Kezman'la ilgili saklanan gerçeği açıklıyoruz

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • pc brederse
    Junior Member
    • 02-09-2005
    • 208

    Kezman'la ilgili saklanan gerçeği açıklıyoruz


    Kezman'la ilgili saklanan gerçeği açıklıyoruz

    Asılsız suçlamalarla karşılaşan Sırp golcü, Boşnak dostu çıktı

    ***

    Kezman önce insan

    "Irkçı" diye eleştirilen Sırp futbolcunun, üç Boşnak çocuğun tüm eğitim masraflarını ve her türlü ihtiyaçlarını karşıladığı ortaya çıktı.

    TÜRKİYE'ye gelir gelmez, daha önce yaptığı "çetnik" işareti nedeniyle bazıları tarafından "ırkçı" diye suçlanıp, Bosnalılar'a düşman olduğu iddia edilen Kezman'la ilgili çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı. Kezman'ın, ülkesinde anne- babasının evinde çalışan Boşnak çiftin çocuklarının tüm eğitim masraflarını karşıladığı belirtildi.


    Yönetim 'açıkla' dedi
    "1907haber.com" adresli internet sitesinin haberine göre Kezman, Boşnak çocukların eğitim dışındaki her türlü ihtiyacını da üstlendi. F.Bahçe yönetimi ise bu gerçeği öğrenince Kezman'a "Çık, bunları kamuoyuna açıkla" önerisinde bulundu. Ancak Kezman "Gerek yok. Yardımcı olduğum insanlarla prim yapmak istemem" dedi.

    İŞARETİN ASIL ANLAMI
    Sırp
    futbolcu ayrıca çetnik işaretinin kamuoyuna yanlış aktarılmasından duyduğu üzüntüyü dile getirirken "Bu işaret benim ülkemin bir amblemi. Ben kesinlikle dil, din, ırk ayrımı yapmam. Bütün dinler benim için çok önemli. Bu işaret Sırpların sevinç ve ulusal gururunu sembolize eder. Bosnalılarla ilgisi yok" ifadesini kullandı.
İşlem Yapılıyor
X