Gizlenen Talmut yasaları var mı?

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • TA2CCC
    Banned
    • 03-06-2004
    • 8304

    Gizlenen Talmut yasaları var mı?

    Gizlenen Talmut yasaları var mı?Kabala'nın görünen yüzü malum. Peki görünmeyen bir yüzü var mı ? Bugün Kabala'ya tersinden bakan ve görünmeyen bir yüzünün olduğunu iddia eden bir kitabı inceleyelim

    1968 Trabzon'un Sürmene ilçesinde doğan Hakan Yılmaz Çebi Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Halk Bilimi bölümünü bitirmiş olup çeşitli gazetelerdeki yazıları, konuşmacı olarak katıldığı televizyon programlarıyla ve kitapları ile son günlerin en çok konuşulan ismi oldu.
    "21.Yüzyıl Savaşları ve Hedefteki Türkiye" "Para Petrol ve Son Perde", "Bu Topraklarda Petrol Var" "Meciddun Dağındaki Sır/Üçüncü Dünya Savaşı", İsrail'in Şifresi" "JudaSofya/Ayasofya ve Patrikhane Üzerinde Oynanan Gizli Oyunlar", "Gizlenen Talmut Yasaları / ŞEYTANIN MUSKASI"'nın yazır olan Çebi son olarak Orkun Uçar'la birlikte son KARA DİVAN adlı kitaba imza attı.
    Yazar Hakan Yılmaz Çebi, Gizlenen Talmut Yasaları / ŞEYTANIN MUSKASI adlı eseri için şunları söylüyor:

    "Bu eser, bir büyü veya büyüyü anlatan bir kitap değil; büyüyü ve sihri insanlığın zihnini kontrol etmek için en ciddi şekilde kullanan “Kabbala Kuvvetleri”ni kamuoyuna daha iyi tanıtıp, insanların hayatlarına nasıl tecavüz edildiğinin farkına varılması için hazırlandı.

    Bu amaçla, bu yetiyi, yani “Şeytan'ın İlmi” veya “Ölüler İlmi” ya da “Karanlıklar İlmi” adı da verilen bu ilmi, en iddialı ve kötü amaçlar için küresel bir güç olarak kullanan insanlara karşı toplumumuzu bir kez daha uyarmak ve aydınlatmak istedik.

    Nüfuzlu tatbikçilerinden gücünü alan Kabbala Krallığı'nın temel yapısını, kullandığı acımasız akıllara dehşet argümanları, hedefini ve bu hedefe giden yolda neleri göze alıp hangi cürümleri işlediklerini verirken birçok veriyi, kaynağı kullanmadık. Özellikle cinsel istismar bölümünde değindiğimiz konular arasında o kadar iğrenç “Gizli Talmut Yasaları” vardı ki, inanın birkaç kez idrakım kilitlendi ve şahsım üzerinde bu derece tesir bırakan bu gizli beyanların okuyucu üzerinde daha ağır tesir bırakacağını hesap ederek kullanmadım, kullanamadım..."
    Yazarın haklılığı ya da haksızlığı ve iddialarının tutarlığı ya da tutarızlığını okuruna havale ediyoruz...
    Eser hakkında teknik bilgiler ve internet üzerinden sipariş için bu linkli kullanabilirsiniz.,...
İşlem Yapılıyor
X