz plazma TV üretti...

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • TA2CCC
    Banned
    • 03-06-2004
    • 8304

    Profilo, kablosuz plazma TV üretti...


    Profilo Telra'dan bir ilk daha. 42" (106cm) Wireless (kablosuz) Plazma TV. Kablo karmaşasına son veren ve kablosuz dijital ses ve görüntü aktarımına olanak veren yeni Plazma TV'ler ile yayın izlemek için sadece elektrik bağlantısı yeterli. Hareket serbestisi ve üstün özellikleri ile Türkiye'de üretilen ilk gerçek Kablosuz Plazma TV' özelliği taşıyan bu yüksek teknoloji ürünleri ile televizyonlara bakış açınız değişecek.

    Kablosuz 42" Plazma TV temel olarak bir alıcı ve bir de verici ünitenin 5 GHz frekans üzerinden kablosuz, şifreli dijital görüntü ve ses aktarımı prensibi ile çalışmakta. Alıcı ünite Plazma TV içerisine entegre edilmiş durumda. Verici ünite (kutu) ise haricen kablosuz Plazma TV ile birlikte satılmakta. Bu kutu DVD, uydu alıcısı vs. gibi harici bir cihaza bağlandığında kablosuz ve dijital olarak ses ve görüntüyü Plazma TV ye aktarmakta. Bu verici kutu üzerinde bulunan üç farklı girişe üç ayrı cihaz bağlayabilmek mümkün (Euro AV Skart, RCA komposit Audio - Video ve S-Video). Bu bağlantıların dışında verici kutu üzerinde bulunan anten girişi sayesinde normal veya kablolu yayınlar Plazma TV'ye kablosuz olarak aktarılabiliyor.

    Kablosuz Plazma TV'lerin sahip olduğu uzaktan kumanda kod aktama özelliği sayesinde harici kutuya bağlanan herhangi bir cihazı (DVD, uydu alıcısı vs) Plazma TV üzerinden rahatlıkla kumanda etmek mümkün. Ses ve görüntü 5GHz üzerinden şifreli olarak aktarıldığından sistem ev içerisinde kullanılan cep telefonu, kablosuz modem gibi herhangi farklı bir sistemden kesinlikle etkilenmemekte.

    Verici kutuya baglanacak tüm ilave ürünler ( DVD, Dijital Uydu Alıcısı vs.), kablosuz Plazma TV nereye taşınırsa taşınsın bagımsız olarak kullanılmaya devam edilebiliyor. Bu sayede tüketiciler Profilo Telra'nın kablosuz Plasma televizyonlarını ister salonda isterse evlerinin diger bir odasına kolaylıkla taşıyarak seyredebilecekler. Şık ve tekerlekli tasarım opsiyonel kiosk tipi sehpa seçeneği de bu teknoloji harikalarını evinizde elektrik prizi olan herhangi bir yerde kullanmanız mümkün.

    Kablosuz özelliği dışında bu Plazma TV'lerin diğer özellikleri de oldukça dikkat çekici. TV 10.000 : 1 gibi yüksek bir kontrast oranına sahip. Böylelikle çok daha yoğun ve doygun görüntü kalitesi sağlamakta. Üstelik bu yüksek kontrast oranı "Luma Contrast Enhancer" özelliğiyle de destekleniyor. Televizyonlarda resim yapısını geliştirmeye olanak veren bu özellikle, resimde kontrast ayarı otomatik olarak iyileştiriliyor. Bu sayede insan gözünün ayırt edebildiği en uygun renk dağılımı etkisi yaratılıyor. "Color Transition Improvement" özelliği ise renk geçişlerinin daha keskin ve net olmasını sağlıyor. Yayınlardan kaynaklanan resim gürültülerinin en alt düzeye indirilmesini ise "Digital Noise Reduction" özelliği sağlıyor.

    Profilo Telra'nın yeni kablosuz Plazma TV leri tüm Türkiye çapında Bosch, Siemens ve Profilo bayilerinde tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

    Haber7
İşlem Yapılıyor
X