Digiklan'dan 100 MB + 1 Gb Hosting

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • digiklan
    Junior Member
    • 11-04-2004
    • 178

    Digiklan'dan 100 MB + 1 Gb Hosting

    Arkadaslar bir senedir sahibi oldugum dedicated sunucudan bir bolumunu ihtiyactan dolayi satiyorum. Bir arkadasim ile birlikte kiralamistik o ayrildigi icin masraflari agir gelmeye basladi. Sunucu uzerinde su anda sadece 5 adet site bulunmaktadir. Bunlar benim sanal magazam ve bir portal sitesi ile arkadaslarima hazirladigim ozel 3 site. Benim siteler fazla trafik yaratmiyorlar ama guvenlik icin dedicated sunucu almayi tercih etmistim. simdi 2 GB kadar yeri satmayi planliyorum. Ben bir hosting firmasi degilim. Size hizli bir sunucu ve elimden geldigince teknik destek saglarim. Beni bilenler bilir her konuda gerek bu boardda gerek baska boardlarda her turlu yardimi ve destegi veririm. (site tasarlamada, script yuklemede, ve diger teknik konularda gerek buradan gerek msn den destek verebilirim) Cok fazla alan satarak sistemi sisirmeyi dusunmuyorum. dedigim gibi oncelik kendi sitelerimin performansını düşürmeden alan satmak. o yuzden kısıtlı sayıda satıyorum. sadece web tasarımını hobi olarak yapan ve yeni öğrenmek isteyen arkadaşlar tercihimdir.
    2 paket halinde satacagim. Digiklan ismine güvenen ve hosting arayan web sitesi ile uğraşan ya da uğraşmaya başlayacak arkadaşlar varsa bana özel mesaj atsın.

    Fiyatlar 1 Seneliktir.
    100 MB alan + 1GB bandwidth (1 domain) =70 YTL
    2 x 50 MB alan + 2 x 500 MB bandwidth (2domain) =100 YTL


    iki seçenekte de sınırsız e-mail + sınırsız sub domain name + sınırsız mysql database + ve Cpanel/Fantastico bulunmaktadır.

    isteyen arkadaşım olursa bu fiyatlara ek olarak özel ip numarasını 60$ karsiliginda baglatabilirim. Boylece benim ip adreslerimden ayrı kendi ip adresiniz de olabilir.
    Unutmayın ben bnir hosting sirketi degilim ama guvenilir 1 senelik hosting satisi yapiyorum. Sanalk magazam 2 yildir acik ve calismaya devam edecek (yani bir sene sonra ben bu hostingi kapatiyorum demeyecegim.) ve bu paketleri alanlar digiklan'dan sabırla teknik destek ve yardım da alacaksınız.
    İlgilenen Arkadaşlar Özel Mesajla Bana Ulaşabilirler.
    Ödeme elime geçer geçmez kontrol panelinizi açacağımz.
    Ödeme Bilgileri ve diğer teknik bilgileri özel mesaj atan arkadaşlara ileteceğim.
    Unutmayın sadece 2 GB ve 20 paket satacağım
    saygılar
İşlem Yapılıyor
X