Constant DW İçin Key Düzenleyici

Kapat
Konu Kapalı.
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • Engineer
    OZMENA TEAM
    • 12-06-2004
    • 5155

    Constant DW İçin Key Düzenleyici

    Bildiğiniz üzere sık olmamakla beraber bazı paketlerin bilnçli yada arıza nedeniyle saniyelik key değiştirme döngüleri duraksamakta ve 1 saat ile 2 gün arasında bu kanallar açık kalabilmektedir (Redligt italia, ZeeTV paketi, FreeX, XDream vs..)

    Bu durumda verilecek keyleri yada sizin bu programa yazacağınız keyleri yükleyerek izlemeniz mümkün.

    İlgili Program DWLoader ı aşağıya ekledim. Bu programla hazırlayacağınız yada bizler tarafından hazırlanacak keylerin diğer keylerden farkı uzantılarının *.auc olmasıdır. Arioner ilede yükleyeceksiniz.

    Key Düzenlemek İçin
    1- DWLoder ile mevcut ***view, MCT yada Freex dosyasını açınız. Bu önemli çünkü DWLoader de pID değişemessiniz mevcut dosyalarda key düzenleme yapacaksınız sadece



    2- Şimdi yeni keyleri uygun satırlara gireceksiniz. Mesela 1E1F ***view TV, 1E16 ***view Plus gibi. Değiştirmek istedeğiniz kanalın üstüne tıklatın ve üst tarafta gösterdiğim kısma yeni keyleri yazınız ve write basınız keylerin alttada değiştiğini göreceksiniz.


    3- Şimdi yapmanız gerekn bu yeni dosyayı kaydetmek. Files kısmından save ye basınız ve dosyaya bir isim vererek kaydedin. Burada bir püf nokta var. Dosyay isim verdikten sonra sonuna auc yazmanız gerekir. Yoksa Arioner bu dosyayı görmez. test.auc gibi...


    Yükleme Yapmak İçin
    Yüklemeyi kesinlikle Arioner ile yapınız. Dwloader ile yaprsanız kanallar açmıyor. Bunu test ettim.

    1- Arioneri açın ve auc dosyasını seçiniz
    2- Cihazınızı kumandan kapatın ve kumandadan 24680 yazın. Cihazınızda Alt yazacaktır.
    3- Arionerde com portu seçiniz ve Send program to IRD ye basınız. Bir kaç saniyede keyler yüklenecektir.


    Dikkat: Arionerle yükleme yaparken emu yükler gibi cihazı fişten çekip takmayacaksınız. Sadece kumandadan kapatıp yukarıda yazılı olan kodu yazacaksınız. Sonrada Arionerdeki Send program to IRD ye basacaksınız.

    Önemli Not: Bu program sadece DVBXtreme yazılımlarında çalışır. Orjinal yazılım yada diğer yabancı yabancı yazılımlarda çalışmaz.

    Kolay gelsin.
    Ekli Dosyalar
    Son düzenleme Engineer; 07-09-2006, 18:45.
İşlem Yapılıyor
X