19 Temmuz'da İtalyan bir yıldız F.Bahçe'de

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • recep28
    Junior Member
    • 22-05-2006
    • 112

    19 Temmuz'da İtalyan bir yıldız F.Bahçe'de

    "19 Temmuz'da İtalyan bir yıldız F.Bahçe'de"
    Ali Şen, yönetimin İtalyan bir yıldız futbolcuyla anlaştığını iddia ederek, "Bütün Türkiye, 19 Temmuz'daki İtalyan transferi sürprizine hazır olsun" diye konuştu
    Bodrum'da açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Kulübü'nün eski başkanlarından Ali Şen, Fenerbahçeli taraftarlara İtalyan yıldız transferi yapılacağı müjdesini verdi. Fenerbahçe'nin 100. yılında Zico'ya emanet edilmesinin isabetli bir karar olduğunu belirten Şen, "Bana (Fenerbahçe'ye Eriksson'u alır mısın?) diye sorsalardı kesinlikle almazdım. İngiltere'de yılda 5 milyon pound alan bir adama 500 bin pound vermezdim.
    Öncelikle, Fenerbahçe ne istiyor, onu bilmemiz lazım. Çok başarılı, çok gol atan, ofansif oynayan, izleyene keyif verici futbol oynayan ve 100. yılda bütün kupaları alan, şampiyonlar ligine kalan bir takım mı istiyoruz? Bu yönetim ve kadroyla Zico, tam isabettir. Zico, çalışmayı seven başarıya aç biri. Zico'nun transferine karşı çıkanlar yanlış yapıyor. Zico'ya herkes sahip çıksın. Yardımcısı Santana, Parreira döneminde bizle beraber çalıştı. Bu çalışma kadrosunun görevi çok iyi yapacağını düşünüyorum" dedi.
    Ali Şen, Dünya Fenerbahçeliler Günü olarak kabul edilen 19 Temmuz'da yönetimin büyük bir transfer bombası patlatacağını iddia ederek, "Bütün Türkiye ve Fenerbahçeliler, 19 Temmuz Çarşamba akşamı açıklanacak İtalyan transfer sürprizlerine hazır olsun. 19.07'de transfer bombaları patlayacaktır. Bu yıl en önemli transfer, Fenerbahçe'nin 100. yılda birlik ve beraberliğin bozulmamasıdır" diye konuştu.
    "İTALYAN HAKİM DÜNYA FUTBOLUNA IŞIK TUTTU"
    İtalya'daki şike skandalı ile ilgili olarak mahkemenin İtalyan kulüplerine verdiği cezalar ilgili olarak da değerlendirmede bulunan Şen, İtalyan hakimin bu kararıyla dünya futboluna ışık tuttuğunu ifade etti.
    Şen, "Bugüne kadar dünyanın her tarafında, Çin'de bile şike yapıldığı ve anlaşmalı maçlar oynandığı iddia ediliyordu. Fakat, hiçbir ülke federasyonu bir karar veremedi. İtalyan bir hakim çıktı ve inanılmazı yaptı. Bütün federasyonların önünü açtı. Dünyanın en zor işini yaptı. Juventus'taki Moggi gibi bir adamı futboldan 4.5 yıldır men etmek kolay iş değil. Bu insanların futbola şikeyi bulaştırdıkları ortaya çıktı. İtalya'daki bu karar, dünya futbolunu pozitif yönden etkileyecek. FIFA ve UEFA'nın bundan sonra alacağı kararları da pozitif yönde etkileyecek. İtalya, Dünya Şampiyonu olmasına rağmen bunlara iştirak eden futbolcu ve kulüplerin affedilmemesi çok müspet bir karar. Bu karar, İtalya için çok sürpriz oldu" diye konuştu.
    "AYNI OLAY TÜRKİYE'DE DE OLDU"
    İtalya'daki olayların benzerinin Altınordu döneminde Türkiye'de de olduğunu kaydeden Ali Şen, şunları söyledi: "Fakat, bölgedeki siyasilerin, milletvekillerinin baskıları Futbol Federasyonu'nu çalıştıramaz hale getirdi. Federasyonun özerk olmasının ana temeli, futbolun kararlarını kendisini verebilmesidir. Federasyonun elinin çok rahat açık olması lazım. Federasyon, özerk olduğu için bu kararları iyi alsın. En ufak bir tespitte mahkemeye müracaatta bulunsun.
    Daum'un açıklamalarından önce Mircea Lucescu açıklama yapmıştı. Lucescu, 'Türkiye Ligi, Çavuşesku zamanındaki gibi kirli bir lig' dedi. Bunu diyen adam, Beşiktaş ve Galatasaray'ı şampiyon yaptı. Bu sözleri söyledi ve bir savcı çıkıp da bunları takip etmedi. Bilenlerin konuşması lazım. Savcıların bunun üzerine gitmesi lazım. Bu yıl Dünya Kupası'nı çok sayıda insan seyretti. Fakat, 2010 yılındaki finalleri bu kadar insan seyretmeyecektir. Çünkü, kimse futboldan memnun olmadı, organizasyondan memnun oldu. Eğer, anlaşmalı maçlarla, şikelerle insanların kafasına futbol denkleştirilirse futbolun en büyük zenginliği olan seyirciler de azalır. Bütün kulüpler batar, iflas eder"
    hadi hayırlısı
  • iyi
    Member
    • 13-03-2004
    • 2187

    #2
    Konu: 19 Temmuz'da İtalyan bir yıldız F.Bahçe'de

    dogruysa haber.cok meshur bir yildiz futbolcuysa gundeme bomba gibi duser.malum 2007 hazirlik

    Yorum

    • recep28
      Junior Member
      • 22-05-2006
      • 112

      #3
      Konu: 19 Temmuz'da İtalyan bir yıldız F.Bahçe'de

      valla çok meşhur bir futbolcu almaktan ziyade şike davasının meyvelerini yemeye bakacaklardı ve bir taşla iki kuş vuracaklardır

      Yorum

      • lazkopat100
        Junior Member
        • 25-06-2006
        • 11

        #4
        Konu: 19 Temmuz'da İtalyan bir yıldız F.Bahçe'de

        arkadaşlar bence bu isimin ii yıldız olması deil fenerbahcede iş yapması önemli benim gelmesini en çok istediğim futbolcu del piero we luca toni dir bu oyuncular appiah kalitesinde savascı özellikte futbolculardır malum fenerbahcede bi tane daa appiah olsa neler olur neler

        Yorum

        İşlem Yapılıyor
        X