Kayseri'de problem sakatlar

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    Kayseri'de problem sakatlar


    Kayseri'de problem sakatlar

    Milli maç nedeniyle verilen arayı Karpuztan'daki Kadir Has Tesislerinde geçiren Kayserispor, bu arada sakatlığı süren 3 oyuncusu iyileştirmeye çalışıyor.
    Kayserispor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam,"Yoğun maç döneminde çok sayıda oyuncumuz sakatlandı. O nedenle şu anda Sivasspor maçı öncesi,3 sakat oyuncumuzun tedavisiyle uğraşıyoruz. Sakat oyuncularımızdan Leonardo, bir ay daha sahalara dönemeyecek" dedi.
    Mehmet Topuz'u Türk A milli, Toledo'yu Paraguay milli takımına, Muhammed Hanefi'yi Avusturya, İvankov'u Bulgaristan milli takımlarına gönderen Kayserispor'da, sakatlığı süren kaptan Bülent Bölükbaşı ile stoper Aydın'ın Sivasspor maçına yetiştirilmesine çalışılıyor.
    Antalyaspor ile oynan Süper lig maçında adelesi yırtılan santrafor Leonardo'nun ise, en az bir ay daha sahalardan uzak kalacağı belirlendi. Sarı kırmızılı ekibin yoğun maç döneminde böylesi sakatlıklarla karşılaşmasının doğal olduğunu söyleyen teknik direktör Ertuğrul Sağlam, "Artık gözümüzü tam anlamıyla lige ve kupaya çevirdik. Özellikle, ligde geçen sezon elde ettiğimiz başarıyı tekrarlamak için hazırlıklarımızı var gücümüzle sürdürüyoruz. Sivasspor maçını da çok önemsiyoruz. O nedenle milli takıma giden oyuncularımız ve 3 sakat futbolcumuz dışında antrenmanlarımızı teknik, taktik ve kondisyon ağırlıklı olarak yapıyoruz" şeklinde konuştu Öte yandan, Kayserispor-Sivasspor maçı, 15 ekim pazar günü saat 15.00'de oynanacak. Karşılaşma saati Ramazan nedeniyle, 16.00 yerine, bir saat geriye alınarak 15.00 olarak düzenlendi.
İşlem Yapılıyor
X