Ömrünüzü Uzatın

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • galerihikmet
    Member
    • 12-12-2004
    • 612

    Ömrünüzü Uzatın



    Yazanlar-Live İonger/ Sally Brown

    Uzun ve sağlıklı bir hayat sürmek elinizde. Şaşırtıcı bir şekilde anti-aging uzmanları her 10 bin kişiden sadece 1’inin ileri yaş nedeniyle öldüğü görüşündedir. Büyük çoğunluk "doğal" adını verdiğimiz nedenlerle erken ölüyor. Oysa hücre yapısı araştırmaları biyolojik olarak gerçek ömrümüzün 110 ila 120 yıl olduğunu gösteriyor.

    "Bu kitapta yer alan bütün önerilerin gerçekleştirilmesi hem çok kolaydır, hem de eğlencelidir. En iyi anti-aging stratejilerinden bazıları cinsel ilişki kurmayı, kırmızı şarap içmeyi ve arkadaşlarla birlikte zaman geçirmeyi öngörüyor. O halde ömrünüzü uzatın ve keyfini çıkarın."
    Sally Brown

    Günlük işler, hobi ve tatiller için daha fazla enerji ve güç mü istiyorsunuz? Hastalıklarla mücadele etmek, fiziksel ve psikolojik gerilemelerden çabucak kurtulmak mı? Yaşam tarzınıza hemen şimdi anti-aging bir yön verirseniz, yaşlanmaktan korkmazsınız. Bedeninize yaşlanmaya karşı en iyi mücadele fırsatını vermek için zarar vericilerden mümkün olduğu kadar uzak durun örneğin sigara, stres ve zararlı yiyecekler ve vücudumuzu korudukları araştırmalar tarafından kanıtlanan şeyleri de mümkün olduğu kadar artırın doğru beslenme, egzersiz ve sosyal destek. Ömrünüzü Uzatın genç yaşayabilmeniz için yaşam tarzınızı değiştirecek 52 harika fikir sunuyor.
    *

    OPTİMİST YAYINLARI
    Fiatı:24,50 YTL
    Çeviren: Selin Göbelez
    Yayın Yılı: 8/2006
    232 sayfa-Karton Kapak
    ISBN:9756225807
    Dili: TÜRKÇE
İşlem Yapılıyor
X